ej, jest sprawa. Ja nie dam rady z kumpelą dojechać we wtorek. Dziś się dowiedziałam. Smutno no, ale co poradzić. :(
Na następnej próbie już będziemy jeśli wszytsko potoczy się wporządku. Zostawcie dla nas jakieś miejsca w układzie. :p Przepraszamy jeszcze raz.
ghost_ola pisze:Kolejna próba w czwartek - czyli jutro, w tym samym miejscu. Ja będę z siostrą o 18.00, dziewczyny chyba trochę wcześniej, jeśli dobrze zrozumiałam ;)
Tak jest, dobrze Olu zrozumiałaś. My bedziemy tam na 17 mniej wiecej.
lajla15 gdybyscie chcialy dojechac to z petli na metro wilanowska autobus 139, wysiadacie na przystanku wczasowa.
endka pisze:Robaczki moje:D zdjęcia wysłałam właśnie OLI:)
Ja nic nie dostałam... :-(
jak to?? nawet niektóre mam jeszcze zapisane w wysłanych hmm
.....
Ola, masz? zobacz raz jeszcze:)))
jak nie to podaj mi na PW czy tu,
innego @ to wyślę raz jeszcze,
chociaż nie wiem o co chodzi,
może masz mnie w spamie?:D
Ostatnio zmieniony pt, 18 cze 2010, 19:23 przez endka, łącznie zmieniany 1 raz.
Powiem Wam kochane, że chyba ja nie dotrę tam, jak narazie. :/
Teraz , dziś, też nie mogę dojechać, bo mam dodatkowe zaj.
Prośba jest taka, żeby kolejna próba była np w sobote albo niedziele. Weekendy są boskie. :D
lajla15 w sobote na 17sta ide na probe do art bem, na bemowie. Mozesz sie przyczlaczyc. Z tym ze polecam uczyc sie krokow samodzielnie, tam w tej grupie w sumie wszyscy umieja wiec to tylko proby majace na celu zgranie calej grupy razem.
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
OK, wiec wychodzi na to, ze nie ma po co isc do art bemu, bo oni beda cwiczyc TDCAU do innego wystepu. Ale jesli macie czas i chec, i jak bedzie ladna pogoda to zapraszam do mnie na ogrodek, tam pocwiczymy :)
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!