NIE kupujcie na xscapecp.com,oszuści !

O Michaelu rozmowy luźne.
Awatar użytkownika
Maro

NIE kupujcie na xscapecp.com,oszuści !

Post autor: Maro »

Ja zostałem oszukany na ponda 130 funtów,zero kontaktu ze sprzedawcą,zero! wysyłałem mu emaile,nic zero odpowiedzi.Czekam już ponad 2 miesiące.Tak samo jak M.Dż.*.

STOP OSZUSTOM!!
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

strona wydaje się spoko, nie wiem co się mogło stać, bo myślę że mieli niemało zadowolonych klientów.

ale skoro mówisz to Ci ufam!

***** OSZUSTÓW!
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

Na MJJC czytałem podobne opinie, był temat założony przez oszukanego klienta. Długie oczekiwanie i zero kontaktu. Trwała dyskusja i odezwał się właściciel jakoś się tam tłumacząc. Komuś płacącemu paypalem udało się odzyskać pieniądze, zdaje się. Możesz odnaleźć temat i coś dopisać, posłać PM'a. Był chyba w dziale FAN ZONE, tyle że z MJJC coś się dzisiaj stało i wyskakuje jakaś dziwna strona.
Awatar użytkownika
Maro

odnalazlem jednego 'sprzedawce' na maximum-jackson.com napisalem mu PW,nie odpisuje.Mialem juz wczoraj zalozyc temat na MJJC,ale stronka nie dziala.wczoraj od Kasi dostalem email do innego sprzedawcy,napisze do niego,zobaczymy co odpisze.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Final Cloud

Post autor: Final Cloud »

Ja niestety też zostałem oszukany... straciłem 450 zł- cała kasa z Bożego Narodzenia :(. Kontakt był, mówili, że wysłali. Zapytali o to czy Poczta Polska jest dobra, bezpieczna itd...

Ech...
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

Final Cloud pisze:apytali o to czy Poczta Polska jest dobra, bezpieczna itd...
no i taka nie jest.

a co odpowiedziałeś?
bo tak się składa że znam mechanizmy poczty polskiej i wiem, że nie jest to odpowiedzialny partner.
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Podpisuję się pod postem Maro wszystkimi czterema kończynami ;-)
Xscape.com to oszuści.
Zamówienie złożyłam w dniu, w którym otrzymałam odpowiedź, że towar będzie w ciągu 2 tygodni u mnie. Tego samego dnia zapłaciłam poprzez PayPal.
ZERO odzewu.
Dorwałam jakiegoś jego kumpla z Denver- znalazłam go na eBay'u.
Odpisał od razu, przepraszając za kolegę i tłumacząc go organizacją jakiejś imprezy dla fanów. Skopiował go zresztą w swoim mail'u do mnie.
Nadal ZERO odzewu, a minęły jakieś 3 miesiące.

Mi nie chodzi w sumie o zwrot pieniędzy, bo od straty 70 Funtów nie zbiednieję, ale musiałam odwołać z tego tytułu swój występ, do którego mieliśmy w planie przygotować "Smooth Criminal" z tancerzami- zamówione rekwizyty dotyczyły tego właśnie stroju.
No i nie lubię, jak mnie ktoś okrada.
Nie odpuszczę, choćby z tego powodu.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Secret Man

Post autor: Secret Man »

--
Ostatnio zmieniony czw, 06 wrz 2012, 17:29 przez Secret Man, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Dostałam dziś feedback od kolegi George'a- Tommy'ego, tego fajnego gostka z Denver.
Odpisał natychmiast na mojego mail'a- pozwalam sobie wkleić fragment:

I received notice from George that your claim and others like it have caused him to decide to close our site in 2 weeks. I have asked him to reconsider but I know he is frustrated. Part of the frustration stems from our website and paypal site getting hacked into and not being able to differentiate real orders from legit orders and some of the hate mail he has received from people that hate Michael Jackson and consider him a pedophile and attack us for supporting him. He did let me know that all pending orders are being processed and those who claimto have not received anything will be refunded so that he can have a quiet life.

Nie wiem, ile w tym prawdy, a ile gry na uczuciach, ale wiem jedno- biedny George ma bardzo słaby charakter i nie przygotował się do robienia interesów :diabel:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Maro

Dziś dzięki pomocy Kasi M.Dż*. i kontakcie z chłopakiem z USA odebrałem w końcu moje zamówione rzeczy,nie wszystkie.Za te które gość nie miał zwrócił mi kaskę.Odebrałem Buty premiere dance shoes(są fenomenalne!!) ,satin mask i okularki mirrorki.
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

http://www.sapclothing.com/index.asp
Prawdopodobnie to ten sam typ.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Final Cloud

Post autor: Final Cloud »

a co odpowiedziałeś?
Widzę, że pytanie zadałeś dawno, a dopiero je zauważyłem po mojej nieobecności na forum.
Co odpowiedziałem to już nie pamiętam. W każdym bądź razie 450 zł straciłem :|. I nie zapowiada się na to bym kiedykolwiek odzyskał.

-> temat posprzątany 7 marca 2010.
mav.
ODPOWIEDZ