insomniaof O.o........?
- insomniaof
- insomniaof
- insomniaof
- insomniaof
- anula__1994
Wow, jak Wy macie strasznie dużo zainteresowań i talentów...
No nie mogę wyjść z podziwu ;]
Ja akurat aktualnie stoję w miejscu. Nie wiem czym się interesuję. Chyba niczym, oprócz MJ'a, a muszę się jeeeszcze wiele dowiedzieć ;]
Talenty?
Zero.
Naprawdę!
Kiedyś kochałam śpiewać... Śpiewałam zawsze gdy nikogo nie było w domu ;P Albo gdy szłam na jakiś spacer... Ale nie po mieście, tylko w lesie, nad jeziorem.... Mam takie jedno miejsce gdzie zawsze mogłam się wydrzeć ;]
Chciałam być piosenkarką. Taaa... Bardzo szczególe marzenie ;P Chyba każda mała dziewczynka chciała być kiedyś piosenkarką ;P
Ale ja przy tym dosyć długo trwałam ;] No i nie chciałam być nią dla sławy... Choć jak już właziłam w ten nastoletni wiek, gdzie zawsze ma miejsce ten cały 'szpan' i tyle rzeczy chciałam mieć, by mnie zaakceptowano, musiałam sama się przekonywać, że to nie dla sławy i pieniędzy ;] Ale tak naprawdę to chciałam pokazać innym siebie. Przekazać im ta magię jaką jest muzyka...
Taaak... To naprawdę była moja pasja...
Potrafiłam zaśpiewać coś w nieznanym nikomu języku (zazwyczaj były to niezwiązane gramatycznie angielskie słówka ;D), co mogłoby być naprawdę niezłym hitem (przynajmniej tak wtedy próżniacko myślałam ;P), ale zapominałam to w momencie końca 'piosenki' ;]
A potem odkryłam Jego muzykę... I czar prysł. Marzenia prysły. Wszystko się skończyło. Uświadomiłam sobie, że ja nawet nie umiem śpiewać ;D
Aaa...! Sorry, miało być o zainteresowaniach
A ja tu opowiadam, niewiadomo co;P
No więc, hmm... zainteresowania.
Mówiłam, że ich nie mam insomniaof ;D
Lubię fotografować. O! Tak. Lubię fotografować ;]
I ekologią się jakoś tako interesuję.
A talentów nie mam. Jak już mówiłam
O rany, to Twój temat, a ja tu...
Sorry insomniaof ;]
Ale sama prosiłaś...
No nie mogę wyjść z podziwu ;]
Ja akurat aktualnie stoję w miejscu. Nie wiem czym się interesuję. Chyba niczym, oprócz MJ'a, a muszę się jeeeszcze wiele dowiedzieć ;]
Talenty?
Zero.
Naprawdę!
Kiedyś kochałam śpiewać... Śpiewałam zawsze gdy nikogo nie było w domu ;P Albo gdy szłam na jakiś spacer... Ale nie po mieście, tylko w lesie, nad jeziorem.... Mam takie jedno miejsce gdzie zawsze mogłam się wydrzeć ;]
Chciałam być piosenkarką. Taaa... Bardzo szczególe marzenie ;P Chyba każda mała dziewczynka chciała być kiedyś piosenkarką ;P
Ale ja przy tym dosyć długo trwałam ;] No i nie chciałam być nią dla sławy... Choć jak już właziłam w ten nastoletni wiek, gdzie zawsze ma miejsce ten cały 'szpan' i tyle rzeczy chciałam mieć, by mnie zaakceptowano, musiałam sama się przekonywać, że to nie dla sławy i pieniędzy ;] Ale tak naprawdę to chciałam pokazać innym siebie. Przekazać im ta magię jaką jest muzyka...
Taaak... To naprawdę była moja pasja...
Potrafiłam zaśpiewać coś w nieznanym nikomu języku (zazwyczaj były to niezwiązane gramatycznie angielskie słówka ;D), co mogłoby być naprawdę niezłym hitem (przynajmniej tak wtedy próżniacko myślałam ;P), ale zapominałam to w momencie końca 'piosenki' ;]
A potem odkryłam Jego muzykę... I czar prysł. Marzenia prysły. Wszystko się skończyło. Uświadomiłam sobie, że ja nawet nie umiem śpiewać ;D
Aaa...! Sorry, miało być o zainteresowaniach

