III OGÓLNOPOLSKI ZLOT FANÓW- MJOWISKO 2005

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

smooth-jam pisze:Pewnie ze chodzi o ciebie droga M.Dż bo jestes najlepszym tancerzem MJ oraz sobowtorem w polsce ;-)
No, dobra- przestań się podlizywać, bo nie tędy droga ;-)
"Polska" z dużej litery! :mlotek:
smooth-jam pisze:Wiec zatanczyc z toba to bedzie dla mnie prawdziwy zaszczyt.:
smooth-jam, nie denerwuj mnie :smiech:
Widzę, że nie doceniasz mojej inteligencji ;-)
smooth-jam pisze:A o innych tancerzach nie wiem?:-/ :-/ Wiem ze Mazi from Swinoujscie tez dobrze tanczy :mj: a co do innych , never heard :-/ ale jak sie pojawia to jeszcze lepiej ;-)

"Never heard" bo na naszych imprezach nie bywasz :-)
Są jeszcze Mike, Maciek, Peter Pan, Maestro....
Mocna ekipa :-)
smooth-jam pisze:Nie wiesz moze jak ten konkurs bedzie wygladal? Ile minut mamy tanczyc?
No, to już chyba Kinia wszystko wyjaśniła ;-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

Nie wiedziałam gdzie to dać...
A że mi się z MJowiskiem skojarzyło, to wsadzam tutaj... :smiech: :smiech: :smiech:

http://www.musicgames.be/video/musicgam ... onwalk.swf

Ja mam nadzieję, że będzie też coś takiego na zlocie? :party:

:smiech:
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

MJowitek pisze: Ja mam nadzieję, że będzie też coś takiego na zlocie? :party:
:smiech:
No mi się bardzo podoba- proponuję, jako kolejną konkurencję MJowiskową :smiech:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

He he to bylo swietne!!! ;-)
Obrazek

Post autor: mystery »

Sluchajcie ! To juz niedlugo ! :-) Zlot zbliza sie WIELKIMI krokami (tak samo jak moj wrzesniowy egzamin glupija ). Najfajniejsza(a jak nie najfajniejsza to jedna z najfajniejszych) imprez w roku, taka na ktora sie czeka z niecierpliwoscia juz zaraz po tym jak sie skonczy.
Minal kolejny rok a my trzymamy sie wciaz razem,malo tego jest wiecej (choc nie dlatego,ze sie mnozymy :wariat: ). Oczywiscie sa rozne nieporozumienia, drobne (lub wieksze) starcia czasami,jak to w rodzinie bywa. Jednak sam fakt ,ze zlot znow sie odbedzie jest najlepszym dowodem na to,ze jest w tym wszystkim jakas magia, jakis czar, ktory bije od Micheala i nas laczy. Kinga ostatnio zastanawiala sie nad tym, jak dlugo jeszcze,bedziemy sie spotykac w takim gronie. A moze kiedys zlot stanie sie impreza wielopokoleniowa z malymi MJowkami pelzajacymi po podlodze :-) ? ....... Okay,moze troszku sie rozmarzylam,ale ktoz to wie ;-)
W tym roku okazja do swietowania jest podwojna wiec i trzeba nam czegos wyjatkowego ! ....pamietacie PHM i ta przeslodka impreze ,na ktorej torty lataly w powietrzu ? dla mnie bomba :happy:
Kinia - rozwaz to koniecznie!
:mj:
ZELIA

ZLOT - szukam dwóch duszyczek

Post autor: ZELIA »

WITAJCIE

POSZUKUJE DWÓCH DUSZYCZEK, CO UMIEJĄ PYSZNIE PRZYGOTOWAĆ JEDZONKO ZA SYMBOLICZNY GROSIK. W ZAMIAN OFERUJĘ MIEJSCE NOCLEGOWE PO ZLOCIE. WIĘC?

