We've Had Enough Tour 2005

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
Schmittko

We've Had Enough Tour 2005

Post autor: Schmittko »

no więc żegnajcie Kochani!

Jutro rano wyruszam w trasę - jaką, pewnie wiecie.
Pierwszy raz... chyba pierwszy raz... Boję się tego. Nie jestem pewny czy wszystko się uda... Rok temu nie myślałem o tym jakoś... widocznie nieco dojrzałem :]
Może moje obawy bezpośrednio wynikają z drobnego wypadku jaki miałem w drodze z Krakowa... Drobnego, bo nie stało mi się nic, ale dotarło do mnie, jak niewiele brakuje by stracić życie przez poje**nego kierowcę TIRa...
Dlatego jutro włożę na swą pierś (jakże okazałą) złoty łańcuszek z krzyżem... Łańcuszek, który ma dla mnie wielkie znaczenie emocjonalne. W trudnych chwilach, przed maturą, na egzaminach, przed pierwszą "randką-nie randką" :) miałem zawsze 2 takie rzeczy, które dawały mi wiary w siebie: ten medalik i/lub Smooth Criminal... :)

Gdyby ktoś zapomniał lub miał wątpliwości, to przypomnę gdzie i u kogo będę:

...
Wrocław - Mjowitka - 25/26.07
Poznań - THRILLER - 26-28.07
ok. połowa drogi między Poznaniem a Świnoujściem :) - nie wiem kto - 28/29.07
Świnoujście - Mazi - 29-31.07
Szczecinek - Lika - 31.07/01.08
...
Konin - coś sobie znajdę - 02/03.08
Łódź - Siadeh_ - 03-05.08
Warszawa - M.Dż* i Aneta - 05/06.08
Kielce - mam nadzieję, że znajdzie się jakiś fan :) - 06/07.08
Skawina - Nati i BigBoy - 07/08.08

Gdyby ktoś był tam, gdzie ja będę, a gdzie nie mam gdzie spać, i jemu (tudzież jej - jeszcze lepiej :P) bym nie przeszkadzał, to chętnie się wproszę :D Gdzie i kiedy nie mam spać, to wynika z powyższego diagramu :)

Kontakt ze mną oczywiście tylko na komórkę, ale jej tu nie podam - powinni mieć ją wszyscy wymienieni Forumowicze. Udzielam zgody na rozpowszechnianie moich danych osobowych w tym celu :)

Jeszcze jedna sprawa... dziękuję wszystkim za smsy przed podróżą - ze słowami otuchy, zaproszeniami, pytaniami... Niestety nie dałem rady odpisać. Miałem dziś cały dzień na przygotowania, ale dałem ciała :/ Zamiast siedzieć nad mapą, tudzież rowerem, przez 5 godzin smażyłem naleśniki i ukradkiem przekonywałem koleżankę do Michaela :D Jeszcze jedna partia naleśników, i jest nasza :D "puść z Santaną", "włącz to jeszcze raz", "wow, to jest świetne!", "czemu wyłączyłeś?", "jutro idę kupić" :) W każdym razie, jeszcze nie jestem gotowy na podróż. Chyba zarwę nockę :/

Ach, MJówki, co ja bym bez Was robił... :)
Spadam. Pa!
Awatar użytkownika
Pank

Re: We've Had Enough Tour 2005

Post autor: Pank »

Mi pozostaje życzyć tylko... powodzenia i żebyś dojechał cały i zdrowy :]
Buszmen

Post autor: Buszmen »

Nazwa trasy brzmi jakbyś już miał jej dość :D
Może by ją ochrzcić Speed Demon Tour 2005 ? :smiech:
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

..::BuSzMeN::.. pisze:Nazwa trasy brzmi jakbyś już miał jej dość :D
Nie..to nie może on mieć dość..bo jest "we". Trasa nazywa się "My mamy dość" jak już. Tylko nie wiem dlaczego...Schmittko, no chyba nie podejrzewasz, że po tej trasie na Twój widok będziemy mówić "We've had enough" ?
Awatar użytkownika
Leonessa

Post autor: Leonessa »

Schmittko, luz ;-) Dotrę do Kielc tego 6 sierpnia, choćby nie wiem co :piwo: Co prawada, rano tego dnia będziemy jeszcze ze Słonkiem na zachodzie naszego kontynentu, około 14. pojawię się w Katowicach :smiech: a później, to czym tylko się da jadę do kielcowa :-) Mam nadzieję, że dotrę przed zmierzchem i nie martw się, nie zginiesz !
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

Tu byłem
- Schmittko.

