Najsłabsze Ogniwo
- Dama Kameliowa
- mimi-yoshi
Z całym szacunkiem do Whatzupwitu, ale mówię mu NIE, podobnie jak inne osoby głosujące właśnie na tę piosenkę, argumentuję następująco- przyjemnie patrzy się na Michaela i Eddy'ego. Teledysk bardzo sympatyczny, piosenka niby wpada w ucho, ale jakaś specjalna nie jest, poza poczuciem humoru obu panów.
Przynajmniej dla mnie w porównaniu z innymi utworami wypada blado. Lubić, lubię bardzo, ale trzeba wybrać- i być bezlitosnym.
Przynajmniej dla mnie w porównaniu z innymi utworami wypada blado. Lubić, lubię bardzo, ale trzeba wybrać- i być bezlitosnym.
Wyrzec słowo, by stwierdzić, że głos
Jest krzykiem i nikogo to nie obchodzi
R.W.
Jest krzykiem i nikogo to nie obchodzi
R.W.
Whatzupwitu - Eddie coś tam sobie mruczy, do znudzenia powtarzają 'whatzupwitu', eh. Ja to całe przedsięwzięcie traktuję raczej jako właśnie muzyczny żart niż coś poważnego (no przykro mi, ale teledysk w dużej mierze na to wpływa). Muzycznie to niczego nie wnosi. Najwyższych lotów w tym wszystkich są te serca, które co chwilę przefruwają przed nosem obu panów

Istotnie - skandal!kaem pisze:The Wiz w ogóle jest pomijane przez fanów i to jest po prostu skandal. No naprawdę.

Fill my heart with song and let me sing for ever more. You are all I long for all I worship and adore. In other words, please be true. In other words I...
Unforgettable, that's what you are.
Whatzupwitu - to nasz numer dziewięć. Żarty Michaela żartami, nie sądziłem że tak szybko się pożegnamy z tym utworem. Uzbrojony w śliwkowego grzańca, podsumujmy...
#25 - I'm In Love Again (& Minnie Ripperton)
#24 - Hold My Hand (& Akon)
#23 - Why (& 3T)
#22 - We Be Ballin' (& Shaquille O'Neal + Ice Cube)
#21 - Night Time Lover (& La Toya Jackson)
#21 - Don't Let A Woman (& Joe King Carrasco)
#19 - When We Grow Up (& Roberta Flack)
#18 - State Of Shock (& Freddie Mercury)
#17 - Just Friends (& Carol Bayer Sager)
#16 - Fly Away (& Rebbie Jackson)
#16 - To Satisfy You (& Bryan Loren)
#14 - Who's Right Who's Wrong (& Kenny Loggins)
#13 - The Man (& Paul McCartney)
#12 - Save Me (& Dave Mason)
#11 - This Is It (& The Jacksons)
#10 - Get It (& Stevie Wonder)
#9 - Whatzupwitu (& Eddie Murphy) - 8 głosów
Zanotowano też po 6 głosów na What More Can I Give (blisko! coraz bliżej!), 3 na Ease On Down The Road i 2 na Tell Me I'm Not Dreamin'. Jowita jest dalej porwana, nawet jej dostęp do internetu odcięli... A Ladygoldfish nawet nie wie, że Porcys nie jest nam obcy.
TURA II / RUNDA IX
Niech odpadnie 1 piosenka. Do końca soboty.
Ease on down the road (& Diana Ross)
Eaten Alive (& Diana Ross)
Gangsta (& Temperamental)
Say Say Say (& Paul McCartney)
Somebody's Watching Me (& Rockwell)
Tell Me I'm Not Dreamin' (& Jermaine Jackson)
We Are The World (USA For Africa)
What More Can I Give (United We Stand)
Strzelam dalej What More Can I Give:

#25 - I'm In Love Again (& Minnie Ripperton)
#24 - Hold My Hand (& Akon)
#23 - Why (& 3T)
#22 - We Be Ballin' (& Shaquille O'Neal + Ice Cube)
#21 - Night Time Lover (& La Toya Jackson)
#21 - Don't Let A Woman (& Joe King Carrasco)
#19 - When We Grow Up (& Roberta Flack)
#18 - State Of Shock (& Freddie Mercury)
#17 - Just Friends (& Carol Bayer Sager)
#16 - Fly Away (& Rebbie Jackson)
#16 - To Satisfy You (& Bryan Loren)
#14 - Who's Right Who's Wrong (& Kenny Loggins)
#13 - The Man (& Paul McCartney)
#12 - Save Me (& Dave Mason)
#11 - This Is It (& The Jacksons)
#10 - Get It (& Stevie Wonder)
#9 - Whatzupwitu (& Eddie Murphy) - 8 głosów
Zanotowano też po 6 głosów na What More Can I Give (blisko! coraz bliżej!), 3 na Ease On Down The Road i 2 na Tell Me I'm Not Dreamin'. Jowita jest dalej porwana, nawet jej dostęp do internetu odcięli... A Ladygoldfish nawet nie wie, że Porcys nie jest nam obcy.

TURA II / RUNDA IX
Niech odpadnie 1 piosenka. Do końca soboty.
Ease on down the road (& Diana Ross)
Eaten Alive (& Diana Ross)
Gangsta (& Temperamental)
Say Say Say (& Paul McCartney)
Somebody's Watching Me (& Rockwell)
Tell Me I'm Not Dreamin' (& Jermaine Jackson)
We Are The World (USA For Africa)
What More Can I Give (United We Stand)
Strzelam dalej What More Can I Give:
Maverick pisze:oh my god oh my god

What More Can I Give jak poprzednio brakuje mi tego pazura i dawnych śpiewaków z We are the world..
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
- majkelzawszespoko
ja się dołączę w takim momencie bo nie wiem, co tu jeszcze robi ten syf zwany 'Gangsta'.
albo ja czegoś nie wiem, co jest też bardzo możliwe, albo coś Wam się poprzestawiało wszystkim. wyrzucacie This is it, które racja - nie powala ale rusza wspomnienia, teraz What More Can I Give, ze świetną Celiną i Michaelem wrzeszczącym do innej galaktyki, a ten syf dalej chyba głosu nie dostał.
mój głos na Gangsta.
faworyci to zdecydowanie Say Say Say i Somebody's Watching me.
albo ja czegoś nie wiem, co jest też bardzo możliwe, albo coś Wam się poprzestawiało wszystkim. wyrzucacie This is it, które racja - nie powala ale rusza wspomnienia, teraz What More Can I Give, ze świetną Celiną i Michaelem wrzeszczącym do innej galaktyki, a ten syf dalej chyba głosu nie dostał.
mój głos na Gangsta.
faworyci to zdecydowanie Say Say Say i Somebody's Watching me.
Oj, bo Gangsta to syf. Co innego No Friend Of Mine. Mistrzostwo świata, takiego hip-hopu gangsta mogę słuchać godzinami. Rytm dowodzi, melodia uwodzi. I nie wierz tym, co mówią, że to ta sama piosenka, bo jak wiesz, wszyscy kłamią.
A dziś jest TEN dzień. Czas wykopać We Are The World. Za dużo tej piosenki wszędzie, miała już swoją szansę. WMCIG nie. Resztę argumentacji później, bo pewnie będzie "później". Jak nie, to no wiesz... Wszyscy kłamią.
A dziś jest TEN dzień. Czas wykopać We Are The World. Za dużo tej piosenki wszędzie, miała już swoją szansę. WMCIG nie. Resztę argumentacji później, bo pewnie będzie "później". Jak nie, to no wiesz... Wszyscy kłamią.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Głosuję na to, co Ich TrojeMandey pisze:Pank pisze:What More Can I GiveNo to jest już nas troje... :)tancerz pisze:What More Can I Give
w ogóle w szoku jestem widząc , to co widzę, bo byłam PEWNA że WMCIG juz odstrzelone
a odpadło motykowe WUWY, no jak to
czyli What More Can I Give - AGAIN i mam nadzieje, ze po raz ostatni
A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć.

Canario, argumenty masz cienkie. Niedługo pewnie ktoś je obali.. ;)
A dla głosujących na Tell Me I'm Not Dreamin', z poprzedniej rundy: Michael i Jermaine live<<
A jak mało, to dodaję że piosenką zainteresował się też Robert Palmer<<.
A na dokładkę remix powyższego<<. Panowie Robert i Michael grają teraz w tej samej orkiestrze.
A dla głosujących na Tell Me I'm Not Dreamin', z poprzedniej rundy: Michael i Jermaine live<<
A jak mało, to dodaję że piosenką zainteresował się też Robert Palmer<<.
A na dokładkę remix powyższego<<. Panowie Robert i Michael grają teraz w tej samej orkiestrze.
Bitter you'll be if you don't change your ways
- majkelzawszespoko
za wikipedią, bo najprościej:Canario pisze:Somebody's Watching Me - syf,syf,syf,totalny syf
' "Somebody's Watching Me" peaked at number two on the Billboard Hot 100 in 1984, and reached the top of the Billboard R&B singles chart, as well as reaching number six on the UK Singles Chart.
In 2009, the song was ranked #20 on VH1's 100 Greatest One Hit Wonders of the 80s.'
jak na syf to całkiem nieźle sobie radził i radzi w dalszym ciągu na dyskotekach całego świata.
A ja głosuję na Ease On Down the Road, bo nudzi mnie. Jest energiczna i lubię głos młodego Michaela, ale nawet jakbym bardzo chciała przekonać się do tej piosenki to nie mogę. Z racji tego, że jest tak bardzo denerwująca dla ucha ze względu na ciągle powtarzający się tekst. Coś jak w Take Me Back wkurzające "take me". Piosenka zdaje się ciągnąć w nieskończoność, a to przecież niecałe cztery minuty. Poza tym nie miałabym serca zagłosować na cokolwiek innego.
WMCIG mimo tego, że jest przesłodzone to i tak znalazłoby się więcej kawałków MJa poobklejanych lukrem o wiele bardziej, które zapewne duża liczba fanów bardzo lubi. Nie trudno o takie w dyskografii Michaela.
WMCIG mimo tego, że jest przesłodzone to i tak znalazłoby się więcej kawałków MJa poobklejanych lukrem o wiele bardziej, które zapewne duża liczba fanów bardzo lubi. Nie trudno o takie w dyskografii Michaela.