[POZNAŃ] Michael Jackson Dance Team ;)
- agnieszka1978
Hm.....Do puki nie mam pracy to piszę sie na to, ale ostrzegam że jestem trudnym materiałem na tancerza:) LOL , a Wy już znacie swoje układy, ja natomiast nie....Zresztą jak dostane prace to chyba co sobote nie będe chodzic do pracy....Mam nadzieję, że nadrobie te Wasze układy taneczne. Takze jestem za i można wpisac mnie na listę. Natomiast wiem, ze wynajęcie takiej sali kosztuje i powiem szczerze ze miałam wydatki związane ze szkołą córki więc chciałabym sie dowiedzieć jak to finansowo jest rozplanowane ( spłukana jestem na maxa hi hi), dlatego pytam też o finansową stronę......
Monika75-myślę że nikt nie będzie miał nic przeciwko temu żebyście sobie podpatrywali-myślę że za jakiś czas dzieciaki się oswoją i zaczną z nami dylać-swoją drogą są bardzo dobrymi obserwatorami czego przykładem jest The Drill którego z nami nie tańczyli a po zajęciach świetnie go powtórzyli
agnieszka1978-finansowo sprawa wygląda następująco:nasze zajęcia trwają dwie godziny za które płacimy 60 zł./kwota jest "ruchoma"i zależy od ilości uczestników-jeżeli jest nas więcej niż 10 osób wtedy płacimy 70 zł,ale w przyszłości nic takiego nam nie groźi więc stawka za te dwie godziny jest 60 zł/które dzielimy między sobą.Czyli jeżeli na zajęciach jest 10 osób wtedy każdy płaci po 6 zł za te dwie godziny.
Staramy się tworzyć tutaj na forum listę osób po to żeby każdy wiedział ile mniej więcej osób będzie na zajęciach i jak finansowo się to rozłoży.
Pozwolę sobie listę zaktualizować:
1.P.Y.T.95
2.weronika_poznan
3.janet.em
4.Annie_17
5.Trinity
6.kuzyn Trinity
7.agnieszka1978
8.Monika75
P.S. Niestety nie wiem co się dzieje z asiacity i Iskierką
Jeżeli macie numery telefonu do:Muszki i Wilhelma to powiadomcie ich ponieważ ja do nich numerów nie mam.
P.S.2 Lista została zaktualizowana po skontaktowaniu się z wyżej dopisanymi przezemnie osobami.Żebyście nie pomyśleli że jestem tak zdesperowana że sama dopisuję osoby

agnieszka1978-finansowo sprawa wygląda następująco:nasze zajęcia trwają dwie godziny za które płacimy 60 zł./kwota jest "ruchoma"i zależy od ilości uczestników-jeżeli jest nas więcej niż 10 osób wtedy płacimy 70 zł,ale w przyszłości nic takiego nam nie groźi więc stawka za te dwie godziny jest 60 zł/które dzielimy między sobą.Czyli jeżeli na zajęciach jest 10 osób wtedy każdy płaci po 6 zł za te dwie godziny.

Staramy się tworzyć tutaj na forum listę osób po to żeby każdy wiedział ile mniej więcej osób będzie na zajęciach i jak finansowo się to rozłoży.
Pozwolę sobie listę zaktualizować:
1.P.Y.T.95
2.weronika_poznan
3.janet.em
4.Annie_17
5.Trinity
6.kuzyn Trinity
7.agnieszka1978
8.Monika75
P.S. Niestety nie wiem co się dzieje z asiacity i Iskierką

Jeżeli macie numery telefonu do:Muszki i Wilhelma to powiadomcie ich ponieważ ja do nich numerów nie mam.
P.S.2 Lista została zaktualizowana po skontaktowaniu się z wyżej dopisanymi przezemnie osobami.Żebyście nie pomyśleli że jestem tak zdesperowana że sama dopisuję osoby

Ostatnio zmieniony wt, 07 wrz 2010, 12:02 przez Jeanny100, łącznie zmieniany 2 razy.

asiacity nie wie jeszcze czy wpadnie.
W sobotę przychodzimy na 11:30 - 12:30 NA GODZINĘ. Pani Krystyna wyznaczyła 35zł. Także bezwzględnie o 11:15 zaczynamy się przebierać i ustalać układ!!! trinity proszę przynieś muzę.
agnieszka1978 - koniecznie weź miękkie obuwie na zmianę!
amen, grupo :) nie mogę się doczekać :D:D:D
W sobotę przychodzimy na 11:30 - 12:30 NA GODZINĘ. Pani Krystyna wyznaczyła 35zł. Także bezwzględnie o 11:15 zaczynamy się przebierać i ustalać układ!!! trinity proszę przynieś muzę.
amen, grupo :) nie mogę się doczekać :D:D:D
Primum non nocere.
- agnieszka1978
Ok wezmę...trampki moga być? Są miękkie....tylko obawy mam co do mojego tańca, tak jak juz wczesniej pisałam Wy znacie chociaz układ ja nie, ale mam nadzieję zę sobie poradzę...cholera tępym uczniem moge być LOL
W takim razie do zobaczenia w sobotę....
Ok wezmę...trampki moga być? Są miękkie....tylko obawy mam co do mojego tańca, tak jak juz wczesniej pisałam Wy znacie chociaz układ ja nie, ale mam nadzieję zę sobie poradzę...cholera tępym uczniem moge być LOL
W takim razie do zobaczenia w sobotę....
Mnie na denstimie nie będzie przez kilka pierwszych spotkań.Mam ciężką sytuację życiową i niestety priorytetem dla mnie jest przeżycie kolejnego dnia. 
Czyli innymi słowy:mam lęki i obawy...

Czyli innymi słowy:mam lęki i obawy...

Sala mieści się przy ulicy Bydgoskiej 5.yyy.....yyyy....
No więc sobie idziesz tam i widzisz pomarańczowy szyld klubu o nazwie Girls&Fit,wchodzisz w podwórze po prawej stronie i już jesteś na miejscu
No więc sobie idziesz tam i widzisz pomarańczowy szyld klubu o nazwie Girls&Fit,wchodzisz w podwórze po prawej stronie i już jesteś na miejscu

-
-
- agnieszka1978
- agnieszka1978