Moonwalk 2- spekulacje nt. kolejnej autobiografii MJ

O Michaelu rozmowy luźne.
Awatar użytkownika
Szucia

Post autor: Szucia »

homesick, twój ostatni akapit trafił w sedno sprawy. No, może z tą naszą Polską by coś jednak napisał :)) I masz racje- ignorantem to raczej on nie jest.
Obrazek
Mandey

Post autor: Mandey »

kaem pisze:Od jakiegoś czasu przewijają się pogłoski na temat kolejnej autobiografii Michaela. Jako fan byłbym bardzo ciekawy, co Michael w niej napisze. Chcialbym, by pisał głównie o muzyce- tak mało o niej w Jego wywiadach i w Moonwalku z 1988 roku. Byłbym ciekawy, co ma do napisania na temat wszystkich procesów sądowych, ale obawiam się, że w mediach wzbudziłoby to tylko niezdrową nawałnicę kolejnych domniemań. Dlatego o twórczości przede wszystkim. O swojej, ale też jak postrzega to, co sie dzieje dziś, działo wcześniej. Michael mocno jest osadzony w tym biznesie i na pewno ma wiele ciekawych obserwacji.
Mało wiemy o Michaelu dorosłym- Jego poglądach, przekonaniach.
Mam nadzieję, że ten wątek kiedyś sam przeniosę do działu Fakty.
Być może jednak będziesz już niedługo miał okazję...
Postanowiłem odświeżyć bo być może coś się kroi....
Jackson 'looking to publish memoirs'

Rex Features
Michael Jackson is reportedly looking for a publishing house to put his autobiography into print.

The popstar is allegedly courting book companies in New York in an effort to get a large advance on the book, which would help to ease his financial difficulties.

"Despite all that's known about Michael, he is still one of our most intriguing celebrities and if he's truly candid and reveals some good secrets, his memoirs could easily be a huge bestseller," a publishing insider told The Daily Record.

It was reported last month that Jackson was planning a 30-city world tour rather than a Las Vegas residency.
Czyżby Michael postanowił jednak wydać kolejną książkę... :knuje:
Źródło
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
Megi1975

Post autor: Megi1975 »

Uuuu... to by było naprawdę coś. Mogłoby to przedstawiać spojrzenie Michaela na wiele spraw i kontrowersji z ostatnich lat. Być może byłoby mu to pomocne (oby nie tak jak LWMJ). Czytajac "Moonwalk" czasami miałam uśmiech na twarzy, bo chociaż Michael skupił sie tam bardziej na karierze i o wielu sprawach mówił lakonicznie, ale jednak sam język tej ksiażki, tak typowo Michaelowy, że można było poznać jaki właśnie jest Michael w głębi duszy. Teraz oprócz punktu widzenia Michaela na sprawy procesu można by było rowniez zobaczyć jak i czy w ogóle sie Michael zmienił . Na pewno poświeciłby wiele stron, również swojemu ojcostwu.
Może ludzie dzięki temu zmieniliby o nim zdanie, przynajmniej niektórzy bo pewnie cześć przekręciłaby to i tak na własne "kopyto". No i dla nas byłaby to na pewno ciekawa lektura. :-) Nie wspominając już o tym ,że Michael mogłby na tym sporo zarobić. ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

Nowa autobiografia czy biografia wg mnie, bardzo by się przydała, sam bym z wielka chęcią chciał przeczytać coś nowego o nim, poznać go w wieku...którym jest^^, dowiedzieć się o nim czegoś po prostu nowego, bo na Moonwalku z lat 80 trudno, wiedzieć coś nowego:P Uważam, że Mihcael powinien teraz wydać kolejną biografię, byłoby to fantastyczne:D
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
kostka

Post autor: kostka »

Ja też z wielką przyjemnością przeczytałabym nową autobiografię MJ'a. Mam nadzieję, że coś z tego będzie.
Awatar użytkownika
CircusGirl

Post autor: CircusGirl »

To chyba jasne, że Michael zmienił się przez te 20 lat. On bardziej niż ktokolwiek ma coś do powiedzenia na temat tego co się działo przez ten czas i jak on to wszystko widzi, a działo się duuużo i zasadniczo znamy opinie wielu ludzi na ten temat, ale jego punkt widzenia jest bardzo niejasny, choć zapewne skupiłby się głównie na swoich dzieciach. Na pewno książka znalazłaby wielu czytelników, wśród fanów (no chyba że jest na sali ktoś kto się otwarcie przyzna, że gdyby ta autobiografia się ukazała to by jej nie przeczytał), ale nie tylko – no chyba każdy kto wierzy brukowcom chętnie by się dowiedział co o tym wszystkim pisze „ten stuknięty Wacko Jacko” (nie linczujcie mnie, to nie moje słowa)
I wanna shout, throw my hands up and shout
What's this madness all about
All this makes me wanna shout
C'mon now...
Awatar użytkownika
Little_Lilly

Post autor: Little_Lilly »

tak, autobiografia Michaela jacksona, to by było coś... ale jestem pewna, że i tak krytycy, czy już bardziej media dopatrza się różnego rodzaju aluzji i niedomówień z jego strony.
Ale i tak, pomimo to jestem wniebowzięta tą wiadomością,bo to tak, jkaby wyszła nowa płyta!! Fantastycznie! Zbyt szybko, to nie ma się jej co spodziewać, ale może za rok... :happy:
L.O.V.E. is all what we have...
Awatar użytkownika
hope

Post autor: hope »

ile ja bym oddała za taką książeczke.
ale żeby nie pisał od początku.
niech piszę od momentu, w którym skończył moonwalkera.
będzie miał wiele do pisania.
Obrazek
ODPOWIEDZ