Buszmen pisze:Ja się zgłaszam do rezerwacji w Hipnozie i mogę być nawet o 14.00 (wiadomo u kog )
Hmm... Busz,jeśli będę o tej porze w domu,zapraszam!Zawsze jesteś mile widziany w moim familoku!
Aga_88 pisze:A powiedzcie mi właśnie, gdzie się spotykamy ? :D
(mam nadzieję, że jakoś dotre i rozpoznamy się XD)
Zawsze spotykamy sie przed supersamem na ul.Mickiewicza. Tam jest Empik,ale my zazwyczaj spotykamy sie przy tym drugim wejściu,na wprost Alberta.
Nie martw się...
Aoow!
p.s. Nie zapomnijcie o tym,żeby zabrać ze sobą coś "majkelowego" hihi Jeśli macie of course, jeśli nie to nic sie nie stanie.To tylko moja propozycja, nie jakiś obowiązek hihi.
Ważne,żebyscie przyszli.
Mazi pisze:Abyśmy mogli się z Wami bawić/przebywać/spotkać (my czyt. Ja / Schmittko i mój przyjaciel z Zachodnio-Pomorskiego) w gre wchodza nastepujące terminy i godziny :
17.XI.2007 godz. 12.00 => max 17.00
18.XI.2007 godz. 10.00 => 22.30
Co do miejsca i formy nie jestem tak wybredny jeśli trzeba coś dopłacić za jakiś stolik czy inna rezewację jak najbardziej jestem ZA. pozdrawiam i .. liczę na WAS
Ja mam pytanko do Was chłopaki. Czy jeśli spotkamy się przed 15,to wystarczy? W sumie proponuję spotkać się tak o 14:45 i rezerwację zrobię na 15 wtedy. ;) Niech już bedzie ten klub "Za kulisami",trzeba próbować czegoś nowego. A jeśli macie ochotę później przenieść sie do Hiipnozy napiszice,to też zrobię rezerwację. ;)
No to chyba by było na tyle.
Pozdrowionka
Tak jak pisałem wcześniej MY będziemy tak max do 17 w zależności czy jeszcze bedziemy wracać do Schmitka po akcesoria a myśle, że będziemy dlatego jeśli w sobote to proponuje wcześniej zrobic to spotkanko ale dostosujemy sie zapewne
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Jak już pisałam w jednym z postów, nie znam tu nikogo ale bardzo chętnie spędzę kilka godzin z prawdziwymi fanami prawdziwego artysty:-)
Co prawda nie wiem jeszcze czy będę miała wolną sobotę 17-go ale jeżeli spotkanie faktycznie miałoby się odbyc to spróbowałabym poprzesuwac pracę tak by w sobotę móc wybrac się do Katowic. W końcu z Krakowa nie jest tak daleko:-) Dajcie mi, proszę, znac jak sprawa się rozwija i...oczywiście czy "seniorzy" mają wstęp...hahaha.Nie chciałabym Wam psuc imprezki,żebyście nie czuli się jak z babcią na imieninach...hahaha.
Pozdrawiam wszystkich!!!
Mazi pisze:Tak jak pisałem wcześniej MY będziemy tak max do 17 w zależności czy jeszcze bedziemy wracać do Schmitka po akcesoria a myśle, że będziemy dlatego jeśli w sobote to proponuje wcześniej zrobic to spotkanko ale dostosujemy sie zapewne
Dobra chopcy,to zostańmy już przy tej 15,a właściwie o 14:45 pod Empikiem ok? Za wczas to tyż niy dobrze... hehe
Kasica pisze:Jak już pisałam w jednym z postów, nie znam tu nikogo ale bardzo chętnie spędzę kilka godzin z prawdziwymi fanami prawdziwego artysty:-)
Co prawda nie wiem jeszcze czy będę miała wolną sobotę 17-go ale jeżeli spotkanie faktycznie miałoby się odbyc to spróbowałabym poprzesuwac pracę tak by w sobotę móc wybrac się do Katowic. W końcu z Krakowa nie jest tak daleko:-) Dajcie mi, proszę, znac jak sprawa się rozwija i...oczywiście czy "seniorzy" mają wstęp...hahaha.Nie chciałabym Wam psuc imprezki,żebyście nie czuli się jak z babcią na imieninach...hahaha.
Pozdrawiam wszystkich!!!
Jeśli nie będziemy musieli mówic do Ciebie per pani,to nie widzę problemu... hihi... nie no żartuję. Jeśli znajdziesz czas i nie będziesz mieć problemu z dojazdem to zapraszamy!!! Cieszę sie,że poznamy kolejną fankę !
okussa pisze:no a mnie nie bedzie
Heh... przykro mi z tego powodu. Ech...ale spokojnie,to nie ostatni zlot!:hug:
Mam do Was tą prośbę, wpisujcie już powoli, kto będzie, a kto nie. Chciałabym wiedzieć na ile osób stoliki zarezerwować. W sumie nie muszę tego robić, ale nie wiem czy później znajdziemy miejsce. Co prawda godz. 15 to wczesna pora, jednak to sobota więc wiecie jak jest. O 15 do knajpy „Za kulisami”, a ok. 19 do "Hipnozy" ok.?
Napiszcie mi proszę, kto jest chętny na stolik w "Hipnozie" i w „Za kulisami, a kto wybiera tylko jedno miejsce.