słuchajcie... przepraszam za zamieszanie, ale ja ciągle zmagam się z wątpliwościami co do naszej sobotniej potupai. Skłaniam się ku przesunięciu tych zajęć. W sobote, potem niedzielę żegnamy 96 wspaniałych ludzi, jesteśmy psychicznie razem z Ich rodzinami. To kwestia współodczuwania, szacunku i hołdu im, Ofiarom tragicznego wypadku i Ich rodzinom. Nawet sobie nie wyobrażam przez co teraz przechodzą.
jutro będę dzwonić do Krystyny i albo odwołuję sobotnie tańce, albo je przekłamy na jakiś dzień w następnym tygodniu, co Wy na to? Widzę na stronie girl fitu,ze ewentualnie o następny piątek (23 IV)mogę pytać.
Mi też sobota by pasowała a inne dni w tygodniu nie bardzo.. no czyli ostatecznie z powodu żałoby nie ma zajeć i widzimy sie dopiero w sobote 24 kwietnia?
Jeżeli nic mi nie stanię na przeszkodzie będe na występie. Jeszcze to potwierdzę, ok? Bo narazie dostałem propozycję od dyrektorki i powiedziała że mam ćwiczyć. Wkrótce będe znać dokladny program.
słuchajcie, bardzo bym nie chciała działać wbrew Waszej woli. Ja po prostu czuję, że nasze taneczne spotkanie byłoby nie na miejscu, że wszyscy powinniśmy uszanować ten szczególny czas. przejść wszystkie etapy tej ciszy. oni nie byli moimi idolami, ale czuję coś, co mnie zatrzymuje, nie mogę tańczyć.
słuchajcie, może tak. zróbcie według Waszego uznania. Żałoba jest narodowa, ale podejmijcie decyzję sami, w zgodzie z Waszym sumieniem. Moje tego nie pogodzi.
weronika_poznan pisze:słuchajcie, bardzo bym nie chciała działać wbrew Waszej woli. Ja po prostu czuję, że nasze taneczne spotkanie byłoby nie na miejscu, że wszyscy powinniśmy uszanować ten szczególny czas. przejść wszystkie etapy tej ciszy. oni nie byli moimi idolami, ale czuję coś, co mnie zatrzymuje, nie mogę tańczyć.
słuchajcie, może tak. zróbcie według Waszego uznania. Żałoba jest narodowa, ale podejmijcie decyzję sami, w zgodzie z Waszym sumieniem. Moje tego nie pogodzi.
Sobota:
1. Wilchelm + dodatkowa osoba
Co prawda to prawda. W końcu zginęła para prezydencka.
W takim razie kiedy się spotykamy?