Wokalny Konkurs MJ Polish Team Edycja III !!!
- CircusGirl
A ja nadal ubolewam nad tym, że z powodu bana w konkursie nie wystartował obdarzony anielskim głosem doniu3...
DirtyDiana94 - 3 pkt
Hope - 2 pkt
Speed demon - 1 pkt
Swoją drogą podejrzanie mało uczestników, ale miejmy nadzieje, że w kolejnej edycji nie będzie tego problemu

DirtyDiana94 - 3 pkt
Hope - 2 pkt
Speed demon - 1 pkt
Swoją drogą podejrzanie mało uczestników, ale miejmy nadzieje, że w kolejnej edycji nie będzie tego problemu
I wanna shout, throw my hands up and shout
What's this madness all about
All this makes me wanna shout
C'mon now...
What's this madness all about
All this makes me wanna shout
C'mon now...
Na tą chwilę wygrywa Hope - możecie jeszcze wszystko zmienić - jednak by zdążyć na czas - już powstają piosenki na maxi singiel Hope - m.in. duet z samą Samą Brown.
Posłuchajcie dema: http://www.mediafire.com/?nwyzkymynuq
Jednak wszystko możecie jeszcze zmienić - macie tylko 1 h i 30 minut!!!
Posłuchajcie dema: http://www.mediafire.com/?nwyzkymynuq
Jednak wszystko możecie jeszcze zmienić - macie tylko 1 h i 30 minut!!!

- DirtyDiana94
Oficjalne wyniki:
1 miejsce: Hope - 36 pkt.
2 miejsce: DirtyDiana94 - 32 pkt.
3 miejsce: Speed Demon - 16 pkt.
1 edycja Wokalnego Konkursu MJPT dobiegła końca. Dla wygranej Hope mam specjalne nagrody: zdjęcie Michaela Jacksona, któte niebawem wyślę jej na prywatną wiadomość - liczę na to, że go jeszcze nie widziała. Co więcej Hope otrzymuje tytuł THE BEST ARTIST OF MJPT oraz może świętować premierę swojego debiutanckiego singla z piosenką "Stop" oraz nigdzie wcześniej nieopublikowanego duetu z Sam Brown!!!

Lista utworów* na Singlu:
1. Hope - Stop [4:36]
2. Hope feat Sam Brown - Stop [5:20]
3. Stop - Instrumental version [4:58]
*zremastrowane cyfrowo
Singiel do pobrania: http://www.mediafire.com/?tim0ytvqzqw
Mam nadzieję, że idea konkursu wam sie spodobała i niebawem dołączy do nas więcej osób - II edycja na pewno się odbędzie!
1 miejsce: Hope - 36 pkt.
2 miejsce: DirtyDiana94 - 32 pkt.
3 miejsce: Speed Demon - 16 pkt.
1 edycja Wokalnego Konkursu MJPT dobiegła końca. Dla wygranej Hope mam specjalne nagrody: zdjęcie Michaela Jacksona, któte niebawem wyślę jej na prywatną wiadomość - liczę na to, że go jeszcze nie widziała. Co więcej Hope otrzymuje tytuł THE BEST ARTIST OF MJPT oraz może świętować premierę swojego debiutanckiego singla z piosenką "Stop" oraz nigdzie wcześniej nieopublikowanego duetu z Sam Brown!!!

Lista utworów* na Singlu:
1. Hope - Stop [4:36]
2. Hope feat Sam Brown - Stop [5:20]
3. Stop - Instrumental version [4:58]
*zremastrowane cyfrowo
Singiel do pobrania: http://www.mediafire.com/?tim0ytvqzqw
Mam nadzieję, że idea konkursu wam sie spodobała i niebawem dołączy do nas więcej osób - II edycja na pewno się odbędzie!
Ostatnio zmieniony pn, 02 lut 2009, 21:01 przez Xander, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Jeju, dziękuję wszystkim.
Naprawdę się nie spodziewałam. Chciałam się nawet wypisać z konkursu, żeby sobie wstydu nie robić.
Naprawdę, jest to dla mnie szokiem, bo jest z pewnością kilkaset jak nie kilkatysięcy osób w Polsce, które śpiewają ode mnie lepiej.
Xander, dziękuję za singla! Świetna robota!
DirtyDiano - dziękuję, chociaż w duchu i tak wiem, że śpiewasz lepiej ode mnie.
Speed Demonie - napewno gdyby była lepsza jakość, powaliłbyś mnie w kąt. Wspaniała muzka!
Naprawdę się nie spodziewałam. Chciałam się nawet wypisać z konkursu, żeby sobie wstydu nie robić.
Naprawdę, jest to dla mnie szokiem, bo jest z pewnością kilkaset jak nie kilkatysięcy osób w Polsce, które śpiewają ode mnie lepiej.
Xander, dziękuję za singla! Świetna robota!
DirtyDiano - dziękuję, chociaż w duchu i tak wiem, że śpiewasz lepiej ode mnie.
Speed Demonie - napewno gdyby była lepsza jakość, powaliłbyś mnie w kąt. Wspaniała muzka!
- CircusGirl