Witam, witam, witam! :) Tanczący Delfin się kłania :)
- tanczacy delfin
Witam, witam, witam! :) Tanczący Delfin się kłania :)
Wanna Be Startin' Somethin'!
Już myślałem, że nie dane będzie mi poznać fanów MJ'a w PL :) Dziewczyna na mnie mówi "Ostatni Fan Majkela" ;-p A tu proszę - forum jakiego ze świecą szukać :) 3 dni przed THRILLER LIVE MUSICAL (Poznań) mam 26 urodziny, także zrobię sobie superprezent. Gdy MJ miał jedyny (niestety) koncert w Rzeczypospolitej miałem 14 lat, nikt nie chciał jechać ze mną, smutno było... no ale... nie będę się żalił :) bo i po co. Czytam Wasze wątki z ciekawością, w Winampie dyskografia MJ'a... Mieszkam w Poznaniu, bardzo chciałbym aby MJ na tyle się pozbierał psychicznie i fizycznie, aby zrobic jeszcze jedno tournee. Na onecie ostatnio czytalem, ze sie za to zabiera, ale na temat naszego idola krąży tyle niesprawdzonych w 100% informacji, że naprawdę nie będę spekulował. Jedno jest pewne - nikt nie błyszczał na scenie bardziej niż Michael :) FENOMEN, GENIUSZ, IKONA. pozdrawiam wszystkich bardzo gorąco :) Witam raz jeszcze :)
Już myślałem, że nie dane będzie mi poznać fanów MJ'a w PL :) Dziewczyna na mnie mówi "Ostatni Fan Majkela" ;-p A tu proszę - forum jakiego ze świecą szukać :) 3 dni przed THRILLER LIVE MUSICAL (Poznań) mam 26 urodziny, także zrobię sobie superprezent. Gdy MJ miał jedyny (niestety) koncert w Rzeczypospolitej miałem 14 lat, nikt nie chciał jechać ze mną, smutno było... no ale... nie będę się żalił :) bo i po co. Czytam Wasze wątki z ciekawością, w Winampie dyskografia MJ'a... Mieszkam w Poznaniu, bardzo chciałbym aby MJ na tyle się pozbierał psychicznie i fizycznie, aby zrobic jeszcze jedno tournee. Na onecie ostatnio czytalem, ze sie za to zabiera, ale na temat naszego idola krąży tyle niesprawdzonych w 100% informacji, że naprawdę nie będę spekulował. Jedno jest pewne - nikt nie błyszczał na scenie bardziej niż Michael :) FENOMEN, GENIUSZ, IKONA. pozdrawiam wszystkich bardzo gorąco :) Witam raz jeszcze :)
Man In The Mirror
-
Witaj

no własnie?Mistiness pisze:intrygujący ten Twój nick... nie ma co, jednak bardziej dręczy mnie pytanie dlaczego właśnie taki? : p

Ostatnio zmieniony wt, 23 gru 2008, 20:22 przez KrwawaMerry, łącznie zmieniany 1 raz.
...Na zawsze pozostaniesz w moim sercu Michael...;( [*][*]
- tanczacy delfin
Nie ostatni, nawet w samym Poznaniu.tanczacy delfin pisze:Dziewczyna na mnie mówi "Ostatni Fan Majkela"
Jeśli chciałbyś się kiedyś przekonać serdecznie zapraszamy. ;)
Wyprawa samotna czy wszystko dokładnie zaplanowane?tanczacy delfin pisze:THRILLER LIVE MUSICAL (Poznań)
Poznań cienko się zbiera i poszukuje nowych jednostek. ;)
A tak przede wszystkim dobry wieczór.

- tanczacy delfin
onlyKATE - dzięki za zaproszenie - w okolicach musicalu będzie najlepszy moment!
wyprawa z dziewczyną - co prawda nie fanką, ale sam nie chciałem iść
jak kupowałem bilety nie wiedziałem, że trafię na takie fajne forum
p.s. mam 2 bilety - sektor 2, rząd 11, miejsca 7 i 8
To są bileciki od razu za sektorem 1 na środku - 240 pln łącznie
Z początku chciałem jak najbliżej sceny, ale spójrzmy prawdzie w oczy - to nie MJ, to musical, który spokojnie można oglądać z 11 rzędu, a nie z 1...
wyprawa z dziewczyną - co prawda nie fanką, ale sam nie chciałem iść

p.s. mam 2 bilety - sektor 2, rząd 11, miejsca 7 i 8
To są bileciki od razu za sektorem 1 na środku - 240 pln łącznie

Z początku chciałem jak najbliżej sceny, ale spójrzmy prawdzie w oczy - to nie MJ, to musical, który spokojnie można oglądać z 11 rzędu, a nie z 1...
Man In The Mirror
- dirty_susie