Jestem we Wrocławiu, u tej, co podpisana z boku :) Sporo zobaczyłem, dzięki Jowicie i Dżinie. Dziękuję Wam! :*
MJowitka zrobiła pyszny obiad. Zapraszam wszystkich do Wrocławia! Sami spróbujcie jak gotuje :D
Jeśli chodzi o mnie, to na razie bez wypadków... Zderzenia co najwyżej z owadami, aczkolwiek nie obyło się bez zdarzeń losowych, przez które miałem naprawdę duże opóźnienie. Jutro Poznań - prawdziwy sprawdzian formy... Dziękuję wszystkim za wszystko! :) Do zobaczenia! Jeszcze tylko jajecznica i idę spać
Awatar użytkownika
THRILLER

Post autor: THRILLER »

Tu byłem
- Schmittko :]

Nic więcej nie napiszę, bo zasypiam na stojąco... THRILLER zapełnił mi atrakcjami cały dzień i nie wiem jak mu się odwdzięczę. Jeszcze kiedyś mu podziękuję, tyle że ze swojego konta :) Zobaczyliśmy niejeden zabytek i obejrzeliśmy niejeden film :D Nie wiem co się dzieje na świecie, nie wiem co u Michaela, ani na forum - jakby wybuchła wojna, wyślijcie mi SMSa. Pozdrawiam jeszcze Wrocław, gdzie także było super :D
Będę u Maziego za 2 dni. Bałtyku - nadjeżdżam! Życie jest piękne. Pozdrawiam. I love you more! Dobranoc :)
Awatar użytkownika
Xscape

Post autor: Xscape »

a do mnie to nie łaska było zawitać,a przecież to tak jakby po drodze........poznań ,choszczno,szczecin,świnoujście.Ale nie skorzystało się.........a bym ci tak pokój(mój nowy odszykował)że jak król byś spał.Byś mial cały dół mojego mieszkania dla siebie..........w tym wszystkie standardy.....pralka.......toaleta...............prysznic.......jednym słowem wszytsko za jedyne 200 zł.........!!!!!!!!! ;-)
Awatar użytkownika
Mazi

Post autor: Mazi »

Uprzejmię informuje że schmitko wspioł sie na wyżyny i jako cien człowieka <a jednak sa jeszcze bardziej chudzi ludzie od mojej osoby> dotarł do Swinoujscia 29 lipca g 22:00 bardzo wyczerpany ale cały zdrowy.

Zregenowalismy troche siły i za ok godzine udajemy sie w zwiedzanie wysp .

<szlak trafił ze mi ten film z wawy nasz nie poszedł nie mam pojecia dlaczego ;> >
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Awatar użytkownika
Mazi

Teraz juz zawrócił w stronę domu...

Niecała godzine temu nasz przyjaciel Schmittko wyjechał w koljną trase tym razem pkt Docelowy - Szczecinek - Lika ...

Szmiciu nie miał nawet czasu aby cokolwiek odemnei z domku wam napisać..dlatego pozwole sobei zrobić to za niego mam nadzieje ze sie nie obrazi ...

Wypoczynek w Świnoujsciu na wyspach nalezał do bardzo aktywnych sam sie az troche zmeczyłem ..przepraszam Schmitko ze nie miałes czasu tak dobrze wypocząć ale mam nadzieje ze nie załowałeś. Natomiast ja żałuje ze mogłeś byc tak krótko bo nie zdazylismy wszytskiego zobaczyć ...dlatego zapraszam Cie ponowanie za rok an dłuższy pobyt jeszcze wiele atrakkcji kryją wyspy ...:)

Powiem wam że zawytaliśmy na rowerkach do naszych zachnich "przyjaciół" z Niemiec i uwaga spotkalismy tam samego Michaela Jacksona !!!

Wszytsko w swojej fotorelacji pokaże wam Piotrek ..a ja moze za jakis czas pokaze wam z 2 foty za nachete ze Ś-cia :)

Pozdrawiam

Szerokiej Drogi Schmitko
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Awatar użytkownika
Mazi

Wiec 3 fotki an zachęte :) ...

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Lika

Post autor: Lika »

I tu też byłem (i jestem) :D
- Schmittko

do wczoraj wszystko szło zgodnie z planem, teraz się poknociło - trochę z mojej winy, trochę z niczyjej... Dotarłem do Liki nawet nie wczoraj, ale już dzisiaj... Muszę u niej zostać dłużej niż zakładał plan, ale bardzo mnie to cieszy :D Szkoda tylko że nie zrobię całej trasy rowerem - będę musiał skorzystać z PKP. Jak na razie 1047 km na własnych nogach... muszę im dać odpocząć, bo się obrażą. Dzięki Mazi za gościnę i relację na forum :D Ja naprawdę nie miałem siły pisać... Ale najbardziej "bezsilnego" Schmittka to widziała Lika... chyba bardziej umęczony nigdy w życiu już nie będę. PA!
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"

- Michael Jackson
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Schmiciu, stolyca czeka na umęczonego Pielgrzyma :-)
Rozumiem, że to już za parę dni....? :happy:
Mazi pisze: Obrazek
Mazuniu, Michael to ten po lewej, czy ten po prawej? ;-)
Proszę o wyjaśnienia :-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Lika

Post autor: Lika »

Tu znów Schmittko:

Lika spiła mnie sokiem Jezusa i zostaję u niej na kolejną noc...
nie mogę od niej wyjechać. Kiedyś ją o to oskarżę i wyciągnę grube miliony, sesese
może pójdę jeszcze do kosmetyczki na jej koszt.
Tak jak już wspomniałem, plany się pokopciły, ale i tak dobrze, że dopiero teraz. Zaraz będę szukał rozwiązania... w każdym razie strudzony pielgrzym pojawi się wg planu w Warszawie, tudzież w Łodzi, i innych tam...
pozdrawiam. Jesteście tacy fa(j)ni! ;)
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"

- Michael Jackson
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

Tośmy chyba problem rozwiązali ;-)

...pzdr
siadeh_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *