Zloty Fanów Na Śląsku (Katowice & Okolice) ;o)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Erna Shorter
Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a

Post autor: Erna Shorter »

Buszmen pisze:Ja się zgłaszam do rezerwacji w Hipnozie i mogę być nawet o 14.00 (wiadomo u kog ;-) ;-) ;-) )
Hmm... Busz,jeśli będę o tej porze w domu,zapraszam!Zawsze jesteś mile widziany w moim familoku! ;-)
Aga_88 pisze:A powiedzcie mi właśnie, gdzie się spotykamy ? :D
(mam nadzieję, że jakoś dotre i rozpoznamy się XD)
Zawsze spotykamy sie przed supersamem na ul.Mickiewicza. Tam jest Empik,ale my zazwyczaj spotykamy sie przy tym drugim wejściu,na wprost Alberta.

Nie martw się...

Aoow! :mj:

p.s. Nie zapomnijcie o tym,żeby zabrać ze sobą coś "majkelowego" hihi :hug: Jeśli macie of course, jeśli nie to nic sie nie stanie.To tylko moja propozycja, nie jakiś obowiązek hihi.:hug:
Ważne,żebyscie przyszli. :hug:
Obrazek
Awatar użytkownika
Natka

Post autor: Natka »

N:No to ja wezme kapelusz :-) I może rękawiczke (jesli skończę obszywać ją cekinami ;-) )
[*]
MJ <33
Aga_88

Post autor: Aga_88 »

Ja też wezmę kapelusz ;-)
(heh mozna sobie jeszcze plastre na palce ponaklejac,
ale nie wiem jaka będzie reakcja ludzi jak będę wsiadać do busa XD glupija )
Awatar użytkownika
Mazi

Post autor: Mazi »

Erna Shorter pisze:
Mazi pisze:Abyśmy mogli się z Wami bawić/przebywać/spotkać (my czyt. Ja / Schmittko i mój przyjaciel z Zachodnio-Pomorskiego) w gre wchodza nastepujące terminy i godziny :

17.XI.2007 godz. 12.00 => max 17.00

18.XI.2007 godz. 10.00 => 22.30

Co do miejsca i formy nie jestem tak wybredny jeśli trzeba coś dopłacić za jakiś stolik czy inna rezewację jak najbardziej jestem ZA. pozdrawiam i .. liczę na WAS
Ja mam pytanko do Was chłopaki. Czy jeśli spotkamy się przed 15,to wystarczy? W sumie proponuję spotkać się tak o 14:45 i rezerwację zrobię na 15 wtedy. ;) Niech już bedzie ten klub "Za kulisami",trzeba próbować czegoś nowego. A jeśli macie ochotę później przenieść sie do Hiipnozy napiszice,to też zrobię rezerwację. ;)

No to chyba by było na tyle.

Pozdrowionka
Tak jak pisałem wcześniej MY będziemy tak max do 17 w zależności czy jeszcze bedziemy wracać do Schmitka po akcesoria a myśle, że będziemy dlatego jeśli w sobote to proponuje wcześniej zrobic to spotkanko ale dostosujemy sie zapewne
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Kasica

hmm...też brzmi ciekawie

Post autor: Kasica »

Jak już pisałam w jednym z postów, nie znam tu nikogo ale bardzo chętnie spędzę kilka godzin z prawdziwymi fanami prawdziwego artysty:-)
Co prawda nie wiem jeszcze czy będę miała wolną sobotę 17-go ale jeżeli spotkanie faktycznie miałoby się odbyc to spróbowałabym poprzesuwac pracę tak by w sobotę móc wybrac się do Katowic. W końcu z Krakowa nie jest tak daleko:-) Dajcie mi, proszę, znac jak sprawa się rozwija i...oczywiście czy "seniorzy" mają wstęp...hahaha.Nie chciałabym Wam psuc imprezki,żebyście nie czuli się jak z babcią na imieninach...hahaha.
Pozdrawiam wszystkich!!!
Awatar użytkownika
okussa

Post autor: okussa »

juz teraz zaczynam Wam zazdoscic tego zlotu. bedzie duzo ludzi, napewno swietna zabawa....no a mnie nie bedzie :surrender:
Awatar użytkownika
Erna Shorter

