Dzięki. Ale ta fotka to nic wielkiego, była prezentowana chyba na każdym forum GN'R, stąd wcześniej napisałam, że pewnie już ją wszyscy widzieli.ville pisze:wyszukiwania tego, co dla innych jest nieosiągalnym marzeniem (np. to zdjęcie Axla, gdy trzyma dziecko... W życiu go na oczy nie widziałam, dopiero tu, w tym temacie. Za to Wielkie Dzięki)...
To skoro nie widziałaś wcześniej to dodam, że na tej fotce jest czteromiesięczna Megan, córka Lonn Friend'a redaktora magazynu RIP w latach 1987 - 1994. Ta fotka została zrobiona podczas imprezy urodzinowej Lonna w 1990 roku, na której był Axl.
tutaj Lonn razem z Izzym i Slashem

Lonn był w latach 1987-1994 bardzo blisko z Gunsami zaprzyjaźniony i pisał w tym magazynie o nich wiele razy. Teraz już od lat nie ma z Axlem żadnego kontaktu (choć słyszałam, że Lonn spotkał się z Axlem pierwszy raz od około 13 lat, w tym roku pod koniec czerwca w jakimś klubie po koncercie GN'R w Kopenhadze... ale nie wiem czy to prawda. W każdym razie powiedział mi o tym jeden znajomy fan z Danii, a poza tym gazeta The New York Post też o tym ich spotkaniu na swoich łamach napisała. Ale ja żeby w coś uwierzyć muszę mieć ku temu niezbite dowody, stąd mówię, że nie wiem czy to ich spotkanie naprawdę miało miejsce).
Powracając do Megan, ona ma dziś już 16 lat i a propos tego zdjęcia twierdzi, że - zdjęcie na którym Axl trzyma ją na rękach, jest jej najbardziej ulubionym zdjęciem.
A co do Lonna jeszcze, to tak przy okazji napiszę...
Niedawno napisał książkę "Life On Planet Rock" (przedmowę do książki napisał Lars Ulrich z Metallicy. Książka jest w sprzedaży od końca lipca, ale oczywiście nie w Polsce...jeszcze nie). Dużo miejsca poświęcił Gunsom i opowiada w niej o wcześniej nieznanych historiach jak to np. raz Axl razem z Bazem śpiewali piosenkę Amazing Grace u niego w domu w kuchni. Książka zawiera właściwie same historie pochodzące z tzw. "backstage" zza kulis, których on był świadkiem, a o których nigdy wcześniej, nigdzie publicznie nie pisał. Jeździł on z Gunsami i innymi zespołami (jak m.in. Metallica, Aerosmith, KISS, Bon Jovi, Nirvana) razem w trasy, imprezował, mieszkał z nimi w hotelach etc.
tu coś więcej o tej książce >wejdź<
Oh no, że też mnie nie zapytałaś o to tydzień temu, bo akurat oglądałam na jakiejś stronie aktualne zdjęcia Parisa, tylko że teraz jak trzeba nie mogę tej strony odnaleźć. W każdym razie Paris ma czarne, długie, kręcone włosy i jest wyyysoki jak tata, ale z buzi podobny do mamy. Za to London ma rysy twarzy bardziej po tacie i też jak jego starszy brat ma ciemne włosy, tylko że proste.Czy masz może - i w ogóle czy istnieją - jakieś zdjęcia synów Sebastiana? Jestem ciekawa, czy są podobni do taty, no i ogólnie jestem ciekawa. Buźźźźki
Momento, znalazłam Ci coś innego obejrzyj to >youtube<.
Przez cały filmik przewijają się obaj synowie Bacha. W minucie 2:59 jest portret rodzinny tylko, że sprzed dwóch lat, ale zobaczysz jak Paris i London mniej więcej wyglądają, dużo się w sumie od tego czasu nie zmienili.
No wiesz, jak widać Baz nie tracił czasu i spłodził pierwszego syna niedługo po swoich 19 urodzinach :]jola pisze:A ja w życiu bym nie pomyślała, że jedno z maleństw Bacha ma już 18 lat![]()