Spotkania fanów w Łodzi
- niespodzianka
Generalnie plan jest taki, że każdy przygotowuje jakiś projekt nadruku i swoje dzieło pokazuje tutaj. Razem wybierzemy ten, który nam się najbardziej spodoba. A wstępnie ustaliłyśmy tylko, że koniecznie musi się tam znaleźć napis Łódź i jakiś motyw z Michaelem. Na przykład Basia zaproponowała coś na wzór okładki The Ultimate Collection.
Co do techniki druku, to ja nie mam pojęcia, jak oni to robią w Manufakturze. Zanosi się koszulkę i nadruk nagrany na płycie CD, a po 5 minutach dostaje się już gotowca.
Co do techniki druku, to ja nie mam pojęcia, jak oni to robią w Manufakturze. Zanosi się koszulkę i nadruk nagrany na płycie CD, a po 5 minutach dostaje się już gotowca.

- Dangerous_Dominika
Dobra to ja odbiegajac od kwestii koszulek..bo nawet weny jakos nie mialam zeby cos sensownego wymyslec ;D
To robimy liste osob ktore jada 20.09.2009r. do Warszawy ;D
wiadomo o co chodzi ;]
ja wpisuje sie na liste ze tak powiem rezerwowa bo jakos odeszła mi chec na jechanie..ale to przez to mtv2009..wiec sie wpisuje na zaś
tak wiec o to lista (zasad kopiowania jak zawsze)
1. Dominika ;D
To robimy liste osob ktore jada 20.09.2009r. do Warszawy ;D

wiadomo o co chodzi ;]
ja wpisuje sie na liste ze tak powiem rezerwowa bo jakos odeszła mi chec na jechanie..ale to przez to mtv2009..wiec sie wpisuje na zaś

tak wiec o to lista (zasad kopiowania jak zawsze)
1. Dominika ;D
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Chęć, nie chęć, jedziesz i tak:P
Nie załamywać mi się tu na pokładzie, bo ja jeszcze tego nawet nie widziałam, a już załamana jestem:( Beznadziejny dzień, a jak mi w słuchawkach poleciało dzisiaj "Heaven can wait", to musiałam do kibla uciec, żeby w monitor się nie spłakać:(
Ech, no dobra, trzymamy się. Staramy się trzymać.
Byłam na Fabrycznym, Pani w informacji była bardzo konkretna no i... Mamy połączenie Wawa-Łdz o 00:25, ale z Okęcia:P Nie mam pojęcia jakie jest połączenie Okęcie o tej porze, ale przypuszczam, że na lotnisko da się dostać o prawie każdej porze, a jak nie, to taxi zawsze zostaje...
Ceny biletów: od 24 do 35 złotych.
Idę oglądać MTV2009, a jak nie wrócę, znaczy, że utonęłam w morzu łez:(
Aha! I lista!
1. Dominika ;D
2. Basia
Nie załamywać mi się tu na pokładzie, bo ja jeszcze tego nawet nie widziałam, a już załamana jestem:( Beznadziejny dzień, a jak mi w słuchawkach poleciało dzisiaj "Heaven can wait", to musiałam do kibla uciec, żeby w monitor się nie spłakać:(
Ech, no dobra, trzymamy się. Staramy się trzymać.
Byłam na Fabrycznym, Pani w informacji była bardzo konkretna no i... Mamy połączenie Wawa-Łdz o 00:25, ale z Okęcia:P Nie mam pojęcia jakie jest połączenie Okęcie o tej porze, ale przypuszczam, że na lotnisko da się dostać o prawie każdej porze, a jak nie, to taxi zawsze zostaje...
Ceny biletów: od 24 do 35 złotych.
Idę oglądać MTV2009, a jak nie wrócę, znaczy, że utonęłam w morzu łez:(
Aha! I lista!
1. Dominika ;D
2. Basia
- niespodzianka
Lista osób, które jadą do Warszawy 20.09.2009r.:
1. Dominika ;D
2. Basia
3. Marta
Ja VMA oglądałam na żywo. I warto było nie spać całą noc (właściwie to wstałam wczoraj o 10 rano, a spać pójdę dopiero około północy dzisiaj xD). Już wypowiadałam się na temat gali w odpowiednim temacie, więc tu nie będę robić powtórki ;) Generalnie emocje i dużo łez. A po trailerze, to już w ogóle masakra. Ale pamiętajmy, co nam śpiewał MJ:
Smile, though your heart is aching
Smile, even though it's breaking
When there are clouds in the sky
You'll get by...
If you smile
With your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow
You'll find that life is still worthwhile
A poza tym, to jeszcze nic w porównaniu z tym, co się z nami będzie działo po całym filmie.
A teraz wracamy na ziemię. Byłam dziś w Galerii i rozglądałam się za koszulkami. W Stradivariusie są bokserki w różnych kolorach za 19,90. Tanie i ładne.
1. Dominika ;D
2. Basia
3. Marta
Ja VMA oglądałam na żywo. I warto było nie spać całą noc (właściwie to wstałam wczoraj o 10 rano, a spać pójdę dopiero około północy dzisiaj xD). Już wypowiadałam się na temat gali w odpowiednim temacie, więc tu nie będę robić powtórki ;) Generalnie emocje i dużo łez. A po trailerze, to już w ogóle masakra. Ale pamiętajmy, co nam śpiewał MJ:
Smile, though your heart is aching
Smile, even though it's breaking
When there are clouds in the sky
You'll get by...
If you smile
With your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow
You'll find that life is still worthwhile
A poza tym, to jeszcze nic w porównaniu z tym, co się z nami będzie działo po całym filmie.
A teraz wracamy na ziemię. Byłam dziś w Galerii i rozglądałam się za koszulkami. W Stradivariusie są bokserki w różnych kolorach za 19,90. Tanie i ładne.
No i super. Jakoś damy radę :)po-cichu pisze:Mamy połączenie Wawa-Łdz o 00:25, ale z Okęcia:P Nie mam pojęcia jakie jest połączenie Okęcie o tej porze, ale przypuszczam, że na lotnisko da się dostać o prawie każdej porze, a jak nie, to taxi zawsze zostaje...

