Fani z Lublina, Zamościa (Szczebrzeszyna) są?
-
[color=indigo]Może jakieś spotkanko w Lublinie?[/color]
Jestem z Lublina i przeglądając wszystkie ogłoszenia o zlotach fanów MJa, natrafiłam na parę z Lublina, i to w zasadzie o niewielkich imprezach. Może wkońcu zaczęłoby się coś dziać w tym smutnym, szarym mieście? Czy Lublin zawsze musi stać z boku i potulnie obserwować?
To takie frustrujące uczucie kiedy ogląda się zdjęcia z Wawy gdzie fani mogli składać kwiaty po śmierci Króla Popu... Co z Lublinem? Zróbmy coś z tym. Kto się przyłącza? Czekam na chętnych, pełnych zapału fanów Michaela. On napewno by się ucieszył...

Szukam siebie poprzez nowe możliwości artystyczne.
- niekiedy_emdżej
jeśli mogę wtrącić..
ja na koniec sierpnia wyjeżdżam pod Lublin do szkoły z internatem.. dokładnie jest to Pszczela Wola, jeśli ktoś kojaży tą wieś..
dla przybliżenia powiem, że mieści się tam technikum pszczelarskie..
może ktoś kojaży ?
i bardzo bardzo bardzo chętnie spotkałabym się z Wami.. :)
węc jeśli zorganizujecie jakieś spotkanie we wrześniu lub dalej prosiłabym o danie znać :P
pozdrawiam :)
ja na koniec sierpnia wyjeżdżam pod Lublin do szkoły z internatem.. dokładnie jest to Pszczela Wola, jeśli ktoś kojaży tą wieś..
dla przybliżenia powiem, że mieści się tam technikum pszczelarskie..
może ktoś kojaży ?
i bardzo bardzo bardzo chętnie spotkałabym się z Wami.. :)
węc jeśli zorganizujecie jakieś spotkanie we wrześniu lub dalej prosiłabym o danie znać :P
pozdrawiam :)
- BlackDimension
-
Ja mieszkam jakieś 30 minut drogi od Lublina 

"We can`t take it,
We arledy had Enough."
The legend never die...MJ 1958-2009
Piszę poprawnie po polsku.
We arledy had Enough."
The legend never die...MJ 1958-2009
Myślę, że tak jak poprzednio min 3 osoby, żeby to spotkanie doszło do skutku, choć to i tak mało. W takim razie jeśli do 15 dzisiaj czyli pon nikt jeszcze się nie zgłosi to wstępnie przełożymy na jutro :P. No ale zgłaszajcie się ludzie, w końcu są wakacje, ładna pogoda, akurat żeby się spotkać, pogadać, napić :)