Mazi pisze:Tak jak pisałem wcześniej MY będziemy tak max do 17 w zależności czy jeszcze bedziemy wracać do Schmitka po akcesoria a myśle, że będziemy dlatego jeśli w sobote to proponuje wcześniej zrobic to spotkanko ale dostosujemy sie zapewne
Dobra chopcy,to zostańmy już przy tej 15,a właściwie o 14:45 pod Empikiem ok? Za wczas to tyż niy dobrze... hehe
Kasica pisze:Jak już pisałam w jednym z postów, nie znam tu nikogo ale bardzo chętnie spędzę kilka godzin z prawdziwymi fanami prawdziwego artysty:-)
Co prawda nie wiem jeszcze czy będę miała wolną sobotę 17-go ale jeżeli spotkanie faktycznie miałoby się odbyc to spróbowałabym poprzesuwac pracę tak by w sobotę móc wybrac się do Katowic. W końcu z Krakowa nie jest tak daleko:-) Dajcie mi, proszę, znac jak sprawa się rozwija i...oczywiście czy "seniorzy" mają wstęp...hahaha.Nie chciałabym Wam psuc imprezki,żebyście nie czuli się jak z babcią na imieninach...hahaha.
Pozdrawiam wszystkich!!!
Jeśli nie będziemy musieli mówic do Ciebie per pani,to nie widzę problemu... hihi... nie no żartuję. Jeśli znajdziesz czas i nie będziesz mieć problemu z dojazdem to zapraszamy!!! Cieszę sie,że poznamy kolejną fankę ! :hug:
okussa pisze:no a mnie nie bedzie
Heh... przykro mi z tego powodu. Ech...ale spokojnie,to nie ostatni zlot!:hug:
Obrazek
Awatar użytkownika
Natka

Post autor: Natka »

Kasica pisze:Jak już pisałam w jednym z postów, nie znam tu nikogo ale bardzo chętnie spędzę kilka godzin z prawdziwymi fanami prawdziwego artysty:-)
Widzimy ze zaproszenie zostało rozpatrzone :knuje: :-)
okussa pisze:.no a mnie nie bedzie
:(:(
[*]
MJ <33
Awatar użytkownika
KWASNA

Post autor: KWASNA »

jeśli poprawię moje nazwałabym to niezaciekawe ocenki to będę mogła się z wami spotkać

:crazy:
Buszmen

Post autor: Buszmen »

To kto jest chętny do Hipnozy????????
Awatar użytkownika
Erna Shorter

Heyka!

MiniZLOT już tuż tuż, can’t wait!

Mam do Was tą prośbę, wpisujcie już powoli, kto będzie, a kto nie. Chciałabym wiedzieć na ile osób stoliki zarezerwować. W sumie nie muszę tego robić, ale nie wiem czy później znajdziemy miejsce. Co prawda godz. 15 to wczesna pora, jednak to sobota więc wiecie jak jest. O 15 do knajpy „Za kulisami”, a ok. 19 do "Hipnozy" ok.?
Napiszcie mi proszę, kto jest chętny na stolik w "Hipnozie" i w „Za kulisami, a kto wybiera tylko jedno miejsce.

14:45 spotykamy się przed wejściem do Empika.

Na razie grupa wygląda mniej więcej tak:

1. Fanka MJ
2. Tancerz
3. Buszmen
4. MJfanTASTIC
5. Schmittko
6. Mazi
7. Kolega Maziego
8. KWAŚNA
9. Natka
10. Bartuu
11. Aga_88
12. Kasica
13. Laura
14. Preetam
15. Hangin
16. Ja :P
17. Basilla (?)
18. Madlen
19. lukas_art_no1

Jak widzicie jest nas sporo! :D

Super!

Aoow!

Czekam na info MJówki. :calus:
Ostatnio zmieniony sob, 03 lis 2007, 20:20 przez Erna Shorter, łącznie zmieniany 4 razy.
Obrazek
Aga_88

Post autor: Aga_88 »

Ja raczej będę miała czas do 23.00 ;-)
Więc, pójdę w dwa miejsca
I stawiam się napewno :)
Buszmen

Post autor: Buszmen »

O piździele, ile osób. No to muszę być. Tylko 1 osoba może mnie odwieźć od tego spotkania. Coż, priorytety, ale nie brażajcie się :surrender:
Awatar użytkownika
lukas_art_no1

Post autor: lukas_art_no1 »

heloooo!!! ja sie jeszcze piszu na to spotkanko prosze mnie wiec dopisac... pisze sie takze na hipnoze... :mj:
Awatar użytkownika
Erna Shorter

lukas_art_no1 pisze:heloooo!!! ja sie jeszcze piszu na to spotkanko prosze mnie wiec dopisac... pisze sie takze na hipnoze...
Done! :happy:

Lista się wydłuża. ;-)

1. Fanka MJ
2. Tancerz
3. Buszmen
4. MJfanTASTIC
5. Schmittko
6. Mazi
7. Kolega Maziego
8. KWAŚNA
9. Natka
10. Bartuu