Uuuu...znam to. To był wspaniały sylwester.
Mam prośbę, mógłbyś tu wrzucić jeszcze moją solówkę, w domu u Iwony??:knuje: Wiesz tą ze ZLOTU GANGSTA. Niech się ludzie pośmieją, a co...
Piosenki nie moje ale filmiki sam zrobiłem więc podpada pod dział Twórczość fanów pewnie wszyscy już je znają ale tego ostatniego chyba nie ;) ("Billie Jean is waiting" by Henry Gorma) mógłbym prosić kogoś aby przetłumaczył dobrze słowa piosenki które sa niesamowite :)? Wrzuciłbym je na filmik jak z reszta ;).
Marie pisze:Powiem tyle.
Pełen podziw :)
Długo się uczyłeś?
Czy długo hmmm człowiek uczy się całe życie tym bardziej tancerz . Ale szczerze, jak byłem młody to dużo tańczyłem sobie w pokoju teraz to już jedynie na jakieś okazje - (czyt. zloty fanów) albo pod wpływem emocji wśród fanów tak jak ostatnio w kinie coś tam wystukam nóżkami hehe ;) ale dzięki pozdrawiam ;). ( stary już jestem niech młodzi tańcza żart ) .
Ostatnio zmieniony wt, 04 sie 2009, 2:51 przez tancerz, łącznie zmieniany 1 raz.
Naprawdę super!!!
i pomyśleć,że sam nasz Mistrzu zapewne zainspirował cię do tak ciężkiej pracy...
no ale efekty to już sami widzimy..prędzej to już ja jestem stara
a Michael jak patrzy na ciebie to zapewne duma go rozpiera,że cząstka jego pozostała na tym świecie...i mam nadzieję pozostanie aż do końca!
gratuluję!!!!!!
NAZAWSZE w moim sercu!!!!!!MICHAEL JACKSON 1958-2009