WK MJPT - komentarze
Maro teraz mamy szansę zaśpiewać "The Girl Is Mine".
Ja robię za Paula, Ty za Michaela? Kwestię z fajterem i loverem możesz przemilczeć... Wymieciemy towarzycho, wszystkie głosy dla nas!
A takie pytanie do ojca prowadzącego:
Czy tylko Jacksona trzeba zaśpiewać? Bo ja jak łyknę parę kieliszków mleka
super wykonuję "Czerwonego Jak Cegłę"
nawet chwieję się jak Rysiek.
Wehikuł też mogę zaśpiewać... żart! choć na karaoke było nieźle.
Ja robię za Paula, Ty za Michaela? Kwestię z fajterem i loverem możesz przemilczeć... Wymieciemy towarzycho, wszystkie głosy dla nas!

super wykonuję "Czerwonego Jak Cegłę"

Repertuar jest dowolny :) Chociaż Jackson mile widziany z wiadomego powodu :DMandey pisze:Maro teraz mamy szansę zaśpiewać "The Girl Is Mine".
super wykonuję "Czerwonego Jak Cegłę"nawet chwieję się jak Rysiek.
Wehikuł też mogę zaśpiewać... żart! choć na karaoke było nieźle.

ja nawet nie wiem czy don 15 stycznia zdaze kupic ten mikrofon ale sie postaram aha i nie mam pojecia w jakim formacie mi nagra ten mikrofon
ok juz wiem ze zdaze nagranie wysle w srode wieczorem lub w czwartek popoludniu
ok juz wiem ze zdaze nagranie wysle w srode wieczorem lub w czwartek popoludniu
Ostatnio zmieniony ndz, 04 sty 2009, 15:17 przez doniu3, łącznie zmieniany 2 razy.
Michael Jackson is biggest
- Speed Demon
Nie mogę się wręcz doczekać! Myślę, że nie tylko ja oczekuję w ogromnym napięciu aby usłyszeć twój boski, rewelacyjny, bezkonkurencyjny, rzucający na kolana, intergalaktyczny, czysty, donośny, wzruszający, niesamowity i przyprawiający o dreszcze głos!doniu3 pisze:ok to sie przygotujcie na moj wspanialy wokal mam nadzieje ze wam sie spodoba
Chryste Panie ... Stary naprawdę się naucz skromności! Jak dla mnie to naprawdę możesz być hybrydą Michael'a, Mercury'ego, Eltona John'a, George'a Michael'a, Pavarottiego, Elvisa, Roberta Planta i Bruce'a Springsteen'a ... i to dalej nic nie zmienia! I tak żadnej kariery nie zrobisz i pieniędzy na utrzymanie się ze śpiewu mieć nie będziesz, nawet jeśli jesteś rewelacyjny (gdybyś faktycznie był takim talentem, to byś nie siedział na jakimiś forum nie wykłócał się o to, kto jest lepszym wokalistą) a wymądrzasz się, jakbyś miał lada chwila osiągnąć rekordy sprzedaży ... Pieprzenie głupot i wymądrzanie się jeszcze z nikogo nie zrobiło wielkiego artysty - jeśli faktycznie jesteś geniuszem wokalnym za jakiego się podajesz, to zgłoś się do pierwszego lepszego producenta, wybłagaj lub zapłać jakoś za nagranie 2 minutowego dema i jeśli zaproponują ci kontrakt i pokryją koszty nagrania płyty to wtedy będziesz mógł o sobie mówić "jestem piosenkarzem/artystą". O tym czy wielkim, wspaniałym, rewelacyjnym itd wokalistą się staniesz decyduje niestety opinia innych, a nie własne napompowane ego ;) Gdybym miał wyznawać twoją filozofię - "na sylwestra wszyscy bili mi brawo, mam zajebisty głos itp itd", to też w sumie mógłbym się uznać za gwiazdę rock'a jakby nie patrzeć ... Przecież mogę sam siebie uznać za super śpiewaka, a jeśli chodzi o bicie braw ... Cóż - w przedszkolu kiedys śpiewałem piosenkę jakoś i też mi bili brawa ... Więc spełniam wszystkie warunki! Jestem wielkim artystą, padnijcie na kolana ... A jeśli tego nie zrobicie, to "zmusi" was do tego mój boski, rewelacyjny, bezkonkurencyjny, rzucający na kolana, intergalaktyczny, czysty, donośny, wzruszający, niesamowity i przyprawiający o dreszcze głos!
Drżyjcie!

