W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Witam wszystkich fanów, dzisiaj w pracy około godziny 8:00 znalazłem na necie stronę o MJ a szczerze mówiąc to myślałem że jestem jednym z niewielu fanów MJ. Prawdę mówiąc nic dzisiaj w pracy nie zrobiłem, przeczytałem tą stronę wzdłuż i wszerz :P dopiero teraz się zarejestrowałem, częściowo symulowałem pracę :) Moja pasja do muzyki MJ nadeszła w wieku około 12 lat kiedy pożyczyłem wielki kaseciak-dwupak Dangerous od kuzyna. Tak się zaczęło oszalałem na tym punkcie... MJ jest doskonały. Niektórzy kumple się śmieją mówiąc chyba tylko ty na ziemi zostałeś z fanów MJ, nawet jeżeli była by to prawda to się nie wyprę.
Jest mi ogromnie miło że mogę należeć do forum fanów Michaela Jacksona
Witam kolegę...no nieźle ja też kiedyś myślałam że fani MJa wyginęli jak dinozaury a tu proszę...
A z jakiego miasta kolega jest że tak nieśmiało zapytam?
Fanów Michaela jest w Polsce na pewno więcej niż np. takiego Snoop Dooga ; I tu chyba każdy powinien się ze mną zgodzić. My nazywamy siebie fanami,ponieważ śledzimy każdy jego ruch,każde jego zdjęcie....wszystko co z nim związane, a ile jest ludzi co słucha tylko jego muzyki zna raptem może z 20 piosenek Michaela i po prostu go szanuje i wydaje mi się,że w przypadku gwiazd,które teraz trzęsą rynkiem muzyki są prawie tylko takie przypadki jak ja podałem przed chwilą( słyszą tylko to co słyszą na Vivie i Mtv)