Drodzy moi,
klub Carpe Diem chętnie pozwoli nam zatańczyć w czasie sobotniej imprezy. Jak pewno wiecie, wtedy w Carpe jest multum ludzi, co nas cieszy:)
Jutro na spotkaniu z
aokins dogadamy sprawy związane z próbami, tak, żeby z nimi zdążyć i jak najlepiej wypaść.
Trochę zakręcona jestem, więc trudno mi tu na raz wszystko zebrać, ale tak:
- idziemy (lub nie) na sobotnią imprezę do Carpe, gdzie o 2.30 tańczymy "Thrillera"
- na imprezę weźcie nawet nietańczących znajomych, przydadzą się do zrobienia nam miejsca o godzinie
zero, pani menadżerka niechętnie chciałaby używać do tego ochrony, więc byłoby dobrze, jakbyśmy to delikatnie sami to załatwili
- tańczymy w pełnej charakteryzacji - wszyscy jesteśmy zombie (tu musimy dograć sprawę, gdzie i jak w stroje wskoczymy (pewno znajdziemy gdzieś miejsce, żeby je zostawić/może ktoś będzie z samochodem, najwyżej tam zostawimy)
- jak się spodobamy, zostaniemy zaproszeni na gościnne występy w kolejnym tygodniu
- pani coś wspominała o gratisach dla osób tańczących ;)
- pani zapytała mnie, czy w razie coś porobimy sobie zdjęcia z gośćmi, liczę więc na Waszą fantazję przy doborze zombie-strojów... ;)
przed nami teraz:
-
nauka tańca, proszę ćwiczcie na razie sami, próby wspólne też będą, zgodnie z zapowiedziami organizatorów TTW09 w skrajnych przypadkach układ opanować można w 4 godziny, więc jestem dobrej myśli
- akcja PRowa - ten plakat to na razie wersja alfa, poprawiona będzie drukowana, choćby na plakaty dla Carpe, które musimy dostarczyć (zajmę się tym...). Oczywiście liczę na Was, że sami też się zajmiecie promocją wśród znajomych
- koniecznie przydałoby się kilku facetów - zombie... Wciąż nie mam żadnego męskiego zgłoszenia... 20 osób zgłosiło się na pw/maila, w ankiecie 40 deklarowało się, że w razie coś, wstępnie zapowiedziałam, że będzie nas 30
- przydadzą się nam jeszcze osoby z kamerami/aparatami, które dla Carpe, dla TTW z Kanady i dla nas samych mógłby to ładnie udokumentować
Jest jeszcze masa rzeczy... jak tylko mi się coś ważnego przypomni, będę tutaj informować. Jutro zapewne będzie już info ws. prób. Plik audio do nauki też - jak się uda - jutro gdzieś udostępnię
$ony sucks!
Naprawdę mam nadzieję, że nam to wyjdzie...