POZDRAWIAM - ZELIA nenene
Luis_Makrela

Post autor: Luis_Makrela »

JADĘ JADĘ JADĘ!!!!!!!! :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: O RANY!!!!!!!!!!!JADE!!!!!!!!! :happy: :happy: :happy: :happy: JAK SIĘ CISZĘ,ZE WAS WSZYSTKICH(NO PRAWIE)POZNAM :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:
Awatar użytkownika
MJowitek

Re: ZLOT - szukam dwóch duszyczek

ZELIA pisze:WITAJCIE

POSZUKUJE DWÓCH DUSZYCZEK, CO UMIEJĄ PYSZNIE PRZYGOTOWAĆ JEDZONKO ZA SYMBOLICZNY GROSIK. W ZAMIAN OFERUJĘ MIEJSCE NOCLEGOWE PO ZLOCIE. WIĘC?

POZDRAWIAM - ZELIA nenene
A o co chodzi ?
A to miejsce noclegu to to samo, co ma Buszmen?

MJowitek Zainteresowany Miejscem Noclegu Swojej Pszczółki...
ZELIA

Post autor: ZELIA »

Tak. Na dzień dzisiejszy zapowiada się kilka osób. Jest jeszcze miejsce.
Dlatego osoba, która potrzebuje dachu nad głową i zaakceptuje
spanko na podłodze to czekam na propozycje. Nie zmieszczę wszystkich
ale jeśli ktoś ma ochotę na nocleg na powietrzu to jest trochę trawy na rozbicie maniotów. Czekam na info.
Pa, pa.
Awatar użytkownika
MJowitek

ZELIA pisze: Dlatego osoba, która potrzebuje dachu nad głową i zaakceptuje
spanko na podłodze to czekam na propozycje.
Hmm.. A czy ten wolny kawałek podłogi jest gdzies w pobliżu Buszmena? Ja zawsze wracałam od razu do Wrocławia, ale jakoś z łezką w oku...bo to tak szybko mijało... i ech... I w tym roku tak sobie myślałam, że mogłabym może gdzieś się zahaczyć...

Tyle, ze ja jestem"średnio potrzebująca", albo może raczej "bardzo potrzebująca, ale z przyczyn czysto sentymentalnych" i trochę mi głupio zabierać kmuś takie fajne miejsce... Ale..hmm..a co tam..to ja się zgłaszam! :party: Mogę? Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Hej kochana z tego co mi wiadomo to Paris skonczyła szkole gastronomiczna:::)))Zapytaj ja,ona na pewno sie zgodzi :::)))) :wariat:
Obrazek

Post autor: Buszmen »

Jesli chodzi o TĄ Paris (a mysle, ze tak) to ona juz ma tam miejsce, wiec czuje, ze nawet nie musze sie zglaszac z moimi umiejetnosciami gastronomiczno-akademickimi :-)
Awatar użytkownika
SUNrise

Post autor: SUNrise »

..::BuSzMeN::.. pisze:Jesli chodzi o TĄ Paris
Mówisz o Paris z Rybnika?? To ona na zlot jedzie?
ObrazekObrazek
Buszmen

Post autor: Buszmen »

Tak. Miała nie jechać, ale zdobyła pieniądze i jedzie.
Prawda, że to cudownie :-)
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

Ja tylko chciałabym przypomniec , że do 1. sierpnia musi być na liście 40 osób. Na razie jest połowa jedynie! Nie wpisuje osób, ktore tutaj dyskutuja o zlocie, a nie wpisały sie na liste u mnie osobiscie, tudziez poprzez wypelnienie ankiety.
Prosze wszystkich, którzy wiedza na pewno, ze będą o zdeklarowanie się, bo ja nie bede organizowała niczego "w ciemno"!
Miejcie swiadomość , ze musze nieco pracy włozyć w organizacje, a nie chcę po prostu tracić czasu jesli ma się później okazać, że MJowisko nie dojdzie do skutku :smutek:
To chyba byłaby najgorsza rzecz pod słońcem, gdybym musiała zamieścic tutaj na forum ODWOŁANIE IMPREZY... :nerwy:

...pzdr
siadeh_MJówka_głównodowodząca_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
ODPOWIEDZ