Pomyślałam, że mogłabym się z Wami podzielić tym, co robię. A robię filmiki.
O dawna pod wpływem tej piosenki płaczę, więc pomyślałam, że będzie dobrym podkładem. Chciałam uchwycić uśmiech Michaela. Ale tak, jak jeszcze wcześniej go nie widziałam. Dziwny motyw, aczkolwiek ukończony sukcesem. Filmik zakończony. Oto wynik mojej pracy: I love you, Michael
Wiesz co? Mnie normalnie zatkało...
Muzyka jest świetna, to po 1. Po 2, te widea, zdjęcia i tak dalej idealne ułożone.
Gratulację! Zrobiłaś wspaniały filmik, prawię sie popłakałam
Ojejku, Zosia-MJ, dziękuję Ci bardzo. Takie komentarze bardzo mnie motywują i wiem, że mogę to robić i komuś może się to podobać .
Dziękuję Wam raz jeszcze.
Bardzo się cieszę. Szukam teraz jakiegoś ciekawego programu do robienia filmików, bo mój stary WMM bardzo jest ograniczający . Jeśli może ma ktoś z was do polecenia, to z miłą chęcią skorzystam ze sprawdzonej propozycji .
Myślę, że do 3 tygodni powinnam się wyrobić z nowym materiałem. A nasz wspólny projekt z Ginny zapowiada się bardzo dobrze. Przynajmniej w mojej głowie .
TheFunkyDaria pisze:Bardzo się cieszę. Szukam teraz jakiegoś ciekawego programu do robienia filmików, bo mój stary WMM bardzo jest ograniczający . Jeśli może ma ktoś z was do polecenia, to z miłą chęcią skorzystam ze sprawdzonej propozycji .
Myślę, że do 3 tygodni powinnam się wyrobić z nowym materiałem. A nasz wspólny projekt z Ginny zapowiada się bardzo dobrze. Przynajmniej w mojej głowie .
W mojej też ^^
Heal The World
Make it a better place
For you and for me
And the entire human race