ciesze sie ze to juz dzis ten nasz after party w clubie Stereo
Z dziewczynami bedziemy zapewne punktualnie o 21:00 w clubie
fajnie ze wspolnie mozemy potanczyc przy muzyce tak wspanialego artysty
do zobaczenia
Oj, udana :) Nogi do wymiany. Może ktoś chce? ;) Olica, nareszcie wiem na stówę, kto zacz jesteś :)
Cudownie było. Dziękuję za biforka i tańce do upadłego i nie tylko na afterku.
Fill my heart with song and let me sing for ever more. You are all I long for all I worship and adore. In other words, please be true. In other words I... Unforgettable, that's what you are.
Ale było fajnie :D SylwuniA ciekawe jak dotarłaś do domu :D:D badsusie, chciałabym mieć takie urodziny w rytmach MJ :D dobrzi kiedy Bukareszt ?:) Już nie mogę doczekać się kolejnej MJ-owej imprezy :)
Wczorajsza noc należała do MJ’a. Zeby było tak jak najczesciej!
Dzieki wszystkim za zajebiaszcza impreze - tym, których udało mi sie poznać i całej reszcie za ekstra klime! To było świetne zwieńczenie TL! Super, ze sa tacy ludzie jak Wy :)
billiejean89 pisze:dobrzi kiedy Bukareszt ?:) Już nie mogę doczekać się kolejnej MJ-owej imprezy :)
Bukareszt as soon as possible :) trzeba dograc grafiki. Nic innego nie stoi na przeszkodzie :)
w przyszłym tyg pasuje mi poniedzialek i czwartek- to dni wolne ale mogę też po pracy o 21 :D Można to obejrzeć u mnie :) sciagam jescze dwa koncert z Monachium( HIStory World Tour) i Live in Japan( BAD Tour- na tym pewnie będą DZIUBKI :D) . wszystko jeszcze jest do ustalenia :) ale plan pierwotny jest :)