W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Witam,
jestem tu, aby dowiedzieć się kilku rzeczy, które mnie interesują na temat Jacksona. Zauważyłem, że sporo na Forum osób, które mają bardzo szeroką wiedzę na temat Michaela, a że w "realu" nie mam znajomych, którzy byliby aż tak wielkimi pasjonatami, to postaram się swoje wiadomości uzupełnić tu i uzyskać odpowiedzi na nurtujące mnie pytania.
Pozdrawiam.
Cóż mam mówić o sobie? :)
Mój wiek jest zupełnie małoistotny, pochodzenie również, choć mogę powiedzieć, żem z centrum Polski. Zainteresowania kręcą się głównie wokół muzyki i literatury.
Dziękuję za miłe przyjęcie :)
We have all, the time in the world,
Time enough for life
Bond_JamesBond pisze:to postaram się swoje wiadomości uzupełnić tu i uzyskać odpowiedzi na nurtujące mnie pytania.
Ja proponuję przejrzeć ze spokojem to forum. Znajdziesz podejrzewam mnóstwo odpowiedzi na nurtujące Cię pytania... lub po prostu zajrzeć tutaj... w razie czego pytaj w tym oto temacie a pewnie uzyskasz odpowiedź.