Dangerous by Xard
Dangerous by Xard
Chciałbym poddać krytyce mój występ w szkole :P Początkowo miałem tańczyć to z dziewczynami, ale jakoś tak wyszło, że sam musiałem. Enjoy
http://www.youtube.com/watch?v=cHI6OMluMg8
http://www.youtube.com/watch?v=cHI6OMluMg8
Powiem krótko - cud, miód i orzeszki!
Szczegóły:
Co mi się podobało?
1. Ty - niesamowicie wczułeś się w swoją rolę, na Twojej twarzy ZERO oznak tremy czy zdenerwowania... Z Ciebie wzorcowy tancerz ;D
2. Układ - bardzo odważny jak na to, że "chwyt za krocze" dzisiaj jest uznawany za "akt zboczeństwa"... Wiadomo, co w dzisiejszym świecie ludzie myślą? :P Bardzo często teraz spotykam się z komentarzami, jaki ten krok - choć niepowtarzalny w osobie Michaela - jest kontrowersyjny...
3. Dynamika - ubóstwiam Twoje dynamiczne ruchy, a zarazem płynność całego układu. Wykonujesz to jak w transie, wczuwasz sięw muzykę i śmigasz na parkiecie
Szczerze mówiąc mało komu to mówię - naucz mnie tego układu! Będę miała z czym na wakacje do Anglii lecieć
... Oczywiście zapamiętam o prawach autorskich
.
Jednak coś mi się nie podobało... A mianowicie - kolego, część kroków Ci się powtarzała. Ale to małe piwo... Dołączysz parę i będzie git
Także tyle z mojej strony...

Szczegóły:
Co mi się podobało?
1. Ty - niesamowicie wczułeś się w swoją rolę, na Twojej twarzy ZERO oznak tremy czy zdenerwowania... Z Ciebie wzorcowy tancerz ;D
2. Układ - bardzo odważny jak na to, że "chwyt za krocze" dzisiaj jest uznawany za "akt zboczeństwa"... Wiadomo, co w dzisiejszym świecie ludzie myślą? :P Bardzo często teraz spotykam się z komentarzami, jaki ten krok - choć niepowtarzalny w osobie Michaela - jest kontrowersyjny...
3. Dynamika - ubóstwiam Twoje dynamiczne ruchy, a zarazem płynność całego układu. Wykonujesz to jak w transie, wczuwasz sięw muzykę i śmigasz na parkiecie

Szczerze mówiąc mało komu to mówię - naucz mnie tego układu! Będę miała z czym na wakacje do Anglii lecieć

Jednak coś mi się nie podobało... A mianowicie - kolego, część kroków Ci się powtarzała. Ale to małe piwo... Dołączysz parę i będzie git

Także tyle z mojej strony...

więc tak oglądnęłam całość i....
ogólnie koncepcja fajna, ale...momentami za szybko, momentami za wolno...
ale czego najbardziej mi brakowało...
musisz włożyć w to więcej mocy, wiem że stres itd. ale tego mi brakuje, nie zauważyłam tam dynamiki ;P
ale to tylko moja opinia
ogólnie koncepcja fajna, ale...momentami za szybko, momentami za wolno...
ale czego najbardziej mi brakowało...
siła, tej mocy,która jest u MichaelaKarottka pisze:ubóstwiam Twoje dynamiczne ruchy, a zarazem płynność całego układu
musisz włożyć w to więcej mocy, wiem że stres itd. ale tego mi brakuje, nie zauważyłam tam dynamiki ;P
ale to tylko moja opinia

- insomniaof
hmm... trochę mnie oszolomiło
tylko taka uwaga: za szybko Za Szybko ZA SZYBKO!!!
z tego co zaobserwowałam, Michael dopieszcza każdy swój ruch, każdy krok, ty się troszkę spieszyłeś.
Jak to mówi moja nauczycielka 'był ogień!'
czułam energię
male niedociągnięcia, ale można zwalić na zmęczenie
popracuj trochę, a będziesz świetny i pojadę na drugi koniec Polski, żeby zobaczyć jak tańczysz

tylko taka uwaga: za szybko Za Szybko ZA SZYBKO!!!
z tego co zaobserwowałam, Michael dopieszcza każdy swój ruch, każdy krok, ty się troszkę spieszyłeś.
Jak to mówi moja nauczycielka 'był ogień!'

male niedociągnięcia, ale można zwalić na zmęczenie
popracuj trochę, a będziesz świetny i pojadę na drugi koniec Polski, żeby zobaczyć jak tańczysz

Xardo, zmieniasz portki na czarne i wszystko gra ;)
Mnie się podobało, ale zakładając jasne spodnie zrujnowałeś połowę efektów swojej ciężkiej pracy. Białe skarpetki między czarnymi butami a czarnymi spodniami podkreślają pracę nóg, kierują oczy widzów na kostkę. Jest to nie tylko gadżet i znak rozpoznawczy, mają one również swoją rolę, jak wszystkie inne rekwizyty Michaela.
Mnie się podobało, ale zakładając jasne spodnie zrujnowałeś połowę efektów swojej ciężkiej pracy. Białe skarpetki między czarnymi butami a czarnymi spodniami podkreślają pracę nóg, kierują oczy widzów na kostkę. Jest to nie tylko gadżet i znak rozpoznawczy, mają one również swoją rolę, jak wszystkie inne rekwizyty Michaela.
- insomniaof
Było nieco niedokładnie, dużo ruchów było "odwalonych', wykonanych, a nie zatańczonych, także były momenty kiedy tańczyłeś nie do rytmu. Nieważne czy tańczysz nago czy w garniturze i który raz w danym dniu - dokładności, dynamiki oraz kontaktu wzrokowego z publicznością trzeba przestrzegać. Ogólnie występ nie był zły, lecz wiele elementów na pewno mi się nie podobało. Na uwagę zasługuje bardzo dobry moonwalk i sidewalk (w sidewalku troszkę za długie pociągnięcia nogami ale i tak było dobrze). Jeśli chodzi o Billie Jean o początek to pozycja w której zaczynasz utwór była trochę niepoprawna i te ruchy które w Billie Jean widziałem były bardzo rozłożone, było trochę chaosu.
Ogólnie gratuluję występu, jak dla mnie na 4- w skali 6 stopniowej (szkolnej) :)
Ogólnie gratuluję występu, jak dla mnie na 4- w skali 6 stopniowej (szkolnej) :)

Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Xardo pisze:który jeszcze układ Michaela jest wg was efektowny i w miare łatwy do nauczenia ? Bo muszę coś przygotować jeszcze na 7 czerwca
Spróbuj smooth criminal

http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E