Pomoc dla Pobierających !!!

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
Privacy

Pomoc dla Pobierających !!!

Post autor: Privacy »

Mała pomoc dla pobierających. Oto program dzięki któremu nie będziecie martwili się o pobieranie z takich serwisów jak Rapidshare czy Megaupload.
Rozpakować i w folderze 'NowyUD' wybrać ikonkę 'USDownloader'.
Należy zaznaczyć na stronie link do pliku i wybrać kopiuj. Adres automatycznie zostanie wrzucony do naszego programu. Waszym zadaniem jest tylko uruchomić ściąganie poprzez naciśnięcie Zielonej strzałeczki. :)

USDownloader

Miłego pobierania :)
M.J. jest Bogiem, muzyka nałogiem. Pop podstawą, a Moonwalk zabawą.
Mandey

Post autor: Mandey »

Żadnych ograniczeń że zapytam?
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
Privacy

Nic ! :) Tyle że czasem trzeba poczekać z minutkę by zaczęło zasysać :) Kopiujesz linki a on sam zajmuje się pobieraniem. Rewelacyjne a na dodatek nic nie trzeba konfigurować :) Jakieś pytania to wal.. :)
Pozdrawiam.. :)

PS. Najszybciej pobiera m.in. z Mediafire i Megaupload, reszty nie wiem bo nie miałem okazji się przekonać.. :)
Mandey

Privacy pisze:Jakieś pytania to wal.. :)
Łeeee no rewela! W tym momencie nie mam już pytań. Podałem mu pierwsze zadanie i już ciągnie!
Dzięki wielkie! japrosic
Awatar użytkownika
Privacy

To będziecie mili troszkę pobierania w najbliższych dniach. Nowa dawka z działu Remixes od Privacy Inc. już się ładuje :)

;)
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

Mandey pisze:Żadnych ograniczeń że zapytam?
Privacy pisze:Nic !

Nie no tak różowo to nie ma. Nie ominiesz np. limitu ilości równolegle pobieranych plików na megauploadzie czy rapidzie który wynosi 1 czy też limitu prędkości ściągania dla użytkowników free na tym drugim - 512kbps. Dobre o tyle, że w przypadku megaup. nie trzeba instalować żadnych tulbarów czy innych pluginów w przeglądarce i odpada konieczność wpisywania kodu na początku pobierania. No i pliki, zdaje się można sobie zakolejkować i pozostawić samym sobie do ściągania ale tego nie sprawdzałem. Ale to, że między pobraniami nie trzeba już czekać 2, 5 czy 10 godzin to nie zasługa tej aplikacji a poszczególnych serwisów hostujących, które ostatnimi czasy wyraźnie zluzowały i pozwalają na ściąganie plików jeden po drugim, kosztem np. ograniczenia prędkości jak to ma miejsce na rapidzie. Tak czy inaczej programik z pewnością może być przydatny.
Mandey

Willy pisze:No i pliki, zdaje się można sobie zakolejkować i pozostawić samym sobie do ściągania ale tego nie sprawdzałem.
Dokładnie jest tak jak piszesz.
Ustawiłem 7 linków do ściągania i po kolei link za linkiem pobrało mi wszystko na dysk. Jestem bardzo zadowolony z takiego obrotu sprawy, gorzej mój komp i jego twardy bo będzie teraz dużo dźwigał. ;-)
Awatar użytkownika
kenaya

Post autor: kenaya »

Właśnie ściągnęłam ten program ale mam problem,podaję mu linka z megaupload a on wyświetla komunikat " nie mogę odebrać przesyłki".O co chodzi? Może mi ktoś pomóc? Podajcie proszę stronę,z której mogę pobrać ten program bo może mam jakąś starszą felerną wersję! japrosic

Edit: próbowałam z różnymi linkami i z rapida,i z mu, nie udało mi się nic ściągnąć...
Ostatnio zmieniony wt, 07 kwie 2009, 17:21 przez kenaya, łącznie zmieniany 1 raz.
Faces fill with madness
Miracles unheard of, hold on
Faith is found in the winds
All we have to do is reach for the truth
Awatar użytkownika
alek_m92

Post autor: alek_m92 »

"Invalid File. This error has been forwarded to MediaFire's development team."

mozna rzucic instalke jeszcze raz? japrosic neta mam 1 MB z neostrady. jaki bede mial transfer z MegaUpload?
boskar2007

Post autor: boskar2007 »

Im bliżej wieczora tym gorzej,rapidshare różnie bo ostatnio coś się u nich poprawiło,prędkość jest jednakowa i nie zwalnia czasami do późnej nocy.Trzeba uważać żeby ściągać tyle ile pomieści dysk twardy bo to nie jest zbyt dobre dla komputera jak nie ma już miejsca do ściągania na dysku.Używam tego programu już pół roku i jest git.
Jestem fanem m.j. od 20 lat.
Awatar użytkownika
kenaya

No to ja nie wiem w takim razie dlaczego mi program nie działa.A bardzo mi na nim zależy,żeby nie siedzieć przy kompie i pilnować ściągania wszystkich linków,tylko wpisać tam wszystko i mieć z głowy.Ciągle próbuję i nic...
Pomoże ktoś?
Faces fill with madness
boskar2007

Post autor: boskar2007 »

Może ściągnij ten programik jeszcze raz z innej strony.Był czas że używałem przez parę tygodni i się zawieszał no to ściągnąłem nowy.A czasami jest tak że jak po paru linkach przestanie w ogóle ściągać i będzie pisało że czeka na odpowiedni czas pobierania to po prostu zatrzymać pobieranie i zamknąć całą ikonę i znowu ją zaraz otworzyć.Powinno być dobrze.
Jestem fanem m.j. od 20 lat.
Awatar użytkownika
kenaya

No ok,dzięki! Będę próbować nadal.Bo to pilnowanie linków jest irytujące.

Edit: Jaką macie wersję tego programu?
No i sciagnęłam program ponownie.Hmmm nadal bez zmian...Nic nie pobiera.W info o pliku wyswietla sie info " Nie mogę odebrac przesyłki".Dlaczego u mnie nie działa? Właśnie sprawdziłam,że z rapida pobiera.Czemu więc nie pobiera z MU ? Na tym najbardziej mi zależy...
Faces fill with madness
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

kenaya pisze:Właśnie sprawdziłam,że z rapida pobiera.Czemu więc nie pobiera z MU ? Na tym najbardziej mi zależy...

Od czasu kiedy wygląd megaupload się zmienił i trzeba wstukiwać 4-znakowy kod zamiast 3-znakowego USDownloader w połączeniu z linkami megaupload stał się bezużyteczny. Przedtem było to jak najbardziej przydatne narzędzie.
Awatar użytkownika
kenaya

Ok,dzięki Willy!
A znacie program JDownloader? Działa na takiej samej zasadzie.Tylko z tym też mam problem ponieważ muszę ręcznie wpisywać kody z MU,za każdy razem kiedy zaczyna pobierać nowy link...a więc nici z pozostawienia do ściągania na noc :( Czytam trochę w necie na ten temat i widzę,że u innych chodzi ok tzn. nic nie trzeba wpisywać. Ktoś coś wie na ten temat?

EDIT: I ten program przestał mi nagle pobierać :surrender: Mam pecha,no.A może ktoś zna ten pr. i mógłby mi pomóc? A może znacie jeszcze inny do pobierania z MegaUpload ? Help!
Faces fill with madness
ODPOWIEDZ