Thriller live czyli Warszawa (2009)
- Noemi.best
akaagnes pisze:z SZeŚĆciastek ; )))) SZEŚĆSETBANIEK też chciałabym się poznać , może jest jeszcze dla Nas wśród Was jakieś wolne miejsce? dowiem się dziś wieczorem.
kto by nie chciał się znać z SZEŚĆSETBANIEK,

Czy ustalona już jakoś beforko-afterka, bo ja naprawdę kupa km przyjeżdżam i nie zamierzam siedzieć bezczynnie.
byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
stylizacja tradycyjna, czyli kapelutki obowiązkowe. Trzeba uwzględnić, że będzie zima, więc dość niemisiowo. Okularki TOP-GUN ki są dobre na każdą okazję. Nie zapomnijcie o białych opaskach na ramię. Proponuję czarne płaszcze i czarne spodnie, kapelutki też. Może koszule i krawaciki takie cienkie, śmiechowe???akaagnes pisze:Laski - stylizujemy się jakoś? Smile
Fryzurki, może wrócimy do mokrej włoszki i kitka z tyłu. Jak się da te co mają proste włosy niech się skręcą na ten czas
Oczywiście to tylko propose do poddania dyskusji.

byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
- SZEŚĆSETBANIEK
IIIIIIIIIIIIHIIIIIIIIIIIIIII
To będzie nasz znak rozpoznawczy... a raczej dźwięk.
Co do afterki, to nie ma mowy żeby się nie odbyła. Ostatnio było fantastycznie, a jeżeli teraz będzie większa grupa to będzie niebiańsko.
Co do Thrillera, z kolei, to jeżeli ktoś przychodzi tam jak do opery - posiedzieć i posłuchać w spokoju... to przepraszam bardzo... ja mam ADHD, które nie pozwala mi siedzieć w miejscu, w szczególności, kiedy słyszę arcydzieła MJ-a.
Co do strojów, oczywiście elementy wymienione przez Intelmet są obowiązkowe... a jeżeli mi się uda to może Was zaskoczę... :P
No i
IIIIIIIIIIIIIIIHIIIIIIIIIIIIIIIIII
To będzie nasz znak rozpoznawczy... a raczej dźwięk.
Co do afterki, to nie ma mowy żeby się nie odbyła. Ostatnio było fantastycznie, a jeżeli teraz będzie większa grupa to będzie niebiańsko.
Co do Thrillera, z kolei, to jeżeli ktoś przychodzi tam jak do opery - posiedzieć i posłuchać w spokoju... to przepraszam bardzo... ja mam ADHD, które nie pozwala mi siedzieć w miejscu, w szczególności, kiedy słyszę arcydzieła MJ-a.
Co do strojów, oczywiście elementy wymienione przez Intelmet są obowiązkowe... a jeżeli mi się uda to może Was zaskoczę... :P
No i
IIIIIIIIIIIIIIIHIIIIIIIIIIIIIIIIII
- SZEŚĆSETBANIEK
SZEŚĆSETBANIEK - jestem już Twoją fanką !!
[/quote]
Czuję się zaszczycona... ale pamiętaj, że IDOL może być tylko jeden i to do niego należy to forum...
Nie mogę się doczekać kiedy Cię poznam. I nie ma mowy, abyś nie poszła na afterkę... Najwyżej oszołomimy Cię eterem, albo ogłuszymy, albo zwiążemy... czyli innymi słowy... nawet jak nie będziesz chciała to i tak z nami pójdziesz!!!!! :
:D
:happy
IIIIIIIIIIIIHIIIIIIIIIIIII

Czuję się zaszczycona... ale pamiętaj, że IDOL może być tylko jeden i to do niego należy to forum...
Nie mogę się doczekać kiedy Cię poznam. I nie ma mowy, abyś nie poszła na afterkę... Najwyżej oszołomimy Cię eterem, albo ogłuszymy, albo zwiążemy... czyli innymi słowy... nawet jak nie będziesz chciała to i tak z nami pójdziesz!!!!! :

:D

IIIIIIIIIIIIHIIIIIIIIIIIII