- Maharet
- nie martw się. Ja też nie będę miała jak wrócić w nocy do Brzezin i też będę musiała czekać do rana, myślę, że jakoś sobie poradzimy, więc skreśl to "prawdopodobnie". Może ktoś nam pomoże, a jak nie to same się wesprzemybettima pisze:...bo będę miała problem z dojazdem z Łodzi do Pabianic w nocy...Pierwsze tramwaje gdzieś tak ok. 5 się pojawiają dopiero, więc nie wiem jak to będzie.

Po tym MTV przestałam mieć ochotę na Thriller live, nie wiem dlaczego...
ale pewnie mi przejdzie. Ostatnio straszne huśtawki nastrojów. Rozstroju nerwów idzie dostać.
Basiu a połączenie Łódź - Warszawa??????
Tez jest dla mnie istotne ze względu na to, że muszę do tej Łodzi najpierw dojechać ;D
Lista osób, które jadą do Warszawy 20.09.2009r.:
1. Dominika ;D
2. Basia
3. Marta
4. Beata (prawdopodobnie...)
5. Lena
Myślę, że połączenie Łódź-Warszawa dostosujemy do potrzeb przyjezdnych:) Pociągi jeżdżą dosyć często:Maharet pisze:Basiu a połączenie Łódź - Warszawa??????
Tez jest dla mnie istotne ze względu na to, że muszę do tej Łodzi najpierw dojechać ;D
7:50 (o fuj! taka godzina w niedzielę nie istnieje!)
08:58 (no już trochę lepiej, ale i tak boli!)
11:08 (całkiem ludzka pora...)
11:50 (osobówka, nie pospieszny, jedzie całe 4 minuty dłużej!!:))
12:58 (no to już chyba przesada?!)
Itd:) Więc to od Was zależy:)
Co do nocnego powrotu, to ja mogę zorganizować nocleg na Radogoszczy, więc jak ktoś w poniedziałek skoro świt nie musi być gdzieś daleko, to wiecie:D Tylko muszę wiedzieć wcześniej, żeby właścicielkę mieszkania poinformować:)
- Maharet
No cóż - to by było chyba najlepsze wyjściepo-cichu pisze:11:08 (całkiem ludzka pora...)

Wiesz .. ja to bym chciała tylko się gdzieś ulokować w Łodzi do pierwszego busa - nie wiem 5.00 - 6.00 już jest, a trzeba wracać jak najszybciej, to sobie odeśpię już w domu i przygotuję do szkoły na wtorek
a skoro ten autobus koło 00.30 liczyć, to jedzie ze dwie godziny, albo lepiej, bo to autobus w końcu, to wiele bym w sumie czekać nie musiała. Zresztą - ja wprawiona z czekaniem...
Także się jeszcze zobaczy, ciekawe jak Beata. Ja tam problemów nie widzę.

EDIT - jest ok - pierwszy bus do Brzezin - 4.15 - czyli spoko loko

Widzieliście?
Macie imprezę w klubie czekolada 18.09.
www.musicvideolivemix.com
my mamy dzień wcześniej
Macie imprezę w klubie czekolada 18.09.
www.musicvideolivemix.com
my mamy dzień wcześniej

Też myślę, że to najlepsza godzinka. Nie za późno, nie za wcześnie, idzie się wyspaćpo-cichu pisze:11:08 (całkiem ludzka pora...)

Dokładnie o to samo mi chodzi...Przed chwilą sprawdziłam i tramwaj mam już po godz. 4 więc też jakoś dotrę, a do tej 4 to już się spokojnie poczeka. Ale dziękki Basia za chęć pomocyMaharet pisze:ja to bym chciała tylko się gdzieś ulokować w Łodzi do pierwszego busa