W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Jestem Farisijja.
Uzalezniona od Michaela Jacksona, którego uwazam za króla popu, rocka i soulu (jak to kiedyś powiedziała Elizabeth Taylor), ale mam tez kilka innych uzalezniających "substancji"(;-)) w sferze, hm... troszeczkę cięzszej od twórczości MJ: Marilyna Mansona, SOAD i Rammstein.
Jednakze uwielbiam Michaela ponad wszystkich i to się liczy mam nadzieję na zawarcie nowych, ciekawych znajomości i bycie "na czasie", jeśli chodzi o wydarzenia związane z MJ
Witaj ;] Oby Ci "Michaelomania" nigdy nie minęła xD
When we meet again, I'll ask you how you're doing
And you'll say fine and ask me how I'm doing
And then I'll lie and I'll say ordinary, It's just an ordinary day.
Smooth jazz pisze:Witam Cię Farisijja.MJPF już rozkręciłaś.Tutaj też będzie Ci fajnie.
no cóz... faktycznie sama się lekko zdziwiłam, bo napisałam 100 postów przez pięć dni
ale tego forum nie trzeba rozkręcać :)
okussa pisze:Witamy:)
mam pytanie..skad taki nick, bo ciekawy..
Farisijja to po arabsku Persjanka trenowałam kilka lat taniec brzucha, więc miałam trochę styczności z kulturą arabską i interesowałam się równiez językiem
Ostatnio zmieniony czw, 15 sty 2009, 14:44 przez Farisijja, łącznie zmieniany 1 raz.
Farisijja pisze:Farisijja to po arabsku Persjanka trenowałam kilka lat taniec brzucha, więc miałam trochę styczności z kulturą arabską i interesowałam się równiez językiem