insomniaof O.o........?
- insomniaof
- insomniaof
- insomniaof
witajcie. wracam po bardzo długiej przerwie, więc przedstawię się tym, których nie znam i nie znają mnie [a jest ich na pewno sporo].
mam na imię Ania, już osiemnastolatka. od czasu mojego czynnego uczestnictwa w MJPT moja muzyczna podróż zaprowadziła mnie już w różne rejony muzyczne od funku przez elektronikę aż po metal i punk [w którym zostałam na dobre]. ostatnio przeglądałam moje dvd i znalazłam This is it. z łezką wzruszenia włączyłam film i cała moja, nieco przygasła, fascynacja Michaelem wróciła :)
mam na imię Ania, już osiemnastolatka. od czasu mojego czynnego uczestnictwa w MJPT moja muzyczna podróż zaprowadziła mnie już w różne rejony muzyczne od funku przez elektronikę aż po metal i punk [w którym zostałam na dobre]. ostatnio przeglądałam moje dvd i znalazłam This is it. z łezką wzruszenia włączyłam film i cała moja, nieco przygasła, fascynacja Michaelem wróciła :)
To właśnie jest piękne, że jeśli Michael raz zagości w czyimś sercu, to już tam zostaje <3 :) Witaj insomniaof, jeszcze cię nie widziałam na forum :) Jestem tutaj stosunkowo nowa, może dlatego :)
Zanim go osądzisz, spróbój naprawdę go pokochać. Spójrz w swoje serce, a potem zapytaj: Czy widziałeś jego dzieciństwo?
- insomniaof