..::MJOWISKO 2012::.. - Special BAD Edition

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
kamlox

Post autor: kamlox »

MJowitek pisze:Kto był w grupie drugiej? :]

Obrazek
ja
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

kamlox pisze:
MJowitek pisze:Kto był w grupie drugiej? :]
ja
Hehe, właśnie byłam ciekawa, czy się odezwiesz :) Ciekawe, czy są tu też inni :)
Awatar użytkownika
give_in_to_me

Post autor: give_in_to_me »

Dziękuję za jak zwykle wspaniała zabawę na zlocie, to już mój trzeci raz :)

Choć mało tanecznie (dla mnie też przez lekkie przeziębienie), to bardzo integracyjnie. Kinga, przez Twój pomysł ze śpiewaniem i tańczeniem do Michael Jackson The Experience wzięło nas z mężem na konsolę i chcemy ją sobie kupić jako prezent za zdane magisterki. Głupi człowiek się próbuje motywować do wytworzenia tego gniota wszelkimi sposobami :)

Szacun Kinga za zorganizowanie tej całej parady, to niełatwe. I jak zwykle podziwiałam Twoje buty :)

Podziękowania przede wszystkim dla Poznania - rozgadanej z najładniejszą badową fryzurą ever Weroniki i nieodłącznie pstrykającej Jeanny oraz innych poznaniaków miło przewijających się w tle :)

Równiez podziękowania za wspólny występ danceteamu dla mojego Piotrka, Jowity, Ani i Eweliny, to był moim zdaniem nasz najlepszy Ghosts (zn. przynajmniej mój :P). Ten wymęczony Bad na parkiecie o 5 nad ranem też był super - dzięki Karo, że się na spontanie przyłączyłaś :)

Marcin (Dax) - już Cię nie chcę adoptować jak po MJowisku 2 lata temu, bo wydoroślałeś chłopie (co m. in objawiło się mądrymi rozmowami w powrotnym pociągu)! Na fajnego gościa wyrastasz :)

Pozdrowienia dla wszystkich i do zobaczenia za rok! :*
Ostatnio zmieniony wt, 28 sie 2012, 23:50 przez give_in_to_me, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
anja

Post autor: anja »

MJowitek pisze:Ciekawe, czy są tu też inni :)
Pewnie, że są;)
A tak w ogóle, ten konkurs wokalny, którego tak się baliśmy był świetnym pomysłem. Nie ma to jak zaśpiewać (co ja mówię, raczej zawyć) Ghosts przed taką publiką. To jest przeżycie nieziemskie.
People say I’m crazy
Doing what I’m doing
Watching the wheels
- John Lennon
Awatar użytkownika
gosieq

Post autor: gosieq »

Maria, bezczelnie ukradłam sobie jedno na FB. Nie masz nic przeciwko? :D
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Maria

Post autor: Maria »

gosieq fotki, które wrzuciłam na forum można bezczelnie brać, wykorzystywać i używać, byle z kulturą i bez obrazy dla osób znajdujących się na nich ;)
W odwecie ja Twoje też używam hiehh ;p

* czekamy na pozostałe fotencje, bo i je również mam ochotę poużywać :-)

There's a place in your heart
And I know that it is love
Awatar użytkownika
gosieq

Post autor: gosieq »

Dziękować japrosic

No i tego, jak chodzi o moje, to częstuj się, że tak powiem. Wiadomo :happy:
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
MJwroc

Post autor: MJwroc »

Dziękowałam już na fejsie, podziękuję i tu na forum, chociaż przez ostatni rok niewiele się tu udzielałam z wielu powodów ;)

Przede wszystkim dziękuję Kindze za wielki wkład w tą imprezę! To niesamowite że mamy za pasem już dziewiąte MJowisko! Chyba wiem skąd czerpiesz motywację... dla takich cudownych fanów można zrobić wiele, jeżeli nie wszystko:)

Bawiłam się świetnie, cieszę się, że mogłam poznać kilka nowych interesujących osób, a także spotkać się ze starymi, dobrymi znajomymi .... :)

Dziękuję za klimatyczne rozmowy pod Sfinksem kilku miłym dziewczęciom polskim;)

Haniu- do zobaczenia na campusie! Bardzo się cieszę że będziemy razem studiować na UAM!

