W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Witam! Jestem tu nowa jak się domyślacie To może pare słów o sobie: mam 19 lat,na imie mi Iwona. W tym roku po wakacjach zaczynam studia na kierunku filologia angielska Fanką Króla jestem od 13 lat, zobaczyłam go pierwszy raz w Teleexpresie układając z Tatą puzzle:D No i ...stało się:) Zafascynował mnie od pierwszej sekundy. Wystarczyło kilkanascie minut zeby taka 6-letnia dziecina namówiła mame na kasete "tego pana":) Po paru dniach dostałam Dangerous:) Fascynacja ta trzyma mnie przez cały czas, i tak już zostanie:) Mike jest poprostu cześcią mojego życia i bez tej czesci nie mogłabym się już obejsć:) Pozdrawiam wszystkich fanów i twórców tej wspaniałej stronki
Ostatnio zmieniony ndz, 24 lip 2005, 12:53 przez Fanka MJ, łącznie zmieniany 1 raz.
Expect the Unexpected....
Do not look for the Obvious....
Look between the lines....
Witam kolejną Fankę MJ
No Bosz.... Nie ma to, jak powrócić na forum po weekendzie
Widzę, że MJówki nie próżnują w te wakacje
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free