A ja tu opowiadam, niewiadomo co;P
No więc, hmm... zainteresowania.
Mówiłam, że ich nie mam insomniaof ;D
Lubię fotografować. O! Tak. Lubię fotografować ;]
I ekologią się jakoś tako interesuję.
A talentów nie mam. Jak już mówiłam

O rany, to Twój temat, a ja tu...

Sorry insomniaof ;]
Ale sama prosiłaś...
'Wszyscy chcą zmieniać świat, ale nikt nie chce zmienić siebie.'
Lew Tołstoj
I'm gonna make a change.
Lew Tołstoj
I'm gonna make a change.
Nie musisz wychodzić z podziwu - moje talenty też nie są jakieś szczególnie :D A ja jako młoda dziewczynka myślałam praktycznie tylko o snajperstwie... Dzisiaj też zresztą niebardzo mi się chce, ale spróbuję. Michaelka mnie zainspirowała... Nawet namówiła :D Rodzice pokładają we mnie dużo nadzieji... Co będę mówić? :P
Komentarze o "dziele" proszę w Twórczościach... Nie będziemy tu chyba ciągnąć najróżniejszych tematów, bo stworzy nam się wątek wielotematyczny xd
Komentarze o "dziele" proszę w Twórczościach... Nie będziemy tu chyba ciągnąć najróżniejszych tematów, bo stworzy nam się wątek wielotematyczny xd

- insomniaof
- insomniaof
Karottka zadałaś mi pytanie, którego mi się nie zadaje
nie potrafię ci odpowiedzieć, bo zmienia się ona zależnie od mojego nastroju. także dzisiaj jest to: <fanfary> Come Together
kolekcja? bardzo mała, ale z zamiarem powiększenia:
Thriller, Off the wall, Bad, Dangerous, Blood on the Dance floor i HIStory zgrane od koleżanki na płyty CD-R
powoli kolekcjonuje oryginały jak na razie King of pop pyszni się na półeczce
poszukuje plakatów, więc jeśli ktoś wie gdzie owe zakupić, będzie moim zbawicielem
niestety żadnych płyt na odsprzedaż nie posiadam na chwilę obecną
Karottka nie powstrzymuj się tylko pytaj

kolekcja? bardzo mała, ale z zamiarem powiększenia:
Thriller, Off the wall, Bad, Dangerous, Blood on the Dance floor i HIStory zgrane od koleżanki na płyty CD-R

powoli kolekcjonuje oryginały jak na razie King of pop pyszni się na półeczce

poszukuje plakatów, więc jeśli ktoś wie gdzie owe zakupić, będzie moim zbawicielem

niestety żadnych płyt na odsprzedaż nie posiadam na chwilę obecną
Karottka nie powstrzymuj się tylko pytaj

- anula__1994
Hehe, mam tak samoinsomniaof pisze:Karottka zadałaś mi pytanie, którego mi się nie zadaje Poddaję się nie potrafię ci odpowiedzieć, bo zmienia się ona zależnie od mojego nastroju

A właściwie to nie :P
Bo ja mam kupę ulubionych piosenek, ale w większości są to te spokojne melodie, z przesłaniem, albo i bez ;P W ogóle ja lubię wszystkie jego piosenki. Choć jeszcze wszystkich nie znam. A nucę różne. Zależnie od natroju i co mi na język przyniesie

Kurcze, znowu zaśmiecam Ci temat

'Wszyscy chcą zmieniać świat, ale nikt nie chce zmienić siebie.'
Lew Tołstoj
I'm gonna make a change.
Lew Tołstoj
I'm gonna make a change.