Bruno Mars
Świetny teledysk, tym bardziej, że jest nagrany, jak jest ; )
Wczoraj naprawdę polubiłem Bruno Marsa, choć trochę długo się przekonywałem... ale po pierwszym całkowitym przesłuchaniu Grenade coś mi się objawiło.
Wczoraj naprawdę polubiłem Bruno Marsa, choć trochę długo się przekonywałem... ale po pierwszym całkowitym przesłuchaniu Grenade coś mi się objawiło.
'Prince...BEST?...The Gold Experience...BETTER!...In concert...perfectly FREE...On record...SLAVE...Get Wild...Come...Peace...Thank u!'
- MadelineFS
Oh my...

VINTAGE BRUNO MARS
Popłakałam się ze śmiechu - ZNOWU! Chyba powoli zaczynam się do tego przyzwyczajać. To był chyba najszybszy moonwalk świata!

VINTAGE BRUNO MARS
Popłakałam się ze śmiechu - ZNOWU! Chyba powoli zaczynam się do tego przyzwyczajać. To był chyba najszybszy moonwalk świata!

Moja znajoma prowadzi mu fc ;) Nie miałam przekonania ale kilka kawałków ma fajnych
JUSTICE 4 MICHAEL!!
Janet Translate -> http://janettranslate.tnb.pl
JJPT -> www.jjpolishteam.fora.pl
Janet Translate -> http://janettranslate.tnb.pl
JJPT -> www.jjpolishteam.fora.pl
- Michael FOREVER!!!
No no no,jestem w szoku...już dawno się tak nie uśmiałam
Coraz bardziej podoba mi się pan Bruno Mars, jego teledyski..
są naprawdę bardzo dobre, zupełnie coś innego,niż te wszystkie teraźniejsze gwiazdki show-biznesu
i nie tylko teledyski..właśnie.
Coraz bardziej podoba mi się pan Bruno Mars, jego teledyski..
są naprawdę bardzo dobre, zupełnie coś innego,niż te wszystkie teraźniejsze gwiazdki show-biznesu
i nie tylko teledyski..właśnie.

NAZAWSZE w moim sercu!!!!!!MICHAEL JACKSON 1958-2009
- MadelineFS

42-TRACK PACK INLUDING:
Again - Rest Of My Life - Who is - Long Distance – Never say U can’t - All About You x2 (unplugged&normal) - All She Knows – Top Of The World – Dance in the Mirror – Phantom Planet – Turn Around – Starting Today – Move On – Today My Life Begins – Turn Me On – Lost – Press It – Voices In My Head - There I Go Again – We’ll Be Alright – Somewhere in Brooklyn – Gochu on the run – Killa On The Run - Mama's worst nightmare – Circles – Before It Explodes – On Fire – Never close your eyes – I Was Only Dancing – Her World Goes On – Girl In The Window – I’m Not The One – When You’re Lonely – We’re Are Fighters – Where Did She Go – Lights – Watching Her Move - Ladies Is Pimps Too – Fadded - Ladies Is Pimps Too – Take The Long Way Home – Dreamtaker
SIZE: 179 MB
DOWNLOAD
Ostatnio polubiłem jeszcze bardziej tego pana, aż nawet się na album porwałem. Naprawdę jego muzyka wybija się spośród lejdigagi i innych.
Radzę przesłuchać piosenkę Runaway Baby, coś w niej jest. Od dziś Bruno Mars na stale dołączył do tracklisty mojej mp3'ki.
Radzę przesłuchać piosenkę Runaway Baby, coś w niej jest. Od dziś Bruno Mars na stale dołączył do tracklisty mojej mp3'ki.
'Prince...BEST?...The Gold Experience...BETTER!...In concert...perfectly FREE...On record...SLAVE...Get Wild...Come...Peace...Thank u!'
- MadelineFS
Bruno Mars jest obecnie światowym hitem. Jego Debiutancki album Doo-Wops & Hooligans zdobył platynę w Stanach Zjednoczonych, Wielkiej Brytanii, Kanadzie, Australii i w innych krajach, z dodatkową złotą certyfikacją w międzynarodowych terenach w tym Korea, Belgia, Francja i Indonezja.
Piosenkarz, który obecnie sprzedał 14 milionów singli na całym świecie, niedawno został okrzyknięty przez magazyn TIME jako najbardziej wpływowy człowiek obok prezydenta Obamy, Oprah Winfrey, Justina Biebera i innych. Aby uczcić to osiągnięcie, Bruno wystąpi wraz z uhonorowanym Stingiem w Jazz w Nowym Jorku, Lincoln Center, 26 kwietnia.
Artykuł przetłumaczony przez Lady_N.
ZRÓDŁO
*
Billboard Hot 100 – Top 50 Singles
11- The Lazy Song
23- Grenade
35- Just The Way You Are
*
Premiera teledysku do piosenki Marry You odbędzie się [prawdopodobnie] 9-tego Maja.
Piosenkarz, który obecnie sprzedał 14 milionów singli na całym świecie, niedawno został okrzyknięty przez magazyn TIME jako najbardziej wpływowy człowiek obok prezydenta Obamy, Oprah Winfrey, Justina Biebera i innych. Aby uczcić to osiągnięcie, Bruno wystąpi wraz z uhonorowanym Stingiem w Jazz w Nowym Jorku, Lincoln Center, 26 kwietnia.
Artykuł przetłumaczony przez Lady_N.
ZRÓDŁO
*
Billboard Hot 100 – Top 50 Singles
11- The Lazy Song
23- Grenade
35- Just The Way You Are
*
Premiera teledysku do piosenki Marry You odbędzie się [prawdopodobnie] 9-tego Maja.
- MadelineFS
Bruno Mars - The Lazy Song [Official Alternate Version]
*
Oficjalny sklep Bruna nareszcie oferuje międzynarodową przesyłkę.
*
Oficjalny sklep Bruna nareszcie oferuje międzynarodową przesyłkę.
- marcinokor
- marcinokor
Dziś kupiłem sobie jego płytę (razem z Lady Gagą). Jest genialna
. Widzę, że pan Bruno inspirował się latami 60. Ogólnie super są wszystkie utwory. Świetnie się bawię przy jego muzyce. Cieszę się, że jest jeszcze potrafi zrobić płytę bez "umc, umc" i jeszcze tak wspaniałą. Naprawdę wielki plus dla niego.

- MadelineFS
Bad Meets Evil (Eminem & Royce Da 5'9'') - Lighters (Feat. Bruno Mars)
http://www.youtube.com/watch?v=Dsb-tmsh ... ded#at=132
http://www.youtube.com/watch?v=Dsb-tmsh ... ded#at=132