Michael Jackson Wrocław Dance Team-strasznie żałuję że przegapiłam wasz Ghosts! Mam nadzieję że ktoś ma jakiś zapis tego występu? Słyszałam, że dobrze Wam poszło!!! Żałuję też, że nie wystąpiłam z Wami...w końcu ćwiczy się dla TAKICH chwil na scenie...
Zgadzam się, że:
give_in_to_me pisze:Ten wymęczony Bad na parkiecie o 5 nad ranem też był super - dzięki Karo, że się na spontanie przyłączyłaś :)
Kocham spontany! Już nie pamiętam, kto mnie wepchał na scenę? W każdym razie serdecznie dziękuję Tej Osobie- za to, że znowu poczułam ten dreszcz emocji występowania z fanami dla fanów :)
No i te dyskusje w pociągu.... :)
Po tych nocnych MJowych harcach zasnęłam w niedzielę o 15.00 i wstałam po 7.00 rano. Za późno się zorientowałam, że przecież jest poniedziałekowy poranek, a nie niedziela wieczór... Oczywiście spóźniłam się do pracy :)

Szkoda tylko że tak szybko zleciało to MJowisko, zdecydowanie szybciej niż w zeszłym roku. Może brakowało tej magii pierwszego razu...

DO ZOBACZENIA ZA ROK!!!
Awatar użytkownika
MilkyMouse777

Post autor: MilkyMouse777 »

Ja również pisałam już na fb, ale co tam, za tak wspaniałą zabawę warto dziękować nawet i sto razy ;)

Było rewelacyjnie! To było moje pierwsze MJowisko i na pewno go nie zapomnę! Jesteście wszyscy wspaniali i niepowtarzalni. Bardzo się cieszę, że miałam okazję tam być i Was poznać.
No i oczywiście nie sposób nie wspomnieć o Emilce! Speechless w jej wykonaniu wzruszyło mnie do łez.

Kingo, to ile serca włożyłaś w przygotowanie tak fantastycznej imprezy, jest godne podziwu! Dziękuję Ci bardzo, bo gdyby nie Ty, nigdy nie przeżyłabym tych pięknych chwil.

Nie wiem nawet co jeszcze mogłabym napisać. Słowa chyba nie są w stanie tego wszystkiego wyrazić. Było cudownie! ;-)

Wspólne śpiewanie było momentem, w którym naprawdę poczułam jedność między nami wszystkimi. Bardzo mi się podobało :) był ktoś z Was może w grupie nr 8? ;)

Już nie mogę doczekać się przyszłego roku!! :mj:
Awatar użytkownika
Blanka-s

Post autor: Blanka-s »

jak wszyscy to ja też;-)mogłabym dużo pisac może poprostu napiszę Kingo Dziękuję za kolejne MJowisko,i proszę o więcej;-)a także Wszystkim fanom Michaela;-)za to że mogliśmy się spotkac w tak wyjądkowym dniu;-)do zobaczenia za rok;-) :mj:
I'll never let you part,
For you're always in my heart.
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

Kochani!
Minął już prawie tydzień od ..::MJowiska 2012::.., a zatem najwyższy czas, żebym i ja kilka słów puściła w eter.

Nie jest tajemnicą chyba dla nikogo, kto śledzi historię Zlotów, iż po przedostatniej edycji wiele rzeczy trzeba było w organizacji poprawić. Krytyka, jaka się wtedy pojawiła, poza tym, że dosyć mocno mnie zmobilizowała, spowodowała też, że tegoroczny stres był jeszcze większy, a odpowiedzialność za dobry nastrój MJówczych zastępów, ciążąca na barkach bardziej niż zwykle.

Z dużą dawką niepokoju czytałam Wasze opinie po dziewiątej edycji. Czekałam na baty i cięgi. Nie doczekałam się (za krótko czekałam? ;-) ) i to niezmiernie mnie cieszy, bo oznacza, że udało mi się choć trochę zaspokoić MJówczy apetyt (i nie mówię tylko o kurczaku, pizzy i torcie ;-)) . Cieszę się. Bardzo. I dziękuję. Nawet jeszcze bardziej.

* * *

Chciałabym serdecznie pogratulować tym, którzy wzięli udział we wszystkich konkursach, a szczególnie tym, którym udało się tryumfować czyli:
- Piotrowi (konkurs taneczny)
- Grupie „czwórek” (konkurs wokalny)
- Aleksandrze „Alex” (konkurs na najlepszy strój inspirowany erą BAD)

* * *

Przy okazji chciałabym ogromnie podziękować Wam za naprawdę imponująca ilość przyborów szkolnych, jaka udało się nam zebrać w tym roku. Dzieciaki będą zachwycone!

