shitthappen , cześć wszystkim.
-
shitthappen , cześć wszystkim.
Witam, jestem tu od dzisiaj. Nie wiem co napisać, jak się przedstawić i w ogóle, ale spróbuję. Otóż, zaczęłam słuchać Michaela około miesiąc temu. Początek był dziwny. widziałam w tlewizji jego teledysk, zaciekawił mnie [bodajże 'Bad'], jakiś czas później moja siostra powiedziała mi, że Michael ma trąd [przeczytała to na pudelku]. Wstrząsnęło to mną i zaczęłam o tym czytać. nie minęło chyba parę dni, jak śpiewając z siostrą karaoke włączyła mi się piosenka 'We are the world'. siostra powiedziała mi, że to Michael napisał. Zszokowana, że tak często na niego 'wpadam' zaczęłam czytać o piosence, oglądałam filmiki jak powstała, słuchałam jej codziennie, nadal to robię. W tym samym dniu zaczęłam czytać o Michaelu. Tak się zaczęło w sumie. (;
Oczywiście oprócz Michaela słucham innych wykonawców, zespołów. M.in. Lil Wayne', Blink 182, Sum 41, Amy Winehouse. Ale tylko Michael, według mnie jest jedynym wykonawcą, który zasługuje na miano 'króla' muzyki pop.
Oczywiście oprócz Michaela słucham innych wykonawców, zespołów. M.in. Lil Wayne', Blink 182, Sum 41, Amy Winehouse. Ale tylko Michael, według mnie jest jedynym wykonawcą, który zasługuje na miano 'króla' muzyki pop.
Jot.
-
Witam na pokładzie !
Mam nadzieje, że się tu zaklimatyzujesz jak ja :)
Szkoda, że tak późno zaczęłaś słuchać Michaela, ale lepiej późno niż wcale, prawda ?
Powiedz mi jaki jest twój ulubiony album i teledysk ?
(Bo z tego co przeczytałam, śmiem twierdzić, że ulubioną piosenką jest "We are the world" ?)

Mam nadzieje, że się tu zaklimatyzujesz jak ja :)
Szkoda, że tak późno zaczęłaś słuchać Michaela, ale lepiej późno niż wcale, prawda ?

Powiedz mi jaki jest twój ulubiony album i teledysk ?
(Bo z tego co przeczytałam, śmiem twierdzić, że ulubioną piosenką jest "We are the world" ?)
-
-
ja też mam nadzieję, że się zaklimatyzuję.
Owszem, lepiej późno niż wcale. (;
Ulubionej piosenki nie mam. Uważam, że wszystkie są najlepsze, ale lubię generalnie takie z wielkim przesłaniem, a taką jest 'We are the world' bądź 'Heal the world'. Natomiast jeśli chodzi o inne to bardzo lubię 'You are not alone', 'Man in the mirror' a także 'Who is it'. Jeżeli chodzi o album, to myślę, że 'King of pop' jest trafionym, bo jest tam dużo piosenek, które generalnie mi 'podpasowały'. ;D
MJ najlepszy.
Owszem, lepiej późno niż wcale. (;
Ulubionej piosenki nie mam. Uważam, że wszystkie są najlepsze, ale lubię generalnie takie z wielkim przesłaniem, a taką jest 'We are the world' bądź 'Heal the world'. Natomiast jeśli chodzi o inne to bardzo lubię 'You are not alone', 'Man in the mirror' a także 'Who is it'. Jeżeli chodzi o album, to myślę, że 'King of pop' jest trafionym, bo jest tam dużo piosenek, które generalnie mi 'podpasowały'. ;D
MJ najlepszy.
Jot.
-
A mogę opowiedzieć. Otóż, chciałam kiedyś założyć sobie konto na jakiejś stronie, więc poradziłam się koleżanki. Ona mi powiedziała, żebym użyła tego, bo ona też ma ten nick i jest fajny. No to użyłam i teraz wszędzie, gdziekolwiek widzi się 'shitthappen' to znaczy, ze to ja. ;d Choć nie wszędzie. Tylko, że raz miałam sytuację dość nie miłą, kiedy założyłam sobie konto na jakiekjś tam stronie, a moderatorzy zablokowali mnie, podając przyczynę, że to dlatego, gdyż jest nick wulgarny. Od tamtej pory uważam, ale w sumie, jeśli komuś by to przeszkadzało, to trudno, narzucać się nie będę.. (; To chyba cała historia.
Jot.
- Sweetheart
POwiem Ci, że to była moja pierwsza piosenka, którą wysłuchałam z ciekawości jaką muzykę tworzy Michael Jackson. No, i wysłuchałam i pomyślałam: "Wow, to naprawdę jego! On jest... genialny!" <- w sumie Ameryki nie odkryłamshitthappen pisze:'We are the world'. siostra powiedziała mi, że to Michael napisał.

No dobra, koniec zwierzań! (Jakaś dziś sentymentalna jestem

Im nas więcej, tym lepiej. Bo w kupie siła!
"... You don't wanna be a boy,
You wanna be a man..."
You wanted to live forever and you will in our hearts! I LOVE YOU
You wanna be a man..."
You wanted to live forever and you will in our hearts! I LOVE YOU
-
-