Żródło:http://www.michaeljackson-fr.com/html/m ... topic=3436
Kochani, ten kalendarz, rzekomo oryginalny, o którym było tak głośno, NIE JEST i nigdy nie był oficjalnym "item'em" sygnowanym przez Michael'a.THRILLER pisze:eeee, to nie to samo co oryginał, jak już to ja drukuje tylko pieniądze :]
Po za tym jak bym miał go drukować to bym więcej wydał na tusze niż na kalendarz oficjalny.
No, to ja już znam odpowiedź....M.Dż.* pisze:Kochani, ten kalendarz, rzekomo oryginalny, o którym było tak głośno, NIE JEST i nigdy nie był oficjalnym "item'em" sygnowanym przez Michael'a.![]()
A co do tego na 2006 roku....![]()
Wątpię, ale się dowiem
No zgadza się. Pierwszy, ale na pewno nie ostatniMJPOWER pisze:Domyślam się, że to Twój pierwszy kalendarz, więc pewnie nie masz porównania.
No niby już były w innych kalendarzach, ale to mój pierwszy więc nie miałem okazji "obcować" z jakimś zdjęciem przez cały miesiąc. Na dwanaście zdjęć niepodoba mi się tylko jedno, a reszta jest spoko. Co do jakości: Eeee tamMJPOWER pisze:Po drugie, większość tych zdjęć już była w poprzednich kalendarzach a po trzecie ich jakość pozostawia trochę do życzenia