DVD The Making Of Thriller (Napisy PL)

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
ona

Post autor: ona »

Mogłby mi ktos pomóc? Bo ja w takich sprawacht o niezbyt kumata jestem ;/
Ściągnęłam, rozpakowałam. Mam teraz trzynascie rózych częsci, nie wiem co jest gdzie. Klikam na coś to mam menu, na coś innego to jakaś scena w środku. Używam jedengo programu to da się kilkac na wybór scen i takie tam, używam innego już sie nie da xd
Da sie to jakoś zrobić zeby całośc była razem, w kupie? Że właczam, mam menu, ustwienia, żeby wybrac polski... Nie wiem gubie się..

edit: Ok, już to rozpracowałam :-)
justyna19965

Post autor: justyna19965 »

Błagam napiszcie mi krok po kroku jak sie ściąga ten film making of thriller bo klikam w pierwszy link i kopiuje ten adres http://.... wklejam do tego flashgeta żeby sie ściągało i to zamiast tego filmu to sie ściąga cała witryna - strona internetowa... :smutek:
ja już nie wiem jak to trzeba zrobić.. :surrender:
Błagam pomóżcie!
justyna
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

Nie kopiuj tych linków bezpośrednio do Flashgeta. Wklejaj te, które kryją się pod napisem "Zwykłe pobieranie", na stronie megaupload po wklepaniu kodu i odczekaniu kilkudziesięciu sekund.
Albo używaj JDownloadera, tam możesz wklejać bezpośrednie linki, a właściwie program robi to za ciebie, wystarczy użyć polecenia "kopiuj".
justyna19965

ok ściągam już za pomocą Flashgeta (;
a w jakim programie odtwarzac film?
bo próbowałam odtworzyć tą pierwszą część w Windows Media Player i wyskakuje informacja, że plik ma rozszerzenie rar, którego program nie rozpoznaje, ale można odtworzyć, tylko jak klikam na menu to nic sie nie dzieje, a w Media Player Classic jak klikam na menu to wciska sie pauza. :-/
Gdzie to odtwarzać, żeby menu działało? :surrender:
Wolałabym jakiś łatwy i szybki program do pobrania, aha i jeszcze powiem, że mam Windowsa Viste ;-)
Prosze o pomoc! japrosic
justyna
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

Najpierw musisz mieć wszystkie części na dysku, dopiero potem trzeba je wypakować Winrarem (wystarczy pierwszą, reszta rozpakuje się sama pod warunkiem, że będą w tym samym katalogu). Po rozpakowaniu dostępne bedą foldery i pliki odpowiadające strukturze płyty dvd. Trzeba je teraz na taką płytę odpowiednio nagrać(w trybie dvd-video).
peter.wyrzel.78

Post autor: peter.wyrzel.78 »

karin861 pisze:
Weronika22 pisze:Ściągłam, rozpakowałam ale to jest w formacie VOB czyli nie odtworze na DVD? Narazie nawet na komputerze odtwarzać nie mogę bo nie mam programu obsługującego ten format :-/

Ściągnęłam allplayer i on odtwarza tylko dźwięk i menu;/ co mam zrobić żeby było ok? :surrender:
Jeśli mogę znów pomóc to.. pierwsza kwestia VOB - to format właśnie specjalnie dla odtwarzaczy DVD (zwłaszcza tych starszych co nie mogły odtwarzać mpeg-2 i avi). Trzeba płytę nagrać tylko jako DVD-VIDEO, tworząc (lub program stworzy [zależy]) folder "VIDEO_TS" I "AUDIO_TS".
Jeśli chcesz odtworzyć to na kompie, polecam ściągnąć "CyberLink PowerDVD" - odtworzy vob, avi mpg i wiele innych. Tylko tą darmową, mniejszą i okrojoną wersję. Starczy w zupełności na Twoje potrzeby ;-) Swoją drogą nie wiem czemu allplayer Ci tego nie odtwarza, bo Windows Media Player (ze wszystkimi wtyczkami rzecz jasna) odtwarza bez zarzutu :-)

Polecam VLC player. CHyba najlepszy bo mozna w nim w opcjach"obraz" wybrac przeplot pt: "bob" albo "linijny" co powoduje ze obraz z koncertu robi sie jeszcze wyrazniejszy i taki bardzo teatralny co naprawde fajnie wyglada(jak dla mnie,sprobujcie sami!!!)

