SwedishJackson pisze:Miły i kochany Willy!
Mam do Ciebię dwie prośby, gdybyś miał czas i ochote to czy możesz wrzucić The Unauthorized Interview i wywiad z Graldo Rivera?
SwedishJackson pisze:Miły i kochany Willy!
Mam do Ciebię dwie prośby, gdybyś miał czas i ochote to czy możesz wrzucić The Unauthorized Interview i wywiad z Graldo Rivera?
Dziekuję Justine!
Jesteś wielka i Willy też, całkiem zapomniałem sprawdzić stronkę Willy'ego..
You will always be there for me! Remeber, the press is a busniess: Newspapers and magazines are in business to make money - sometimes at the expense of accuracy, fairness, and even the truth.
moni pisze:Willy drogi i nie zastąpiony - a czy masz może TORRENT lub linki (byle nie na rapidzie...) - do materiału Jackson Court Reconstrucion ? byłabym bardzo zobowiązana... :)
Mówisz o poszczególnych odcinkach czy o tym dvd z programem podsumpwującym? Na MJJC ktoś wrzucił kilkanaście "epizodów" Nie mam pod ręką linków megaupload ze wspomnianym dvd. Może za jakiś czas wrzucę.
chodzi i mi oczywiscie o podsumowujące DVD :) jakbyś kiedyś miał chwilę to pamiętaj o mnie proszę :) na MJJC znalazlam ale niestety na rapidzie...a to ostatnio ból straszny...
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
Nie wiem czy wiesz, ale na allegro można wykupić sobie konto rapidshare premium na dobę, tydzień czy miesiąc za parę złotych. Sam jeszcze nie próbowałem ale aukcje cieszą sporą popularnością.
Willy pisze:Nie wiem czy wiesz, ale na allegro można wykupić sobie konto rapidshare premium na dobę, tydzień czy miesiąc za parę złotych. Sam jeszcze nie próbowałem ale aukcje cieszą sporą popularnością.
Można, kosztuje niewiele i transfer szybszy jest. Sprawdziłam, działa. A jak się nie lubi z allegro, można samemu przez paypal. I nie boli nic :)
M.J | Kubaa pisze:Willy mam pytanie, czy posiadasz ten koncert na którym Michael poleciał nad publicznością w plecaku odrzutowym ? (To chyba trasa Dangerous).
Jesli chodzi ci o koncert Dangerous Bukareszt 1992 to jest on dostepny w PL do kupienia na dvd.
Moonwalk_Girl w weekend wrzucę. chyba ze ktos mnie ubiegnie.
Malwina27 pisze:pisze posta pod postem co by bylo widac ze cos nowego jest w temacie ....
Mianowicie szukam innych reklam z MJ lub choc Go dotyczacych oprocz PEPSI ..... takich jak
-California Raisin
-LA GEAR wszelkie wersje
-Mystery Drink
-ESONIC
- oraz reklamy Televizorow SONY
-reklamy kart VISA w Japoni ( F.Dileo tak idzie ulica z mala dziewczynka i na wystawie jest masa rzeczy w MJjem i mala cos chce a on wyjmoje karte i mowi ze marzenia sie spelniaja czy cos takiego mialam to gdzies ale w koszmarnej kopii )
-reklamy plyt czy Moonwalkera no wszystko inne od PEPSI !
Prosze moze ktos dysponuje tymi nagraniami ?