Trinity pisze:Jeżeli faktycznie wszyscy którzy zapowiedzieli, że się zjawią, zjawią się to zacznę wierzyć w garbate aniołki :D
trochę wiary Ja już od dawna dołączyłabym do Poznanskiej rodzinki tylko że nie mam stałego dostępu do internetu i nie wiedziałam że takowa istnieje (tzn. wiedziałam ale nei wiedziałam o spotkaniach :P)
MichaelsAngel pisze:(tzn. wiedziałam ale nei wiedziałam o spotkaniach :P)
Dżizyyyss!! xP jak mogłaś nie wiedzieć o spoykaniach! przeciez spotykamy sie baardzo często xP ale teraz nadrobisz, mam nadzieję, straty :)
do zobaczystka jutro :)
No właśnie najlepiej gdybyście pozostawiali nam numbery phone na PW w raźie spóźnienia czy co żebyśmy wiedzieli czy mamy czekać-czy dojdziecie później.
Trinity spoko jutro będzie piętnaście postów typu:sorry zaspałam,sorry nie mogłam,nie zdążyłam na tramwaj itp.,itd.Nie liczy się ilość ale jakość tak?
Nie przejmujcie się naszymi małymi dygresjami-ale po przejrzeniu wątku ile to osób się deklarowało jesteśmy z lekka rozczarownai że na deklaracjach się kończy.Daleko nie trzeba szukać-wystarczy przeryć te czterdzieści ileś tam stron.
Zatem do zobaczenia i mam nadzieję że wszyscy dotrzecie.
Pozwólmy wierzyć Trinity w te garbate aniołki