Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
być może, ale niekoniecznie. W dzisiejszych czasach jak producenci się do kogoś 'przyczepią' to z tych jednosezonówek robią się parosezonówki najlepszy przykład - Rihanna.
a ja odkopuje ów twmat
bedac we wro ostatnio..przewinal sie pewnien fan ow wokalistki nie znalam jej za bardzo..ale pomyslalam, ze moze byc fajna.. no i od kolezanki dostalam jej plyte przesłuchałam i..jest bardzo dobra takie nowoczesne lata 80. bardzo sympatyczna wokalistka..
Never say goodbye, because saying goodbye means going away. And going away means forgetting. Peter Pan
Jak dla mnie nie jest to "jednosezonówka" jak napisał Moscan. Jak dla mnie śpiewa lepiej od Aguilery, jej głos mi się podoba bardziej. Co do wyglądu nie mam nic do zarzucenia, podoba mi się po prostu
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
mi sie podoba tylko just dance ale nie kupie jej plytki.
Jest w niej też motyw michaelowy teledysk do love game przypomina teledysk michaela bad szczegolnie koncowka http://www.youtube.com/watch?v=U5fSrvb-3KY
Nie lubie, bo wydaje mi sie, ze jest sztuczna.
Piosenki wprawdzie latwo wpadaja w ucho ale jakos.. ten jej caly image jest jakis przerysowany. gdzies byl link jak spiewa na zywo, niezbyt piorunujaco.
Jako osoba bardzo mnie denerwuje. Zresztą to chyba mało powiedziane. Wali takie teksty,że nie wiem czy się śmiać, czy płakać. I ten jej ubiór...może niech cała nago wyskoczy na scenę?
Co do piosenek. Jakieś super nie są. Może szybko wpadają w ucho, ale tak samo szybko jak wpadają, wypadają... szybko się nudzą... Ble.
misie nie podoba jako osoba bo chce narobi c szumu w okół siebie ceną gupkowatych wypowiedzi i jeszcze gorszego ubioru,makijażu, fryzury zachowania czy wygibasów na scenie . co do muzyki to mnie się osobiście sie już mocno przejadła bo słychać to co chwila w radju ;/
"czas przemija nawet wtedy gdy wydaje sie to niemożliwe" [*]