* * *

Zwyczajowo po zlocie następuje gala MJówczych Oscarów Ÿ czyli lista dziękczynna i ja również kilka swoich nagród przyznam.

Moje MJówkowe OscaryŸ otrzymują:
- ekipa Kina Bałtyk w Łodzi za pomoc w organizacji całego przedsięwzięcia, a obsługa za to, że wytrzymała z nami do końca, a nawet dłużej ;-)
- Marcin Juszczak za to, że już trzecie MJowisko pomaga mi ogarnąć od strony technicznej choć – jestem przekonana – ma mnie serdecznie dosyć :P
- Tomek Marczewski aka DJ Tobas za to, że zapodaje Michaela w czystej , nieskażonej postaci
- Wrocławski Dance Team za genialne dwa występy (no GHOST było wyśmienite!)
- BAD-Wo-Men za pomysł i wprowadzenie mnie w stan permanentnej konsternacji na samym początku imprezy!
- Moja MJówcza wnuczka – Emilka za całokształt i ogromne pokłady emocji i wzruszeń, jakimi nas obdarowała
- Aneta za to, że zawsze podtrzymuje mnie na duchu, kiedy ogarnia mnie tzw. Syndrom PP czyli Przedzlotowego Panikatora
- Edyta, siostra w mroku, za to, że jest, słucha, pociesza i wyśmienicie kroi składniki na zupę gulaszową ;P
- Xscape i Patryk za „Ajm Tłenti Sewen” i całą masę emocji z gatunku „WTF?!” oraz tęczowe ręczniki :D
- Kasia „M.Dż.*” za coraz lepiej intonowane z roku na rok „Happy Birthday” oraz profesjonalne usługi w zakresie krojenia tortu-giganta
- majkelzawszespoko za masaż karku tuż przed wejściem na scenę oraz stworzenie legendy PLASKa

…a wszystkie inne MJówki za to, że były, że się bawiły, że stworzyły niesamowita atmosferę i sprawiły, że w tym roku już tydzień po zlocie mam w głowie zarys planu na następny. A jak!

Dziękuję i KEEP MICHAELING! :*
Matka_MJówka

Ps. A ci, co ich nie było niech żałują i już zbierają siły na ..::MJOWISKO 2013::.. :P

"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

Mam ogłoszenie drobne, jeśli ktoś przypadkiem nagrał występ do Ghosts albo Bad wroclawskiego danceteamu, to bardzo proszę o linka na priva albo co... Byłam prawie pewna, że jak sami się o to nie zatroszczyliśmy to tego nie ma, ale przy okazji grzebania w filmikach o Mjowisku trafiłam na fragment Ghosta, co dało mi nadzieję, że może ktoś ma całość. albo inny fragment :] Byśmy mieli na pamiątkę albo dla lansu na facebooku, hehe ;)
Awatar użytkownika
Olekx

Post autor: Olekx »

Nie było mnie tam, ale już żałuję. Oglądałem filmiki z imprezy, czytałem wszystkie odpowiedzi i szsczerze powiem, że aż mi normalnie jakos tak inaczej się zrobiło, że tak "polacy" potrafią się bawić. Może jest tak dlatego, że nie znam żadnego polaka, fana? xd Nie wiem... Ale chciałbym mieć np. osobę, z którą mógłbym uczyć się tańca Michaela, heh.

Ale jak za rok bede mial środki na wyjazd, na pewno się pojawię. Bo oglądając te filmiki z imprezy czuję, że super było. :) Ja gratuluję wszystkim, przede wszystkim głównej organizatorce.
Awatar użytkownika
makeAchange

Post autor: makeAchange »

kurcze chciałabym jechać, ale nie uśmiecha mi się jechać do Łodzi zupełnie sama
http://www.youtube.com/watch?v=p22SnJej ... r_embedded

Jeśli słyszysz jakieś kłamstwo dostatecznie często, zaczynasz w nie wierzyć. MJ
Awatar użytkownika
Sephiroth820
Site Admin

Post autor: Sephiroth820 »

Ja chciałem się pojawić w tym roku,ale niestety moja narzeczona nie jest do końca przekonana na taki wypad(próbuję ją przekonać już od 2 lat). Mam nadzieję że w przyszłym roku,gdy będziemy już po ślubie uda mi się ją namówić ;-).
ODPOWIEDZ