Piłka Nożna - Liga Mistrzów i reprezentacja

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
mrpiter

Post autor: mrpiter »

VISCA EL BARCA!!!!! Cóż za wspaniałe uczucie mnie właśnie ogarnęło. Jakże wspaniały jest smak zwycięstwa nad Realem. Zwycięstwa to mało powiedzianie. POGROMU!!! 3:0 i to w Madrycie. BRAWO BARCELONA!!!!

RONALDINHO to najlepszy piłkarz świata. Jak nie dostanie złotej piłki to będzie to skandal.

HAHAHAHAHA madrid.

Sorry że to wszystko tak mało składnie ale po prostu nie chce mi się myśleć nad niczym taki jestem szczęśliwy. Bo nie dość że Barca tak pieknie ośmieszyła Real to jeszcze mój kochanu Juventus rozjechał w Rzymie Romę!!!! Wspaniały dzień :happy: :happy: :happy:
MrPiter - TYLKO WIDZEW RTS
Awatar użytkownika
tadeyro

Post autor: tadeyro »

heh, też nie lubie Realu...
dla mnie to nie drużyna, tylko Boysband
;)
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

Temat spadł gdzieś na dół a tu w międzyczasie odbyło się losowanie grup Mistrzostw Świata 2006 i tak nasza reprezentacja trafiła do grupy A, gdzie zagra z gospodarzem imprezy a także z drużynami Ekwadoru i Kostaryki.

GRAUPA A
1.Niemcy
2.Ekwador
3.Polska
4.Kostaryka.
Awatar użytkownika
Mazi

Post autor: Mazi »

w czwartek 23 II 2006 na stadionie miejskim w Świnoujściu miejscowa Flota rozegra mecz sparingowy ze SZCZECIŃSKĄ POGONIĄ. Bedzie to pierwsza okazja dla fanów Pogoni aby ujrzec swój "brazylijski" zespól na własne oczy ;).

Na meczu sparingowymbedzie oczywiście MAZI ale na wyspach jest już tez następny fan MJ'a w postaci WILLY . Razem ze swoimi znajomymi Radziem<szczecin> i Mikim <szczecin/swinoujscie> udadza sie na Świnoujski obiekt wraz z innymi kibicami Szczecinskiej Pogoni gdzie czeka na nich osobny sektor :)
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Awatar użytkownika
mrpiter

Post autor: mrpiter »

Mazi czekamy na relacje ze spotkania. Jestem niezmiernie ciekaw jak będzie prezentować się ta nowa Pogoń. A mam też do Ciebie pytanie. Jaki jest wasz stosunek do tego co wyprawia Pan Ptak? Czy jesteście zadowoleni z takiego obrotu sprawy czy może do czasu rozpoczęcia rundy i rozegrania pierwszych meczów wstrzymujecie się z oceną??
MrPiter - TYLKO WIDZEW RTS
Awatar użytkownika
Bydlax_Xp

Post autor: Bydlax_Xp »

Banda pijanych Brazylijczykow to jescze nie drużyna :smiech: .
W pierwszym ich meczu z Amiką moglismy się o tym przekonac.
Awatar użytkownika
SUNrise

Post autor: SUNrise »

Nie wiem gdzie to napisać, więc napiszę tutaj.
Czy jest ktoś w posiadaniu audio/bądź video występu Edyty Górniak na Mistrzostwach Świata w Korei (chodzi o ten hymn), bo wygląda na to, że chyba wszyscy ludzie to widzieli/słyszeli oprócz mnie.
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Willy

SUNrise pisze:Nie wiem gdzie to napisać, więc napiszę tutaj.
Czy jest ktoś w posiadaniu audio/bądź video występu Edyty Górniak na Mistrzostwach Świata w Korei (chodzi o ten hymn), bo wygląda na to, że chyba wszyscy ludzie to widzieli/słyszeli oprócz mnie.
Łomatko, że też Ci sie przypomniało o tym nieszczęsnym hymnie teraz, no ale jak chcesz to masz. :wariat:
http://rapidshare.de/files/16705267/edy ... S.mp3.html

Mundialejro, mundialejro, my na początek zero dwa z Korejrą.
Awatar użytkownika
SUNrise

Post autor: SUNrise »

Willy pisze:Łomatko, że też Ci sie przypomniało o tym nieszczęsnym hymnie teraz
Nie marudź Obrazek
no ale jak chcesz to masz. :wariat:
Właśnie się rozkoszuję i słucham już 3 raz xD , tylko coś krótki ten hymn, ale dzięki.
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Mazi

Post autor: Mazi »

Dziś zmarł największy czlowiek naszego klubu. Człowiek Legenda któremu zawdzieczamy nasza POGOŃ , zalozyciel trener , działacz wielki kibic który do ostnich sowoich dni chodził na mecze i dzielnie nam kibicował . Człowiek cieszacy sie najwikeszym szacunkiem w Szczecinie.

Panie Florianie Dziekujemu za Wszystko ... Dziękujemy z POGOŃ SZCZECIN / Florian Krygier żył 99 lat

Obrazek
Awatar użytkownika
Willy

R.I.P. [*] Dziękujemy za Pogoń.
Awatar użytkownika
MJJ

Post autor: MJJ »

Na kolejkę przed końcem Orange Ekstraklasy nowym mistrzem Polski w piłce nożnej została Legia Warszawa.

Obrazek

Mistrzem Polski jest Legia, Legia najlepsza jest, Legia to jest potęga, Legia CWKS
Obrazek
ODPOWIEDZ