ja miałam wkleić :) KAŻDY PRZEBRANY WCHODZI ZA DARMO - tak brzmi ten mały dopisek , którego tu nie widać. plakaty sa na półwiejskiej. czyli wiara - prać białe skarpety i szykować kapelusze!
Ja się przebieram za zombi.Właśnie spadam na miasto po rekwizyty.Nie wiem co prawda jak to zrobię ale jeśli wpadnie koleżanka Ada to coś się wymyśli.Co prawda pracuję w piątek i rozumiem że może odstraszam fanów no ale klientów??Klient nasz pan
Posłuchajcie wstępnie a raczej na 100% umawiamy się tak że spotkajmy się przy Empiku na Ratajczaka o godzinie 20.00 i stamtąd w kupie idzcie do tego klubu.On mieści się mniej więcej w tym samym miejscu co nasz AlMirage.Jak już tam będziecie to zaklepujecie jedno wolne miejsce dla mnie.Mam wasze 5 zł-tzn tych dziewczyn którym kupiłam bilety.Ja wpadne na impreze dopiero po pracy czyli około godziny 22.00.
I jeszcze jedna prośba jeśli chcecie się wybrać dajcie cynka tu na forum żebyśmy wiedzieli na kogo czekać.
Ostatnio zmieniony czw, 29 paź 2009, 16:52 przez Jeanny100, łącznie zmieniany 1 raz.
Kurcze, szkoda że nie wiedziałam wcześniej :( nie dam rady już mam plany, a może być ciekawie. Ale przy następnej imprezie postaram się być i wtedy też się porozliczamy (bo jeszcze komuś wiszę coś). A póki co życzę udanej imprezki :)
I dziękuję za wypad na This is it. Szybko się zwinęłam po kinie, ale było bardzo miło :)
Just Open The Door And You Will See
This Passion Burns Inside Of Me
Don't Say To Me You'll Never Tell
Touch Me There! Make The Move! Cast The Spell!
Rinke Rooyens robi szoł o MJ!
"Przygotowywane z wielkim rozmachem przedstawienie ma być wydarzeniem, "jakiego jeszcze w Polsce nie było" (ile razy już to słyszeliśmy?). Piosenki króla popu mają być zaprezentowane w zupełnie nowych aranżacjach, a wykonawców Rinke szukał głównie wśród uczestników Jak Oni śpiewają. Wiadomo, że w koncercie udział wezmą: Patrycja Kazadi, Aleksandra Szwed, Artur Chamski i Karolina Nowakowska, na scenie pojawi się także Nick Sinclair, znany z polsatowskiej Fabryki Gwiazd." pudelek fajnie nie?
Wiesz Patrycja impreza ma w tytule TRIBUTE więc chyba za MJa można.Gdyby nie fakt że jutro ide do pracy na popołudnie to bym się przebrała za zombie.A tak to sieka na maksa i nic innowacyjnego nie wymyślę.