Thrill the world 2010

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.

"Thrill the world 2009" w Krakowie?

Czas głosowania minął pt, 25 wrz 2009, 17:10

Głupi pomysł, kolejny FM, na pewno nie wezmę w tym udziału
1
3%
Pomysł ok, jeśli mi się uda - będę
28
70%
I'm in!
11
28%

Liczba głosów: 40

maartuula

Post autor: maartuula »

madzia06 pisze:
aokins pisze:A ja myślałam, że Ty zaprawiona całonocna imprezowiczka dancing Michael Jackson
Nie wymiękaj!
Będzie właśnie wyjątkowo! Toć to przecież początek niedzieli.
Potem będziesz spać do poniedziałku 6:00
ahaaa- ojeju aokins :smiech: -dzieki za uswiadomienie mnie- ale ze mne debil bylam pewna ze ta 2 w nocy to z niedzieli na poniedzialek... (myslalam-trudno,najwyzej nie pojde na jeden wyklad,przyjade dopiero na 12:00 na uczelnie). a to przeciez jest o 2 w nocy z SOBOTY na NIEDZIELE:p o kurcze to jak tak to ja zostaje nawet do 7 rano-zejde ostatnia z parkietu,potem odespie pare godzin i wieczorem sie poucze:D (jesli bede sie mogła skupić:p nenene
ja przed chwilą myslałam tak samo...także dzięki za uświadomienie xD

a thrillera... jeszcze się nie zaczełam uczyć...
Awatar użytkownika
Pattolek

Post autor: Pattolek »

Myślę że macie kolejnego zombie:P jak tylko upewnię sie swojej obecności wyśle wszystkie potzrebne dane na maila :D Beatko Thrill the world :D
:mj:
* The way You make me feel Michael *
Awatar użytkownika
Beti_90

Post autor: Beti_90 »

Pattolek pisze:Myślę że macie kolejnego zombie:P jak tylko upewnię sie swojej obecności wyśle wszystkie potzrebne dane na maila :D Beatko Thrill the world :D
:mj:
Oczywiście Pattolku, Kraków czeka! Będziemy najprawdziwszymi zombie prosto z Thrillera ;D
Awatar użytkownika
madzia06

Post autor: madzia06 »

Noemi.best- jeju jakżes sobie delikatnie mowiac 'zamontowała' tego noża w głowie? glupija masakra,ale to to robi wrazenie :)
"Człowiek, który nie ma pasji, w moim prywatnym rankingu, jest trochę jak inwalida drugiej grupy." Kuba Wojewódzki

Obrazek
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ
Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?

Post autor: Dzwoneczek MJJ »

madzia06 pisze:Noemi.best- jeju jakżes sobie delikatnie mowiac 'zamontowała' tego noża w głowie? Głupi głupi... masakra,ale to to robi wrazenie :)
Ja z Moim obozem z zimowiska, coby być widoczni na stoku jako grupa mieliśmy takie topory na kaskach. xD ( Wiadome, kto to wymyślił nie?) :smiech:
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
aokins

Post autor: aokins »

Chciałam się skromnie pochwalić nenene , że dziś skończyłam się uczyć układu. Superowa sprawa, zwłaszcza w taką pogodę.
Będę w piątek męczyć me dzieciaki na kółku tanecznym, bo pierwsze części im sie już spodobały. Szkoda, że z nami nie wystąpią...
Wydrukowałam sobie skrypt układu i od jutra spisuję uwagi po polsku.
Mój pomysł na początek dnia: głośne słuchanie Thrillera z hasłami układu. Polecam!
A wam jak idzie?
Smile, though your heart is beating...
Awatar użytkownika
gosieq

Post autor: gosieq »

Zajebioza, dołączam, oczywiście! :happy:

Wprawdzie układu zaczynam się uczyć od jutra, ale mam nadzieję, że zdążę to rozkminić nenene

Dżiz, jak ja uwielbiam nasze miasto za takie akcje ^^ miło, że takie rzeczy mają miejsce w Krakowie <3
madzia06 pisze: ahaaa- ojeju aokins :smiech: -dzieki za uswiadomienie mnie- ale ze mne debil bylam pewna ze ta 2 w nocy to z niedzieli na poniedzialek...

Widzę, że nie byłam sama ^^'
Awatar użytkownika
moni

Post autor: moni »

jeśli sie nie mylęto jutro na być podana info co w sprawie knajpy - trzymam kciuki zeby się ją udało załatwić :) Bo właśnie najbardziej boje sie tego że my się wszyscu tutaj napalamy a jeszcze nie wiemy na 100% czy to dojdzie do skutku :D
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

moni, nie martw się, jeśli z lokalem nie wyjdzie, gdzieś się indziej pokażemy:) Z resztą, nawet jeśli wyjdzie, to może powtórzymy to jeszcze gdzieś in public. Ja na razie zgłosiło się jednak tylko jakieś 15 osób... Na początku mnie to martwiło, ale tak sobie myślę, że nadrobimy jakością, czy coś;) Jednak jakby jakiś pan chciałby do nas dołączyć, byłoby miło, bo na razie typowo babski zestaw zombie się szykuje...
Awatar użytkownika
madisson

