roza wita :)

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
rozarozewicz

roza wita :)

Post autor: rozarozewicz »

witam wszystkich!!! , postanowilam sie tutaj zarejestrowac chyba wiadomo dlaczego i z jakich powodow :) od dziecka (pewnie jak wiekszosc z was tutaj) poprostu kocham muzyke M, szalalam przy bad czy smooth criminal :) na pierwszych dyskotekach szkolnych w podstawowce gdzie pani wychowawczyni na pol godziny gasila swiatlo a my sie strasznie tym faktem jaralismy :) , cale zycie kojarzy mi sie z jakimis utworami czy teledyskami MJ, przy pierwszej zwrotce dirty diany zawsze od pierwszego uslyszenia w ogole do tej pory zawsze mam gesia skore ;) i tak bedzie juz bo poprostu ktos kto juz raz wpadl w ta muzyke i pokochal ja nie ma juz mozliwosci by nagle to olal... M bedzie jak dla mnie najwieksza gwiazda najwiekszym talentem na swiecie...

a o mnie to napisze pokrotce no bo mam sie przedstawic a nie pisac o M ze jest swietny co wszyscy wiemy hehe ;)
mam na imie roza, studiuje, pracuje jestem z lodzi interesuje sie filozofia, literatura, fotografia i komputerami, hobby to plywanie.... to tyle o mnie nie bede przeciez pisac swojej autobiografii tutaj bo nawet nikt tego nie przeczyta

fajnie ze sa takie miejsca gdzie wszyscy ktorzy kochaja M moga sie wirtualnie spotkac i pogadac, (bo moim zdaniem ktos kto "troche lubi M" lub podoba mu sie "jedna piosenka" :D nie bawi sie w takie rzeczy jak zakladanie konta na forum etc, mysle ze M to jeden z niewielu artystow ktory ma prawdziwych i wiernych fanow ktorzy go kochaja bez wzgledu na wszystko i milosc do jego muzyki nie przechodzi im z dnia na dzien nie zastepuja sobie go innym idolem- w tym tez tkwi fenomen M... wiec dziekuje za zalozenie,stworzenie tego forum....
Awatar użytkownika
dawid.jackson

Post autor: dawid.jackson »

Witam cię
Baw się u nas dobrze
Annie are you ok? So annie are you ok? Are you ok Annie?
Obrazek
>>aGa<<

Post autor: >>aGa<< »

Witam. Widzę że coraz więcej osób rejestruje się na forum i coraz więcej osób się przedstawia. Tylko dlaczego założyłaś dwa tematy? ;-)
Awatar użytkownika
Moon_Walk_Er

Post autor: Moon_Walk_Er »

Witam!
rozarozewicz pisze:bo nawet nikt tego nie przeczyta
Owczem, przeczyta :)

Baw się z nami dobrze!
Pozdrawiam ;-)
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Witaj rozarozewicz ;-)
Skoroś z Łodzi to niewątpię, że spotkamy się pod koniec sierpnia, prawda? :party:
Dzięki- wiedziałam, że nie będziesz mieć co do tego wątpliwości :diabel:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
MJfanTASTIC

Post autor: MJfanTASTIC »

rozarozewicz pisze:moim zdaniem ktos kto "troche lubi M" lub podoba mu sie "jedna piosenka" :D nie bawi sie w takie rzeczy jak zakladanie konta na forum etc
Bardzo słuszna uwaga ;-) Witaj na forum!
Ain't no sunshine when he's gone...
ODPOWIEDZ