Witam wszystkich Fanów
Witam wszystkich Fanów
Witam.
Wiem że już pisałam tu kiedyś , ale chcę powrócić a już niektórych użytkowników nie pamiętam.
Więc chcę zacząć jeszcze raz:
Witam wszystkich fanów.
Wiem że już pisałam tu kiedyś , ale chcę powrócić a już niektórych użytkowników nie pamiętam.
Więc chcę zacząć jeszcze raz:
Witam wszystkich fanów.

Jestem z Wyszkowa pod Warszawą (wiem że można wam zaufać
)
Fanką jestem (chyba) od śmierci. I tu właśnie jest lekko niewyjaśnione.
Piosenki Miśka mi się zawsze podobały. Pierwsze usłyszałam w wieku 5 lat u wujka. Wtedy zaczęłam coraz częściej łapać Jego piosenki bo je polubiłam. Później spotykałam je w grze komputerowej którą dostałam 2 tygodnie przed śmiercią MJ'a. Ale dopiero w dniu jego zgonu dowiedziałam się kto to śpiewa. To ja w końcu jestem fanką przed czy pośmiertną?!

Fanką jestem (chyba) od śmierci. I tu właśnie jest lekko niewyjaśnione.
Piosenki Miśka mi się zawsze podobały. Pierwsze usłyszałam w wieku 5 lat u wujka. Wtedy zaczęłam coraz częściej łapać Jego piosenki bo je polubiłam. Później spotykałam je w grze komputerowej którą dostałam 2 tygodnie przed śmiercią MJ'a. Ale dopiero w dniu jego zgonu dowiedziałam się kto to śpiewa. To ja w końcu jestem fanką przed czy pośmiertną?!

- marcinokor
Dziewczyna boi się że jesteśmy nie tolerancyjni jak to w różnych środowiskach bywa...Jeanny100 pisze:A że tak zapytam co to za różnica?NicuniaMJ pisze: To ja w końcu jestem fanką przed czy pośmiertną?!
Witamy na forum

Dla nas nie liczy się od kiedy jesteś ważne że jesteś

Czuj się jak w rodzinie

Mike Nie Odszedł, On Po Prostu Zmienił Scenę...
Taak. Skądś to znam. Nieważne jest, że wciąż słucham muzyki Jacksona po wielkiej modzie na Jego piosenki. Nieważne, czy nie znałem go przed śmiercią - i tak jestem hipokrytą, który wyzywał go od pedofilów, a potem nagle diametralnie zmienił o Nim zdanie.MJkacper pisze:Dziewczyna boi się że jesteśmy nie tolerancyjni jak to w różnych środowiskach bywa...
Cześć, Nicunia. Życzę Ci, żebyś spędziła tu przyjemny czas i dowiedziała się wielu ciekawych rzeczy o Michaelu.

"Billie Jean umarła. Kto teraz potrafi tak zatańczyć i zaśpiewać ten kawałek?"
- użytkownik popularnego serwisu YouTube
- użytkownik popularnego serwisu YouTube
- SuperFlySister
- Heart-break-er