Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Moje numer dwa to zdecydowanie zespół Nickelback. Kawał dobrego rocka i seksownego, niepowtarzalnego głosu wokalisty. Naprawdę świetnie grają, szczególnie polecam "Gotta Be Somebody" ;)
w 100% zgadzam się z Dżeki i Nickelback jest również moim numerem dwa i Tina Turner (jest to wyjątek, ponieważ nie znoszę kobiecych głosów ale ona ma głos podobny do mężczyzny więc ją lubie :))
Moim nr.2 jest,wielu artystów,ale jedynym którym, miałabym wybrać to pomiędzy The Rasmus ,The Black Eyed Peas a Britney Spears.A jak miałabym wybrać 1 artystę tudzież Zespół miałabym problem.Britney Spears Ii BEP żadziej słucham niż The Rasmus więc nr.2 będzie The Rasmus.Dlaczego?Może dlatego że to od nich zaczęła się przygoda z Rockiem(zresztą niedawno,a trochę zespołów znam bo brat ma swira na punkcie Rocka).
Hm..jeśli chodzi o mnie..to zaraz po Michaelu znajduje się fiński zespół HIM.Są genialni.A ich wokalista-Ville Valo swoim głosem sprawia że przechodzą mnie dreszcze.Kocham też polski zespół Dżem.Prawdziwa legenda polskiej muzyki..