W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Witam wszystkich:)
Podobnie jak wiele osób pierwszego posta nabijam w tym temacie.
Długo już sledze to forum ale jakoś nie miałem motywacji aby się rejstrować.
Słucham bardzo różnorodnej muzyki wcześneij słuchałem przede wszystkim hard rocka itp.
Jacksona słucham mneij więcej od wakacji tego roku wczesniej nie mogłem sie zmusic do zapoznania z jego twórczościa, teraz go uwielbiam:)
Mam 17 lat i mieszkam w Legnicy, mam nadzieję ze będzie miła atmosfera.
Oh niestety nie:) po prostu kilka lat temu ktoś nie mógł skojarzyć jak mam na imię i powiedział do mnie Mańkut, i tak zostało:) ale ironi żadnej w tym nie ma i do leworęcznych nic oczywiście nie mam i nigdy nie miałem więc się nie martw :) za dużo wspólnego by było ten sam rocznik i jeszcze leworęczni:P
Mańkut pisze:Oh niestety nie:) po prostu kilka lat temu ktoś nie mógł skojarzyć jak mam na imię i powiedział do mnie Mańkut, i tak zostało:) ale ironi żadnej w tym nie ma i do leworęcznych nic oczywiście nie mam i nigdy nie miałem więc się nie martw :) za dużo wspólnego by było ten sam rocznik i jeszcze leworęczni:P
o to szkoda;p nie zebym cos miala do praworecznych..ale szkoda;p
Baw się dobrze na forum