Warszawa zaprasza na lokalne zloty
- Jacksomanka
- BillieJean
Czytasz w moich myślach.Pank pisze:A może małe spotkanie w Empiku a potem jakaś miła knajpka?...
Coś mi się widzi że to spotkanie akurat dojdzie do skutku. Brzmi super. Właśnie wróciłam z empiku swoją drogą...na wszystkich ekranach puścili Bukareszt '92 a na najwyższych półkach wszędzie leżały Number Ones
- Jacksomanka
- Speed Demon
- Jacksomanka
Tymczasowo w tym dziale nic nie jest ustalone - zasugerowałem (a raczej zrobił to za mnie Empik ;) ) sobotę, 9 lutego 2008 roku, godzinę 16. Pierwsze piętro wyżej wspomnianego sklepu przy ul. Marszałkowskiej.Marysia jest ustalone że 8 ! I na Marszołkowskiej!
No proszę, proszę...Speed Demon pisze:Ja się piszę na bardzo dużą ilość procent
A Stara Gwardia? :)
- Speed Demon
No ładnie, ładnie...
Widzę, że Wa-wa potrzebuje silnej motywacji --> Diany, ekskluzywnych Ipodów, kultowych białych rękawiczek - żeby się spotkać
Jeśli nie ma okazji, to... każda okazja jest dobra
Czekamy na relację!
Widzę, że Wa-wa potrzebuje silnej motywacji --> Diany, ekskluzywnych Ipodów, kultowych białych rękawiczek - żeby się spotkać

Jeśli nie ma okazji, to... każda okazja jest dobra

Czekamy na relację!
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
ooo rany a z Łodzi może ktoś jedzie ????
Co do tej limitowanej edycji iTucha to może będzie tak jak i iPodem Video przy VISIONARY gdzie z tyłu było logo i napis no przy Tuchu moze coś jeszcze być z internetem i moze wgrany jakiś albumik i takie tam :D mnie bardziej intryguje "Podczas weekendu mozna będzie kupić TYLKO w salonach EMPiK najnowsze wydanie CD w LIMITOWANEJ EDYCJI ...... i dedykację dla fanów od MJ "
to co przepraszam inne sklepy będą miały inną wersję ??? no nie kumam tego !!!! Moze coś Wy wiecie ???
Co do tej limitowanej edycji iTucha to może będzie tak jak i iPodem Video przy VISIONARY gdzie z tyłu było logo i napis no przy Tuchu moze coś jeszcze być z internetem i moze wgrany jakiś albumik i takie tam :D mnie bardziej intryguje "Podczas weekendu mozna będzie kupić TYLKO w salonach EMPiK najnowsze wydanie CD w LIMITOWANEJ EDYCJI ...... i dedykację dla fanów od MJ "
to co przepraszam inne sklepy będą miały inną wersję ??? no nie kumam tego !!!! Moze coś Wy wiecie ???
He rocks my world since 1990 !!! Till forever ...