Polecam goraca!!! japrosic
justyna19965

ok już wszystko działa (;
dzięki za świetną i fachową pomoc :mj:
:happy:
justyna
Awatar użytkownika
kamiledi15

Post autor: kamiledi15 »

Byłbym wdzięczny za udostępnienie samych tylko napisów. Ta wersja 4 gb jest dla mnie trochę za duża.
Awatar użytkownika
Atonia

Post autor: Atonia »

A ja mam taki problem że nie działa mi na DVD. Wszystko ściągnełam, rozpakowałam, nagrałam i jak wrzucam do odtwarzacza to mi wyskakuje z powrotem. Czemu?
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

Atonia pisze:A ja mam taki problem że nie działa mi na DVD. Wszystko ściągnełam, rozpakowałam, nagrałam i jak wrzucam do odtwarzacza to mi wyskakuje z powrotem. Czemu?
Przetestuj plyte na innym sprzecie dvd.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
Justine

Post autor: Justine »

A ja mam tak ze nagram cos na plyte na kompie działa na dvd pisze error. To juz w ogole nie wiem o co kaman i nagrywam jeszcze raz. Chyba wina plyt to jest.

Choc making juz dawno mam i nagrałam i mi działa dobrze na kompie i na dvd :)
JUSTICE 4 MICHAEL!!
Janet Translate -> http://janettranslate.tnb.pl
JJPT -> www.jjpolishteam.fora.pl
Awatar użytkownika
Atonia

Tylko że nie mam innego DVD, a jakie płyty są najlepsze do nagrywania bo ja nagrywam na hp invent to są takie czerwone.
A może źle nagrałam bo już sama nie wiem co myśleć.
Awatar użytkownika
Justine

Post autor: Justine »

Atonia pisze:Tylko że nie mam innego DVD, a jakie płyty są najlepsze do nagrywania bo ja nagrywam na hp invent to są takie czerwone.
A może źle nagrałam bo już sama nie wiem co myśleć.
A na kompie ci to działa? Jak nagrywać przez co Nero? I takim sposobem jak Willy dał czy inaczej? Ja nagrywam na zwyklych plytach .. czasem tylko kupuje dluzsze 8,5. i tez mi działają.
JUSTICE 4 MICHAEL!!
Janet Translate -> http://janettranslate.tnb.pl
JJPT -> www.jjpolishteam.fora.pl
Awatar użytkownika
Atonia

Tak, na kompie mi działa tylko nie mam napisów. Nagrywam przez BurnAware Free nie wiem czy tak jak Willy napisał bo nie pamietam ale ściągnełam, rozpakowałam do jednego pliku i plik audio i video nagrałam.
Awatar użytkownika
karin861

Post autor: karin861 »

Atonia pisze:Tak, na kompie mi działa tylko nie mam napisów. Nagrywam przez BurnAware Free nie wiem czy tak jak Willy napisał bo nie pamietam ale ściągnełam, rozpakowałam do jednego pliku i plik audio i video nagrałam.
To dobrze zrobiłaś. Co do nie działania płytki w odtwarzaczu DVD to ją przeczyść, przetrzyj czystą szmatką, może jakiś okruch albo coś się zawieruszyło a odtwarzacz stacjonarny jest czulszy niż ten w komputerze niestety ;-)
"There's nothing that can't be done If we raise our voice as one". You're always in my heart Michael :*
Obrazek
ODPOWIEDZ