Majkel pisze:Gilbercie... ja wiem, że bardzo wiele można nazmieniać w XP, ale jednak nie tyle co bym chciał.
Nie wierzysz we mnie, a to błąd.
Majkel pisze:Nie czuję się masochistą, a blokowanie pop-up'ów wystarczy mi w zupełności poprzez doinstalowany Google Toolbar. A znów chyba nie ma pod FF Toolbara Google - dla mnie wystarczający powód. Kolejny - wiele stron (i jakiś ciekawych rzeczy) działa jak należy właśnie dobrze tylko pod IE. Po 3 - po co zmieniać jak wszystko jest dobrze.
Tyle twoich wyjaśnień mi wystarczy. Nie używasz, bo nie chcesz, na nic moje tłumaczenia, statystyki (
http://tinyurl.com/56kp) i racjonalne argumenty. Stwierdzasz, że możliwe, że jest lepszy, ale chcesz przez to powiedzieć, że uważasz, że jest gorszy, bo go nie używasz i nie używa go większość ludzi. Pozostając w większości, która się topi, przypominasz już tą bezkształtną masę ludzi, których opinie kształtuje się na podstawie większościowych argumentów. Zobacz na sprawę z Jacksonem: większość ludzi jest przeciw niemu. Bo co? Bo media tak kreują tą sprawę. Bo dziennikarze lubią interpretować sprawę tak jak chcą. Tak samo jest z IE i FF. IE jest z systemem i wszyscy używają. Pozostając w większości designerzy stron po prostu uważają IE to standard, a przecież do jasnej małej, nie IE to standard, tylko W3C. Rozumiem, że nie posłuchałbyś rad jakiegoś usera, dlatego nie będę ciebie przekonywał do FF, bo w/g ciebie jest dobrze. Tak się zastanawiam w ogóle po co MS wydaje te biuletyny bezpieczeństwa i w pośpiechu przygotowuje IE7 z panelami, RSS i rzekomo poprawionym bezpieczeństwm... Nie wiem po co, wystarczyłby im Google Toolbar przecież, hi hi...
Dobra, koniec dyskusji. Zróbmy sobie

Przyjdzie czas na ciebie kiedyś... Jak to mówił mój dziadek: wspomnisz moje słowa, wszystko, co dzisiaj jest białe jutro może być czarne i vice versa.