Post autor: madisson »

aokins pisze:Będę w piątek męczyć me dzieciaki na kółku tanecznym
czy moge sieę dołączyć do tego kółka? :smiech:
kasiahp

Post autor: kasiahp »

Ma ktoś może audio do TTW? :surrender: Mam na myśli to, które było umieszczone tu: http://www.thrilltheworld.com/learn/audio.
Teraz się tylko wyświetla, że zostało usunięte na prośbę Sony :rocky: Można było je pobrać, a ja tego nie zrobiłam - do głowy mi nie przyszło, że Sony każe im to ściągnąć ze strony :komp:
Awatar użytkownika
Gusia_19

Post autor: Gusia_19 »

kasiahp pisze:Ma ktoś może audio do TTW?
http://www.youtube.com/watch?v=RuHFna5mcpo&feature=fvw tu jest ta nauka.
Awatar użytkownika
madzia06

Post autor: madzia06 »

moni pisze:jeśli sie nie mylęto jutro na być podana info co w sprawie knajpy - trzymam kciuki zeby się ją udało załatwić :) Bo właśnie najbardziej boje sie tego że my się wszyscu tutaj napalamy a jeszcze nie wiemy na 100% czy to dojdzie do skutku :D
- no ja wlasnie tez:] :surrender:

ALE ludzie nie kmińmy tyle, narazie uczmy sie układu nenene

anialim- daj znac w kazdym razie jak cos wiecej bedziesz wierzec w sprawie miejscówki:] trzymam kciuki...
"Człowiek, który nie ma pasji, w moim prywatnym rankingu, jest trochę jak inwalida drugiej grupy." Kuba Wojewódzki

Obrazek
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

Obrazek
Drodzy moi,
klub Carpe Diem chętnie pozwoli nam zatańczyć w czasie sobotniej imprezy. Jak pewno wiecie, wtedy w Carpe jest multum ludzi, co nas cieszy:)
Jutro na spotkaniu z aokins dogadamy sprawy związane z próbami, tak, żeby z nimi zdążyć i jak najlepiej wypaść.
Trochę zakręcona jestem, więc trudno mi tu na raz wszystko zebrać, ale tak:
- idziemy (lub nie) na sobotnią imprezę do Carpe, gdzie o 2.30 tańczymy "Thrillera"
- na imprezę weźcie nawet nietańczących znajomych, przydadzą się do zrobienia nam miejsca o godzinie zero, pani menadżerka niechętnie chciałaby używać do tego ochrony, więc byłoby dobrze, jakbyśmy to delikatnie sami to załatwili
- tańczymy w pełnej charakteryzacji - wszyscy jesteśmy zombie (tu musimy dograć sprawę, gdzie i jak w stroje wskoczymy (pewno znajdziemy gdzieś miejsce, żeby je zostawić/może ktoś będzie z samochodem, najwyżej tam zostawimy)
- jak się spodobamy, zostaniemy zaproszeni na gościnne występy w kolejnym tygodniu
- pani coś wspominała o gratisach dla osób tańczących ;)
- pani zapytała mnie, czy w razie coś porobimy sobie zdjęcia z gośćmi, liczę więc na Waszą fantazję przy doborze zombie-strojów... ;)
przed nami teraz:
- nauka tańca, proszę ćwiczcie na razie sami, próby wspólne też będą, zgodnie z zapowiedziami organizatorów TTW09 w skrajnych przypadkach układ opanować można w 4 godziny, więc jestem dobrej myśli
- akcja PRowa - ten plakat to na razie wersja alfa, poprawiona będzie drukowana, choćby na plakaty dla Carpe, które musimy dostarczyć (zajmę się tym...). Oczywiście liczę na Was, że sami też się zajmiecie promocją wśród znajomych
- koniecznie przydałoby się kilku facetów - zombie... Wciąż nie mam żadnego męskiego zgłoszenia... 20 osób zgłosiło się na pw/maila, w ankiecie 40 deklarowało się, że w razie coś, wstępnie zapowiedziałam, że będzie nas 30
- przydadzą się nam jeszcze osoby z kamerami/aparatami, które dla Carpe, dla TTW z Kanady i dla nas samych mógłby to ładnie udokumentować

Jest jeszcze masa rzeczy... jak tylko mi się coś ważnego przypomni, będę tutaj informować. Jutro zapewne będzie już info ws. prób. Plik audio do nauki też - jak się uda - jutro gdzieś udostępnię $ony sucks! :rocky:
Naprawdę mam nadzieję, że nam to wyjdzie... :mj:
aokins

Post autor: aokins »

Wyjdzie, wyjdzie :happy:

Wow, dzięki anialim, wielu, w tym ja czekało na tę informację.
No to od teraz, tj. 19.38 ruszamy z pełną mocą :dance:
Ludzie, będzie cudnie :jachce:
Do roboty, ekhm chciałam napisać : do TAŃCA :zgon:
Ja znów zaczynam ćwiczyć: shoulder-step, nothing-step :muzyka:
Yeah!
Smile, though your heart is beating...
ODPOWIEDZ