Spotkania fanów w Poznaniu

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Nas nie da się nie rozpoznać ;-)
Na pewno będzie stała grupka ludzi pod Empikiem i dojrzysz jakieś MJowe akcenty ;-) .P.S.Chyba nie mam twojego numeru ale na PW wyślę Ci mój ;-)

P.S. Sorry-jednak mam twój numer telefonu-to najważniejsze-w raźie czego będziemy dzwonić ;-)
Obrazek

Post autor: martynafan »

Jak wiecie, pisałam już tutaj 100razy i obiecywałam, że się zjawie na waszych cudownych spotkaniach. Niestety często coś wypadało no i wiecie jak jest... :) no ale, jutro będę w Poznaniu więc przyjdę! nikogo zapewne nie rozpoznam, więc poproszę o numer telefonu. Mój to: 692918003. Oczywiście do kina też się wybieram, kasę będę miała ze sobą;D
Dawno mnie tu nie było, nie wiedziałam co się dzieję, postaram się nadrobić zaległości i do zobaczenia jutro (nie wiem gdzie jest ten empik, nie wiem jak tam dojechać, ale jakoś dam rade;))
'W świecie pełnym nienawiści ciągle musimy mieć nadzieję. W świecie pełnym zła, wciąż musimy być pełni otuchy. W świecie pełnym rozpaczy, nadal musimy mieć odwagę, by marzyć. W świecie zanurzonym w nieufności, my ciągle musimy mieć siłę, by wierzyć.'
Awatar użytkownika
MJ_Angel

Post autor: MJ_Angel »

SŁUCHAJCIE!!! umówmy sie że ja będę wierzą rozpoznawczą bo jestem najwyrzsza z całego grona xP i będę ubrana w mój zajedwabisty smooth criminalowy kapelutek xD jeśli ktośma problem z dojazdem to ja oferuję swoją pomoc więc takowe osobniki proszone są pisać na PW :) Pozdro MJówki :))
Obrazek
Awatar użytkownika
onlyKATE

Post autor: onlyKATE »

MJ_Angel pisze:umówmy sie że ja będę wierzą rozpoznawczą bo jestem najwyższa z całego grona
to umówmy się, że ja będę, bo pewnie tradycyjnie założę dodatkowo wysokie buty. ;p

tak na poważnie wpadnę dosłownie na 5minut oddać karty Jeanny i opuszczę Was niestety/ stety (niepotrzebne skreślić). Jestem umówiona.
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Ok.To spotkanie naprawdę ma szansę stać się historycznym w dziejach naszego miasta nenene Chodzi oczywiście o ilość rasowych fanów tak?Żeby nie było, że my się tylko w piątke spotykamy co nie?Zdążyliśmy juz zmichaelizować znajomych znajomych i tak dalej więc kiedyś było nas chyba z 11 osób z czego trzy osoby to byli fani a reszta wiadomka.../czyt.znajomi znajomych/.Ale do rzeczy: żebyśmy wiedzieli na kogo czekać.
Oto set lista:

1.onlyKATE
2.MJ_Angel
3.martnafan
4.hubertous
5.trinity
6.Agni
7.Annie_17
8.MichaelsAngel
9.wuZetka
10.weronika_poznań/?/
11.Basia/?/
12.hawana40/koleżanka będzie obecna duchem-albowiem umówiła się ze mną troszkę wcześniej/
13.To ja nenene

Kolejność jest przypadkowa,żeby nie było...
A co z resztą?Wasza strata nenene

Czyli będzie nas 12 osób.W razie czego koleżanka MJ_Angel wytłumaczy gdzie jest Empik który znajduje się przy ulicy Ratajczaka tuż obok placu Wolności.DO ZOBACZYSKA!!! nenene

P.S.Droga onlyKate nie wiem jak inni ale ja nie widzę przeciwieństwa między wyrazami:niestety/stety :knuje:
Wychodzi na to samo-czyż nie?

Zapomniałam powiadomić Motylka-ale jeszcze do niej uderzę,natpoznań mówiła że nie chce oglądać This Is It/no chyba że nie chce w naszym-moim-towarzystwie/tańczący delfin wogóle gdzieś przepadł a o Jacku31 już dawno słuch zaginął-ktoś ma Jego number phone???Uwzględniłam zatem wszystkich nenene

P.S.Lista tego spotkania nadal jest otwarta... :ziew:
Ostatnio zmieniony pt, 25 wrz 2009, 21:03 przez Jeanny100, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

już mam jedna osobę którą mam pod opiekuńczymi moimi Michaelowymi skrzydłami :P jak ktoś jeszcze ma problemik to prosze pisać :)
hihi od dzisiaj jestem matka Michaelowa i oferuję wszystkim pomoc xP (dÓhowa rUwnieRZ wedłÓg słowa naszego mistSZa Michaela Jacksona) haha sorki ale dzisiaj mi troszku odwala xP ale pozytywnie Michaelowo :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Masz z gorem??? :smiech:
Nie odbieraj mi mojej posady tak??? nenene
Od kiedy Ty naśladujesz MJa?-chyba wzrostem :smiech:

P.S.Nie chcę się chwalic ale u mnie w pracy jest taka mega-wielka reklama z MJem-chodzi o jakieś karaoke-w sumie nie ważne o co chodzi-jest napisane król popu i jego mega zajebiaszcza poza.Ważne kto ją dostanie jak się skończy promocja :knuje: :-P
Ostatnio zmieniony pt, 25 wrz 2009, 21:12 przez Jeanny100, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Jeanny100 pisze:P.S.Droga onlyKate nie wiem jak inni ale ja nie widzę przeciwieństwa między wyrazami:niestety/stety sesese
Wychodzi na to samo-czyż nie?
Jeanny czepiasz się, potocznie się tak mówi. co prawda kolokwialny, bo o ile mi wiadomo słowo "stety" nie występuje, ale antonim. ;)

