sandra_c1
sandra_c1
no hej :)
jak się zapewne domyślacie po nicku, mam na imię Sandra ;) dopiero niedawno zarejestrowałam się tutaj i czuję się podekscytowana, mogąc razem z Wami wszystkimi wczuć się w świat naszego Michaela :)
To, że Michael jest moim idolem, chyba nie muszę pisać, świadczy o tym fakt,że się tu zapisałam. Zaczęłam pogłębiać swoją wiedzę o Michaelu jakieś półtora roku temu. Oczywiście wcześniej znałam Jego piosenki, potrafiłam je śpiewać jednym tchem, nie zastanawiając się nad tekstem. Jednakże, kiedy półtora roku temu zaczęłam oglądać teledysk Michaela, przykułam uwagę do słów każdej z piosenek i to wtedy zrozumiałam, że każda piosenka niesie ze sobą coś głębszego. Do dziś, nawet jeśli słucham piosenek, które doskonale znam, kręci mi się łezka w oku z tego powodu,że Michael to osoba, która potrafi wnieść do życia radość i sprawić,że człowiek widzi świat lepszym :)
Żałuję tylko, że moja pasja związana z Michaelem zaczęła się tak późno, ale to zapewne kwestia mojego wieku, wcześniej byłam młodsza i zamknięta na świat muzyki i nie tylko :)
Jako fanka, wierzę,że Michael jest wśród nas - i my wszyscy, dzieki Michaelowi, niesiemy ze sobą Prawdę, Sprawiedliwość, Pokój i najważniejsze - MIŁOŚĆ :) Jak Michael przykazał :D
MJ na zawsze :*
Miło mi Was poznać, Kochani :)
jak się zapewne domyślacie po nicku, mam na imię Sandra ;) dopiero niedawno zarejestrowałam się tutaj i czuję się podekscytowana, mogąc razem z Wami wszystkimi wczuć się w świat naszego Michaela :)
To, że Michael jest moim idolem, chyba nie muszę pisać, świadczy o tym fakt,że się tu zapisałam. Zaczęłam pogłębiać swoją wiedzę o Michaelu jakieś półtora roku temu. Oczywiście wcześniej znałam Jego piosenki, potrafiłam je śpiewać jednym tchem, nie zastanawiając się nad tekstem. Jednakże, kiedy półtora roku temu zaczęłam oglądać teledysk Michaela, przykułam uwagę do słów każdej z piosenek i to wtedy zrozumiałam, że każda piosenka niesie ze sobą coś głębszego. Do dziś, nawet jeśli słucham piosenek, które doskonale znam, kręci mi się łezka w oku z tego powodu,że Michael to osoba, która potrafi wnieść do życia radość i sprawić,że człowiek widzi świat lepszym :)
Żałuję tylko, że moja pasja związana z Michaelem zaczęła się tak późno, ale to zapewne kwestia mojego wieku, wcześniej byłam młodsza i zamknięta na świat muzyki i nie tylko :)
Jako fanka, wierzę,że Michael jest wśród nas - i my wszyscy, dzieki Michaelowi, niesiemy ze sobą Prawdę, Sprawiedliwość, Pokój i najważniejsze - MIŁOŚĆ :) Jak Michael przykazał :D
MJ na zawsze :*
Miło mi Was poznać, Kochani :)
- invincible_girl ;)
Witam. Zaskakuje mnie fakt, że nie znając MJa, potrafiłaś śpiewać jego piosenki, jak to ujęłaś jednym tchem
Ja nie mam takiej głowy. Sama do 2008 roku nie wiedział, co to Billie Jean. To ciekawe, że moje dwie pirwsze ulubione piosenki MJa to "Didn't mean to hurt you" i "If you don't love me". Dema, a jednak uwiebiałam je przez ładne parę tygodni x)

Never say goodbye, because saying goodbye means going away. And going away means forgetting. Peter Pan
Re: sandra_c1
Witam Cię serdecznie!
Życzę miłej zabawy!

Re: sandra_c1
Miło mi poznać kolejną fankę Michaela. To piękne co napisałaś o MJ-u. Życzę Ci miłej zabawy na forum! 

:D
no, zazwyczaj tak jest, że jak się słyszy piosenki w radiu przez dłuższy czas to zna się tekst, nie wiedząc nawet kto to śpiewa :) to samo na imprezach, tylko najczęściej jest tak,że ludzie znają same refreny, gorzej ze zwrotkami :D chociaż piosenki Majka nie trudno było śpiewać, słysząc je często w radiu :)
buziaczki
buziaczki
You are my Sun... you just make me shine, Michael
- Butterflies
Witam.
Ostatnio zmieniony ndz, 11 kwie 2010, 13:55 przez Butterflies, łącznie zmieniany 1 raz.
...Butterflies
- DooDoo Forever
- DirtyDiana13
-