tak sie sklada ze mam juz jedna propozycje nagrania plyty ale nie chce tego robic za wczesnie poniewaz wiem ze ludzie ktorzy sa teraz w branzy muzycznej sa na prawde zajefajni w tym co robia wiec daj mi sie chlopie porzadnie nauczyc spiewac po 2 miesiacach lekcji spiewu nie wydaje sie plyty
Michael Jackson is biggest
"po dwóch miesiącach nie wydaje się płyty" ... ale "masz już propozycję nagranie"... No stary to żeś istna perełka w takim razie ... Sam mówisz, że nie umiesz jeszcze PORZĄDNIE ŚPIEWAĆ a już producenci się do ciebie zlatują? Wow. Naprawdę szacun ;) Z łaski swojej - mógłbyś mi powiedzieć co to za wytwórnia i jaki nakład gwarantują? Wiesz ... Mam paru znajomych, którzy mają głos itd ... I żeby cokolwiek nagrać w profesjonalnym studio (bez znajomości, mając do dyspozycji jedynie talent) musieli się czołgać przed producentami po kilka miesięcy ... Dla głupich 5 minut przed mikrofonem - a gwarancji na to, że się spodoba wcale nikt im nie dawał przecież! A ty już masz możliwość nagrywania płyt ... Poprostu raj dla domorosłych wokalistów - śpiewać, nie umierać ;)
Skoro sam już przyznałeś, że nie potrafisz jeszcze porządnie śpiewać, bo w końcu dopiero 2 miesiące się uczysz ... To na jaką cholerę tak siebie samego ciągle zachwalasz i się wykłócasz z innymi?
BTW - jeśli uważasz, że obecna polska branża muzyczna jest wysokiej klasy to życzę ci powodzenia ... Feel, Doda, Ich Troje i Gosia Andrzejewicz. To są "artyści" którzy obecnie brylują na polskich listach ... A co najdziwniejsze, każdy krytyk muzyczny i szanujący się dziennikarz uważa ich za artystów absolutnie tandetnych, bez większego talentu, mało ambitnych i nastawionych na komercję, których jedyną zaletą jest to, że potrafią się "sprzedać" w masowym społeczeństwie ...
Skoro sam już przyznałeś, że nie potrafisz jeszcze porządnie śpiewać, bo w końcu dopiero 2 miesiące się uczysz ... To na jaką cholerę tak siebie samego ciągle zachwalasz i się wykłócasz z innymi?
BTW - jeśli uważasz, że obecna polska branża muzyczna jest wysokiej klasy to życzę ci powodzenia ... Feel, Doda, Ich Troje i Gosia Andrzejewicz. To są "artyści" którzy obecnie brylują na polskich listach ... A co najdziwniejsze, każdy krytyk muzyczny i szanujący się dziennikarz uważa ich za artystów absolutnie tandetnych, bez większego talentu, mało ambitnych i nastawionych na komercję, których jedyną zaletą jest to, że potrafią się "sprzedać" w masowym społeczeństwie ...

Niestety tylko w formacie mp3 lub wav :D Chyba ze uzyjesz jakiegoś konwertera i zrobisz z tego dźwięk. Tylko zeby był czytelny!hope pisze:Mam pytanie. Czy nagrania muszą być w mp3 ?
Mam nagranie video z koncertu, nie mogło by być ...
nie chciałam brać udziału, ale może jednak się skuszę żeby pokonkurować z bogiem wokalu Doniem...
A co do Donia - wiedziałem odrazu że jesteś zwykłym prowokatorem - za daleko zabrnąłeś i teraz nie możesz z tego wyjść. Siedzisz w swych wyimaginowanym świecie... Słyszałem jak śpiewasz i płyty bym z tobą nie nagrał. Chyba ze na podwórkowym studio nagrań :)