Warszawa zaprasza na lokalne zloty

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
huczek

Post autor: huczek »

Panku czemu o litość wołasz? Fotografię piękną, niemal ślubną WAM opublikowałem. Po co od razu zdejmować?

Tryb nocny w moim telefonie sprawdza się o tyle, że zdjęcia wyglądają tajemniczo i trochę "offowo" :-) Niestety mimo, że się ścisnęliśmy do zdjęcia naprawdę mocno (chyba sobie biodro zwichnąłem) w kadrze zabrakło Billie Jean - która grzała tyłek w samochodzie :P

Spotkałem Was w końcu. Wyglądacie prawie jak na zdjęciach ze zlotów i na awatarach. Prawie, bo dziewczyny wyglądają lepiej w wyższej rozdzielczości w dodatku w 3D.... literalnie 64 MILIONY PIKSELI NA MILIMETR SZEŚCIENNY! Pank jest wyższy niż w Internecie a Mike przypomina Mistera Lonely z filmu pt. "Mister Lonely". Możesz iść w ślady M.Dż.* ;-) Rafał wygląda jak na aktualnym awatarze :-D i jest zaobrączkowany jak ja.

Miłych przeprowadzek, tanich kredytów, pociesznych psów, powodzenia w ujawnianiu prawdy, przyjemnej nauki, zdrowego ducha
życzę Wam i sobie
Obrazek
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

Eee. Przez to spotkanie nabawiłem się narcystycznego gapienia się w lustro w poszukiwaniu oznak starzenia się. Świadomość boli! Przy okazji, zlot ten to niewątpliwie okazja do zwiedzenia połowy Warszawy, jak nie grzecznie na tylnym siedzeniu w samochodzie Kasi, to jeszcze w moim ulubionym autobusie nocnym. Ale ja lubię zwiedzać.

Miło było, miło. Nawet jak Rozdroże ma tylko dwie gwiazdki. Proszę Państwa, ten zlot zostanie zapamiętany jako pierwszy większy (siedem osób! ;-)) warszawski zlot - zupełnie ot tak, bez powodu - od lipca zeszłego roku? Adamie, zostałem zaskoczony. Pozytywnie, żeby nie było.
huczek pisze:jest zaobrączkowany jak ja
Skoro o ślubnych fotografiach już mowa, to zauważyć pragnę, iż Marta też prawie jest - jak siejemy plotki, to na całego! :-)
huczek pisze:zdjęcia wyglądają tajemniczo i trochę "offowo"
Nie da się ukryć:
Obrazek Obrazek
M.Dż.* pisze:P.S. Speed Demon, żałuj, że Cię nie było- Twoje urodzinowe Ferrero Rocher pożarliśmy bez skrupułów
Smakowe!
Awatar użytkownika
Speed Demon

Post autor: Speed Demon »

M.Dż.* pisze:P.S. Speed Demon, żałuj, że Cię nie było- Twoje urodzinowe Ferrero Rocher pożarliśmy bez skrupułów :dance:
Może pozbędę się uprzedzeń i pojawię się następnym razem, bo brzmi zachęcająco;)
Awatar użytkownika
homesick

Post autor: homesick »

bardzo pozytywnie ;) na tyle, ze az dzis nawiedzilam to miejsce po raz drugi w troszke innych okolicznosciach, tym razem tez nikogo nie bylo procz barmana ;p

bardzo milo poznac bylo po raz pierwszy i raz drugi i kolejny co niektorych.
wyroznic pragne Huczka, co to dziewica zlotowa byl przez pol wieku niemalze, jestes przesympatyczny i rozkosznie niesmialy, a opowiesc o "sralu" zachowam dla wnukow ;]

Pank pisze:to zauważyć pragnę, iż Marta też prawie jest
z tym, ze ja bede "zło żono" ;p
'the road's gonna end on me.'
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

A oto zdjęcia, w tym 2 cenzore by M.Dż.* więc w razie problemo, to do Kasi:P

ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Moderator poprawił wyczyny Mike'a :party:
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Mike, dodaj "enter" pomiędzy niektórymi linkami, bo się temat rozjeżdża :party:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
thewiz

Post autor: thewiz »

Fajno ze Wam sie przemile spotkanie w przemilym gronie udalo. Ja z Wami tez bylam, tylko ze myslami. Widze, ze mrozno bylo tego 13stego w W-wie. Za to atmosfera wyglada na cieplutka :-)
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Widać że było miło.Pank Homesick ładna z Was para :)
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
moonglow

Post autor: moonglow »

ładniście są i sympatyczni :) (co prawda nie do końca wiem kto jest kto na zdjęciach, ale zawsze coś:P)
Cieszę się że spotkanie się udało i pozdrawiam ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
huczek

Post autor: huczek »

Dziękuję, że tak łagodnie potraktowaliście moją bezczelną osobę.
Homesick nie spodziewałem się takiego wyróżnienia. |Twój komplement sprawił, że oblałem się dziewiczym rumieńcem.

A propos polecanej płyty - mój typ to 11.
Obrazek
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

Sobota 21 luty Hard Rock Cafe? Kto chętny? :piwo:
:mj:
Awatar użytkownika
olka_MJ

Spotkanie fanów Michaela w Warszawie

Post autor: olka_MJ »

Zapraszamy zapraszamy..wstępna data przewidziana na 11 kwietnia, godz.13, miejsce Złote Tarasy. Jak na razie zadeklarowało sie 8 osób, celem spotkania jest integracja niewirtualna:)
Może polączeni w grupę bedziemy mogli zrealizowac kilka ciekawych pomysłów, np. na wstępie zaplanowac odtworzenie słynnego tanca z piosenki Thriller na stacji metra lub w galerii handlwej :D

Mandeyrator >>> Przyłączyłem ponieważ znajduje się już temat o spotkaniach w Warszawie.
"This is the final curtain call"
Awatar użytkownika
michael4ever

Post autor: michael4ever »

ja jestem chętna ale nie wiem jeszcze czy napeno będę mogła 11 kwietnia na razzie mic nie robie tego dnia więc narazie ok. a może tu pogadamy co do spotkania po lub przed musicalem?
Obrazek
walcie się hipokryci!
Awatar użytkownika
Speed Demon

Post autor: Speed Demon »

11 kwietnia to Wielka Sobota, więc nie jest to za dobry termin
Awatar użytkownika
olka_MJ

Post autor: olka_MJ »

kolejna propozycja od kilku osob to 4 kwietnia sobota, godzina najprawdopodobniej 13, miejsce Złote Tarasy, konkrety ustalimy jak juz kilka osob będzie, czy ktos będzie?
"This is the final curtain call"
ODPOWIEDZ