Mogę jeszcze dodać że ode mnie przyszło z 10% osób a teraz dostaje wiadomości na NK, że ktoś nie przyszedł bo "bla bla bla".
niespodzianka - mam Twój plakat :)
ScreaMJam - Michael Jackson Night, Łódź 26 lutego 2010
vkmaxx
Twój SC i BJ były świetne- spontan zazwyczaj wychodzi najlepiej :)
Ilość ludzi na imprezie też szacuję na jakieś 50+, bo w pewnym momencie było dość ciasno na parkiecie.
Co do samych zdjęć, to musiały być robione z lampą, bo wszechobecny dym (nie papierosowy tylko taki specjalny bajer, jak gwiazdy mają na koncertach) powodował, że zdjęcia bez lampy wychodziły kiepsko.
Twój SC i BJ były świetne- spontan zazwyczaj wychodzi najlepiej :)
Ilość ludzi na imprezie też szacuję na jakieś 50+, bo w pewnym momencie było dość ciasno na parkiecie.
Co do samych zdjęć, to musiały być robione z lampą, bo wszechobecny dym (nie papierosowy tylko taki specjalny bajer, jak gwiazdy mają na koncertach) powodował, że zdjęcia bez lampy wychodziły kiepsko.
- Maharet
czysta przyjemnośćniespodzianka pisze:- Lenie za przytulanie, gdy na ekranie pojawił się thrillerowy pająk... i nie tylko :) I za jej czarne loczki! <3

No tak, tak, bo jak wszyscy (przypadkowi i nieprzypadkowi) goście wyrwali na Billie Jean musiało zrobić się ciasnoElen pisze:lość ludzi na imprezie też szacuję na jakieś 50+, bo w pewnym momencie było dość ciasno na parkiecie.

dzięki za świetna imprezę! do domu wróciłam wręcz nieprzytomna

- niespodzianka
O, super, bo miałam jechać po niego dziś wieczoremvkmaxx pisze:niespodzianka - mam Twój plakat :)

Nie mam pojęcia, od czego bolą, ale jestem pewna, że Twoje ściskanie mi nie zaszkodziłoMaharet pisze:czysta przyjemność mam nadzieję, że Cię za mocno nie wyściskałam, bo coś słyszałam, że żebra bolą Buhahahaha

Aha, i...
Pewnie nie ma, ale ja to widziałam dokładnie od przodu i wyglądało niesamowicie. Zatkało mnie wtedy ;)vkmaxx pisze:Czy jest jakiś zdjęcie od przodu, dla którego złudzenie będzie pełne?

Hehe, wszystkie dzieci i dinozaury nasze są ...Malenka35 pisze:były takie 40-letnie dinozaury jak ja?
Dzięki za relację i odp. Jakbyście mieli pomysły to krzyczcie może coś i u Was się nabroi.
Malenka35 - byli nie byli, na takich spotkaniach jest to obojętne ponieważ przedział wiekowy fanów jest zróżnicowany w przedziale 14-50 lub nawet więcej. Przykład? Ostatnia impreza w Toruniu:
http://picasaweb.google.pl/epmusic777/M ... 8530861682
i jeszcze tu:
http://picasaweb.google.pl/epmusic777/M ... 6396107986