Jeanny100 pisze:natpoznań mówiła że nie chce oglądać This Is It
ale chyba to spotkanie nie jest ściśle powiązane z This is it... również wybieram się solo, najwyżej udam, że nie ma mnie przed Empikiem. :]
pewnie i tak trafimy do jednej, pierwszej udostępnionej sali (Multikino 51?), dwa rzędy w tę czy tę stronę..
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Wymieniłam wszystkich :-P
Niech każdy sam napisze czy wpadnie.Ja nie będę rozsyłać zaproszeń na złotych kartkach i zapraszać z pokłonem do temtu poznańskie spotkania skoro widzę kto jest na forum i w jakich tematach siedzi tak? :smiech:
JESZCZE CZEGO.... :ziew:
Pozatym napisałam w języku polskim,wyraźnie i rzeczowo:lista nadal jest otwarta :-P
Obrazek

onlyKATE dla mnie już nie istniejesz!!! xP nie no żart :P ale smutek mnie ogarnia kiedy w sposób tak bezpośredni się do nas nie przyznajesz i oddalasz... cóż widocznie są ludzie bardziej godni uwagi niż takie dziwadła jak MJówki ;-)
Jeanny100 pisze:Masz z gorem??? Buhahahaha
Nie odbieraj mi mojej posady tak??? Nenenene
Od kiedy Ty naśladujesz MJa?-chyba wzrostem Buhahahaha
ty sie kisiel nie odzywaj :P
okradnę cię z posady!!!xP
a naśladować MJa nie musze bo ja to od siebie ze swojego bobrego Michaelowego serduszka robie xP w końcu mistrz Michael głosił żeby pomagać innym to ja działm według jego słowa xP
hahahaha zwała :smiech: glupija
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Twoje słowo jest dla mnie rozkazem... :-P
:smiech:
Ale to TY sie pytałaś czy MJ w filmie "The Wiz" będzie rozebrany a nie ja nenene
Obrazek

onlyKATE dla mnie już nie istniejesz!!! xP nie no żart :P ale smutek mnie ogarnia kiedy w sposób tak bezpośredni się do nas nie przyznajesz i oddalasz... cóż widocznie są ludzie bardziej godni uwagi niż takie dziwadła jak MJówki
oj eMJot Andżel, no jak tak możesz, no jak.. ;-)
nie oddalam się (no może jednak, przez brak czasu) i nie segreguję ludzi na normalnych i dziwadła Mjówki (no może jednak, ale w znaczeniu pozytywnym ;p).
Ludziem godnym uwagi wybrania się na seans jest moja mama, która to dokładnie za 4dni siedziałaby ze mną w Londynie.. Idziemy więc na koncert, na który iść miałyśmy, razem.
Inna sprawa to to, że prościej będzie mi samotnie kupić bilety, nie robiąc z tego całodziennej zorganizowanej wyprawy. W kinie i tak Wam w niczym nie pomogę, bo jak wiadomo trzymam stronę bierną. ;)

W obliczu takich oskarżeń musiałam się długo wytłumaczyć, no.
Wszelkie deklaracje "o kochaniu" wygłaszane podczas zlotu jak najbardziej podtrzymuję. :hug:

Spoczywajcie w pokoju do jutra. ;p

PS mówicie, że u siebie w wątku tak możemy bezkarnie spamować? ha, bo się zdziwimy.
Obrazek
Awatar użytkownika
MJ_Angel

Jeanny100 pisze:Twoje słowo jest dla mnie rozkazem... Jęzor
Buhahahaha
Ale to TY sie pytałaś czy MJ w filmie "The Wiz" będzie rozebrany a nie ja Nenenene
haha bo tam sie nic nie działo xP a na końcu skakały takie fajne ciałka w samych gatkach to se pomyślałam że może MJ sie do nich dołączy xP

onlyKATE pisze:nie oddalam się (no może jednak, przez brak czasu)
brak czasu??? no wiesz... zawsze jak robimy zlot to mówisz ze jesteś już umówiona ze swoimi przyjaciółmi?! to jak w końcu jest hmm? ino mi tu gadać jak babcia rydzykowa u spowiedzi xP a może ci dziesiąty dziadek umarł? xP :knuje: glupija
Obrazek
Awatar użytkownika
onlyKATE

no wiesz, jestem już w takim wieku, w którym zaczyna się interesować chłopcami (...) :party:

a teraz tak całkiem na poważnie. wiesz kiedy robicie zloty? koło 18.00. a wiesz kiedy o nich mówicie? dwie godziny przed. z charyzmą ostatnio podobnie było. no trudno żebym nie była wcześniej umówiona.
wiem, ze to żadna wymówka, bo przecież mogę coś sama zaproponować, ale ..ale to takie trudne. :wariat:
MJ_Angel pisze:a może ci dziesiąty dziadek umarł?
tak ze śmierci żartować.. Ty, Ty. :chlosta: :ban: (musiałam wypróbować emotki nowe ;p )
Obrazek
Awatar użytkownika
MJ_Angel

onlyKATE pisze:tak ze śmierci żartować.. Ty, Ty. A ty ty! Bana mu! (musiałam wypróbować emotki nowe ;p )
hmm no nie powiem kto pierwszy w ten sposób żartował--->onlyKATE

onlyKATE pisze:no wiesz, jestem już w takim wieku, w którym zaczyna się interesować chłopcami (...) PartyTime
a co ma piernik do wiatraka? :PPPP
Obrazek
ODPOWIEDZ