A miałem iść na rower... Omawianie spotkania na Gronie.net to masakra, bo każdy co innego pisze, u nas w fan klubie zawsze wszystko jasno i przejrzyście :D Szkoda, tylko, że żaden z Modów się nie pojawi...:(
Jestem nudny, słucham smętów, nie będę wyglądać przesadnie ładnie, nie zapowiada się fajka i obraziłem się na Michaela. No nie wiem.
Czekam na odzew Lady Home i kilku fajnych nicków, co zawsze towarzyszą (albo zawsze zapowiadają towarzystwo) niecnym zlotom a teraz milczą. Z wyjątkami, rzecz jasna.
Znając Warszawskie spotkania, i przy tym odpowiednie osoby(stara ekipa) zlot może trwać nawet do 00:00. Tak więc myślę, że godzina czy 13:00 czy 14:00 nie ma znaczenia, jeśli będzie to podobnie zorganizowane jak ze starą ekipą, a na razie być może będzie z 1-2 osoby:]
Lady Home o takiej porze jak 13-14 to jest niedostepna dla swiata, jak cos na zlot moge wpasc w okolicy 23/24 ;]
jezeli ktokolwiek sie ostanie...
inaczej nie da rady, wiec pewnie odpadam
Liberian Girl.. żartujesz, czy pytasz na serio? Czy wy wyglądamy jakoś normalnie? hehe, Raczej nie powinnaś mieć problemu z rozpoznaniem, ja też nie znam tamtych ludzisk:]