Zahipnotyzowany Michael Jackson

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
Buszmen

Zahipnotyzowany Michael Jackson

Post autor: Buszmen »

http://film.wp.pl/gallery_popup.html?id=2912

Normalnie nie wtrącam się w newsy z portali, ale ten wydaje mi się ... neutralny. Niby pozytywny, ale umieszczony w dziale "Uwierzyłbyś w to? Ale śmieszne!".

Poza tym niech mi ktoś powie kim jest ten Uri Geller!?

Ja gościa osobiśnie nie lubię po jego wypowiedzi na temat wytoczenia procesu przeciwko Michaelowi. Powiedział wtedy coś w stylu "Jeżeli Michael molestował te dzieci to będzie skończony". Niestety to była jego cała opinia i podpisany był "Best friend". Gdybym ja był jego najlepszym przyjacielem, to bym wierzył, że tego nie zrobił i bym go wspierał pozytywnymi wypowiedziami w TV. Podsumowując - wydaję mi się, że on jako jego przyjaciel źle wpływa na Michaela wizerunek!
Awatar użytkownika
lunatyczka

Re: Zahipnotyzowany Michael Jackson

Post autor: lunatyczka »

..::BuSzMeN::.. pisze: Poza tym niech mi ktoś powie kim jest ten Uri Geller!?
http://paranormal.fm.interia.pl/dziwni.html

Tez go nie lubie :/, jest , mowiac łagodnie, troche stuknięty. :smiech:
Pozdrawiam wszystkich!!!
Obrazek
Michael is a beautiful soul.
Buszmen

Post autor: Buszmen »

:-o :nerwy:
Przeczytałem całe i ... jestem w szoku. Bardzo ciekawe to. SUNrise może to zainteresuje hehe.
Dzięki temu mam teraz trochę inny pogląd na jego osobę. Dzięki.
Awatar użytkownika
Xscape

Post autor: Xscape »

Ten wątek już był poruszany no ale co tam........wiedzy nigdy za mało.....uri geller mieszka w anglii(nie wiem co robi gdzie pracuje nie wiem)ale po uniewinnieniu michaela był z nim wywiad na żywo na cnn jakies kilka godzin po ogłoszeniu wyroku.Opowiadał o tym jak wspaniałym michael jest człowiekiem a także opowiedział o tym że kiedys gdy michael był u niego w domu postanowił go zahipnotyzować.Mówił ze nie powinien tego zrobić ale zrobił to i zadał pytanie w stylu "michael czy dotykałes kiedys dzieci w sposób intymny"(jakos tak) a michael odpowiedział ze nigdy by tego nie zrobił.I od tamtej chwili uri był już pewien że michael nigdy nie mógł by tego zrobić.......tzn on juz przedtem był tego pewien ale cos go podkusiło i postanowił wprowadzic naszego oszołoma w stan hipnozy.

ps-Ja osobiście nie bardzo chce sie wypowiadac na temat tego człowieka bo prawde piszac w ogóle go nie znam,choc nazwisko jzu kilka razy wczesniej obijało mi się o uszy.Ogólnie sprawia wrażenie jakiegoś zakręconego gościa ale o michaelu wypowiadał sie wtedy na cnn w 1000% fantastycznie,więc nie mam zarzutów co do tego pana.
Awatar użytkownika
Xscape

Post autor: Xscape »

..::BuSzMeN::.. pisze::-o :nerwy:
Przeczytałem całe i ... jestem w szoku. Bardzo ciekawe to. SUNrise może to zainteresuje hehe.
Dzięki temu mam teraz trochę inny pogląd na jego osobę. Dzięki.
Też przeczytałem to wybiórczo i teraz nie mam zadnych wątpliwości co do tego ze Uri wydawał mi się dziwnie zakręcony hehehehehe.
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Uri Geller
Obrazek

Uri Geller "Dziwny" z Ciebie człowiek :wariat: . Tylko to chciałem powiedziec ;-).Dziekuję japrosic
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

paranormal.fm.interia.pl pisze:W czerwcu 1996 roku Uri zaoferował drużynie angielskiej biorącej udział w mistrzostwach Europy w piłce nożnej, że tak podziała na używaną do gry piłkę, aby Anglicy odnosili same zwycięstwa.Oferty Gellera ze względu na zasadę fair play nie przyjęto.
Anglicy odpadli wtedy w karnych w półfinale z Niemcami, ktorzy później pokonali Czechów w finale. Trzyba było jednak przyjąć pomoc :]
Geller do Pogoni !! Gdyby był Brazylijczykiem miałby szanse ;-) . Mamy już ich pięciu albo sześciu, już sam zgubiłem rachube. :-/ Sorry za offtop.
ODPOWIEDZ